Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Dziewczynka szybko dojrzała ;)

[quote name='ariss']łooooooo jejku jak ten czas szybko leci:evil_lol:ja myslałam, że ze 4:oops::evil_lol:
No właśnie dziewczyny, strasznie czas leci do przodu, ale my się nie starzejemy:diabloti:;)
[quote name='zuzolandia']Witam sie w przerwie miedzy czesaniem Zuzolowego futra :eviltong:
No i jak , wyczesane furtełko?:loveu:
34 dni - dostaję świra:diabloti:

Trochę bydle jackich fotek:eviltong:

Posted

[quote name='weszka']Słodka zapluta mordeczka http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg :)
Oj tydzień temu było tak fajnie, takie emocje, mój świat, a teraz już tylko wspomnienia i fotki zostały...
Mimo rozczarowań też uważam, że było fajnie i dobrze, że mamy foty, by kiedyś znowu wrócić wspomnieniami do tamtych dni:loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):
Gordonek usłuchany synulek. :lol:

Ostatnio trochę się buntuje:diabloti:

Byłam dziś w kinie (właśnie wróciłam) na filmie "Bękarty wojny":p Polecam, bo film rewelacyjny :loveu: Ale uprzedzam - są w nim bardzo brutalne sceny:mad:

Posted

[quote name='Doginka']Ostatnio trochę się buntuje:diabloti:

Byłam dziś w kinie (właśnie wróciłam) na filmie "Bękarty wojny":p Polecam, bo film rewelacyjny :loveu: Ale uprzedzam - są w nim bardzo brutalne sceny:mad:

Tez byłam :evil_lol: ale jakies 2 tygodnie temu ..bombowy film..z tym ze trzeba trawić kino Tarantino bo jak wiadomo jest dosć specyficzne :cool3:

taaaa sklapy i Piit ...kosmos :diabloti::diabloti:

oj wrocilam z pracy ...jesscze polatam po dogo i szlafyn :eviltong:

Posted

[quote name='Pestka']http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg
Ojj, jaka minka :loveu:
Sznaucer potrafi:diabloti:
[quote name='kaho']http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg

Widac, ze zakochany w Panci :loveu:.
Raczej w tym, co pańcia trzyma w reku:evil_lol:
[quote name='zuzolandia']Tez byłam :evil_lol: ale jakies 2 tygodnie temu ..bombowy film..z tym ze trzeba trawić kino Tarantino bo jak wiadomo jest dosć specyficzne :cool3:

taaaa sklapy i Piit ...kosmos :diabloti::diabloti:

oj wrocilam z pracy ...jesscze polatam po dogo i szlafyn :eviltong:
Skalpy super naturalnie wyglądały - bleeeeeeeeee:diabloti:
Lubię filmy Tarantino - mają klimat i rewelacyjną ścieżkę dźwiękową:p

Czy u Was też jest taka mgła, że w promieniu 1 metra nic nie widać?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Doginka napisał(a):
Czy u Was też jest taka mgła, że w promieniu 1 metra nic nie widać?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Na 'malych polach mokotowskich' widocznosc nie lepsza. Najgorsze, ze jutro tez ma byc podobnie:placz:.
Dziekuje bardzo za wspanialy podarek, jak widzisz w czesci juz wykorzystany:loveu:.

Posted

kaho napisał(a):
Na 'malych polach mokotowskich' widocznosc nie lepsza. Najgorsze, ze jutro tez ma byc podobnie:placz:.
Dziekuje bardzo za wspanialy podarek, jak widzisz w czesci juz wykorzystany:loveu:.

hmmmmm...czy ja dobrze czytam, że córa Gordusia chodzi na spacery tam gdzie Gass zazwyczaj:cool3:

Posted

ariss napisał(a):
hmmmmm...czy ja dobrze czytam, że córa Gordusia chodzi na spacery tam gdzie Gass zazwyczaj:cool3:

Tak, to 'nasze miejsce' :lol: - jestesmy tam przewaznie wieczorkami lub w weekendowe poranki i poludnia.

Posted

kaho napisał(a):
Tak, to 'nasze miejsce' :lol: - jestesmy tam przewaznie wieczorkami lub w weekendowe poranki i poludnia.

Jaki ten świat mały:pto musimy się mijać;)

Posted

Doginka napisał(a):

taką mgłę to ja miałam od jakiegoś czwartku do wczoraj- i to nie żeby tylko rano ale praktycznie cały dzień :mdleje: odsłaniałam okno i nie widziałam nic oprócz białej miazgi:angryy: