Doginka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 ariss napisał(a):takie co to po nim rewelacyjne nastroje, a na drugi dzień brak kaca:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: To tylko martini bianko:diabloti: Wygoń mnie na spacer z kundlami:mad: Quote
Cheritka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Doginka napisał(a):To tylko martini bianko:diabloti: Wygoń mnie na spacer z kundlami:mad: Poleciałas po winko, to ja idę w waszą stromnę . bo zimno :cool3: Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Cheritka napisał(a):Poleciałas po winko, to ja idę w waszą stromnę . bo zimno :cool3: Winko będzie w grudniu:evil_lol: Quote
Cheritka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Doginka napisał(a):Winko będzie w grudniu:evil_lol: Ja tam piję sobie dziś ;), ale mogę się z Tobą napić ..... hm...... jutro (nie w grudniu) po południu :eviltong: Znowu mam nieskromne pytanie kto tu sędziuje ??? to międzynarodowa Łódz 2009 Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Cheritka napisał(a):Ja tam piję sobie dziś ;), ale mogę się z Tobą napić ..... hm...... jutro (nie w grudniu) po południu :eviltong: Znowu mam nieskromne pytanie kto tu sędziuje ??? to międzynarodowa Łódz 2009 Byłaś na tej wystawie to powinnaś mieć katalog. Mnie tu nie było:shake: Quote
łapeczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ja tuu zagladam i nigdy nie moge trafic na gospodarza :((( Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Gospodarz + Gassi trafili na Ciebie Łapeczku:p;) Quote
weszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ale super foteczka! Obejrzałam właśnie "Zmierzch" i... jakoś to nie moja bajka ;) Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 weszka napisał(a): Obejrzałam właśnie "Zmierzch" i... jakoś to nie moja bajka ;) Bo do Zmierzchu trzeba być mega romantykiem;) Quote
weszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No toś mi dowaliła Doginko ;) Ależ ja jestem baaardzo romantyczna i owszem piękna ta historia ale jednak jakoś mnie nie powala. Po prostu nie mój klimat. Choć oglądało się przyjemnie. Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 weszka napisał(a):No toś mi dowaliła Doginko ;) Ależ ja jestem baaardzo romantyczna i owszem piękna ta historia ale jednak jakoś mnie nie powala. Po prostu nie mój klimat. Choć oglądało się przyjemnie. Słońce mych oczu nie chciałam Ci dowalić:evil_lol: Właśnie oglądam stare Quo Vadis z Robertem Taylorem i Deborah Kerr:loveu: - nie umywa się do polskiej wersji filmu:shake: Quote
Cheritka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Doginka napisał(a):Byłaś na tej wystawie to powinnaś mieć katalog. Mnie tu nie było:shake: Wetwran nie dostaje katalogu :shake:, a pozatym była zmiana sędziego :lol:. Juz niedługo ędziesz weteranką to sama zobaczysz :eviltong: Quote
ariss Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cheritka napisał(a): kto tu sędziuje ??? to międzynarodowa Łódz 2009 może zamiast pisać tu i wklejać foty z pudła, wstaw je w odpowiednim wątku wystawy i zadaj pytanie jakie chcesz. Tam pewnie więcej osób będzie Ci mogło pomóc:eviltong: Doginka napisał(a):Gospodarz + Gassi trafili na Ciebie Łapeczku:p;) aaaaaaaaaaaaaa...............to Czarnogóra:loveu::loveu::loveu: ale fajnie sobie powspominać:loveu:dawaj więcej:cool3: Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Ariss zaraz coś wykukam z Czarnogóry:diabloti: Wczoraj mnie naszło na wspominki i zaczęłam oglądać foty od Ciebie i tylko zaznaczę na niektórych "by Ariss" i jeszcze coś wrzucę:diabloti: Quote
ariss Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Doginka napisał(a):Ariss zaraz coś wykukam z Czarnogóry:diabloti: Wczoraj mnie naszło na wspominki i zaczęłam oglądać foty od Ciebie i tylko zaznaczę na niektórych "by Ariss" i jeszcze coś wrzucę:diabloti: już się boję:diabloti: Quote
ariss Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mam dla Ciebie prezent:razz: jak mi wyślesz lepszej jakości foto, będzie bardziej realne:) Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 hahaha Doginka się chyba posika z radości jak to zobaczy:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 ariss napisał(a):już się boję:diabloti: Sie nie bój:diabloti: malawaszka napisał(a):hahaha Doginka się chyba posika z radości jak to zobaczy:evil_lol: Już to zrobiłam:diabloti::mdleje: ariss napisał(a):Mam dla Ciebie prezent:razz: http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Sylwia.jpg jak mi wyślesz lepszej jakości foto, będzie bardziej realne:) Boski RPattz:loveu: - wchodzę na GG:diabloti: Ale najpierw to: :loveu::diabloti::loveu: Quote
eria Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 wreszcie fotki jakieś konkretne :eviltong: :loveu: chciałoby się tam teraz być... Wybieram sie właśnie na kolejny paskudny spacer,chciałam pofocić i dooopa - mżawka......:angryy: Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 eria napisał(a):wreszcie fotki jakieś konkretne :eviltong: :loveu: chciałoby się tam teraz być... Wybieram sie właśnie na kolejny paskudny spacer,chciałam pofocić i dooopa - mżawka......:angryy: No właśnie, mój Nikuś też rdzewieje w stanie spoczynku od kilku tygodni:angryy: Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 malawaszka napisał(a):cudne te fotki! No to jeszcze kilka dla Ciebie;) To trochę nieostre, ale za to fajnie widać emocje:diabloti: Ariss, kocham Cię za te foty:loveu::diabloti: Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 To jeszcze kilka:diabloti: Ewcia, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale trochę wszystkie te foty rozjaśniłam;) Quote
Recommended Posts