zuzolandia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witam sie w przerwie miedzy czesaniem Zuzolowego futra :eviltong: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='weszka']Dziewczynka szybko dojrzała ;) [quote name='ariss']łooooooo jejku jak ten czas szybko leci:evil_lol:ja myslałam, że ze 4:oops::evil_lol: No właśnie dziewczyny, strasznie czas leci do przodu, ale my się nie starzejemy:diabloti:;) [quote name='zuzolandia']Witam sie w przerwie miedzy czesaniem Zuzolowego futra :eviltong: No i jak , wyczesane furtełko?:loveu: 34 dni - dostaję świra:diabloti: Trochę bydle jackich fotek:eviltong: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 A tu mam dwie twarze - horror:diabloti: - jak się dobrze przyjrzycie, to zobaczycie:diabloti: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ćwiczymy przed show na WDS:diabloti: Dobrze stoję pańcia?:roll: Quote
weszka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Słodka zapluta mordeczka http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg :) Oj tydzień temu było tak fajnie, takie emocje, mój świat, a teraz już tylko wspomnienia i fotki zostały... Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='weszka']Słodka zapluta mordeczka http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg :) Oj tydzień temu było tak fajnie, takie emocje, mój świat, a teraz już tylko wspomnienia i fotki zostały... Mimo rozczarowań też uważam, że było fajnie i dobrze, że mamy foty, by kiedyś znowu wrócić wspomnieniami do tamtych dni:loveu: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 AnkaG napisał(a):Gordonek usłuchany synulek. :lol: Ostatnio trochę się buntuje:diabloti: Byłam dziś w kinie (właśnie wróciłam) na filmie "Bękarty wojny":p Polecam, bo film rewelacyjny :loveu: Ale uprzedzam - są w nim bardzo brutalne sceny:mad: Quote
Pestka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg Ojj, jaka minka :loveu: Quote
kaho Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg Widac, ze zakochany w Panci :loveu:. Quote
zuzolandia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Doginka']Ostatnio trochę się buntuje:diabloti: Byłam dziś w kinie (właśnie wróciłam) na filmie "Bękarty wojny":p Polecam, bo film rewelacyjny :loveu: Ale uprzedzam - są w nim bardzo brutalne sceny:mad: Tez byłam :evil_lol: ale jakies 2 tygodnie temu ..bombowy film..z tym ze trzeba trawić kino Tarantino bo jak wiadomo jest dosć specyficzne :cool3: taaaa sklapy i Piit ...kosmos :diabloti::diabloti: oj wrocilam z pracy ...jesscze polatam po dogo i szlafyn :eviltong: Quote
Doginka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Pestka']http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg Ojj, jaka minka :loveu: Sznaucer potrafi:diabloti: [quote name='kaho']http://i38.tinypic.com/zygkeb.jpg Widac, ze zakochany w Panci :loveu:. Raczej w tym, co pańcia trzyma w reku:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Tez byłam :evil_lol: ale jakies 2 tygodnie temu ..bombowy film..z tym ze trzeba trawić kino Tarantino bo jak wiadomo jest dosć specyficzne :cool3: taaaa sklapy i Piit ...kosmos :diabloti::diabloti: oj wrocilam z pracy ...jesscze polatam po dogo i szlafyn :eviltong: Skalpy super naturalnie wyglądały - bleeeeeeeeee:diabloti: Lubię filmy Tarantino - mają klimat i rewelacyjną ścieżkę dźwiękową:p Czy u Was też jest taka mgła, że w promieniu 1 metra nic nie widać?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kaho Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Doginka napisał(a):Czy u Was też jest taka mgła, że w promieniu 1 metra nic nie widać?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na 'malych polach mokotowskich' widocznosc nie lepsza. Najgorsze, ze jutro tez ma byc podobnie:placz:. Dziekuje bardzo za wspanialy podarek, jak widzisz w czesci juz wykorzystany:loveu:. Quote
ariss Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kaho napisał(a):Na 'malych polach mokotowskich' widocznosc nie lepsza. Najgorsze, ze jutro tez ma byc podobnie:placz:. Dziekuje bardzo za wspanialy podarek, jak widzisz w czesci juz wykorzystany:loveu:. hmmmmm...czy ja dobrze czytam, że córa Gordusia chodzi na spacery tam gdzie Gass zazwyczaj:cool3: Quote
kaho Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ariss napisał(a):hmmmmm...czy ja dobrze czytam, że córa Gordusia chodzi na spacery tam gdzie Gass zazwyczaj:cool3: Tak, to 'nasze miejsce' :lol: - jestesmy tam przewaznie wieczorkami lub w weekendowe poranki i poludnia. Quote
ariss Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kaho napisał(a):Tak, to 'nasze miejsce' :lol: - jestesmy tam przewaznie wieczorkami lub w weekendowe poranki i poludnia. Jaki ten świat mały:pto musimy się mijać;) Quote
Unbelievable Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Doginka napisał(a): Czy u Was też jest taka mgła, że w promieniu 1 metra nic nie widać?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: taką mgłę to ja miałam od jakiegoś czwartku do wczoraj- i to nie żeby tylko rano ale praktycznie cały dzień :mdleje: odsłaniałam okno i nie widziałam nic oprócz białej miazgi:angryy: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hejoo :loveu: u mnie mgła tylko wieczorami ....ale dzisiaj jak spojrzałam przez okno to nie było po niej sladu :evil_lol:... buziowanko przesyłamy :multi: Quote
Cheritka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nie mam katalogu z NDM, kto mi pomoże ? BIS Weteran sędzina .....? Quote
Doginka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Cheritka']Nie mam katalogu z NDM, kto mi pomoże ? BIS Weteran sędzina .....? Chyba Bożena Kowalska - Malitka, przynajmniej tak mam w katalogu;) Quote
Doginka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale wczoraj nie mogłam wejść na dogo:angryy:, a dziś weszłam tylko przez główną str. forum:angryy: Quote
Recommended Posts