Unbelievable Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Doginka napisał(a):Coś ponad 600m tam jest;) wiem że nie po polskiemu napisałam, ale chodziło mi o miśkowy pokój :diabloti: Quote
Doginka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='AnkaG']Doginka przy takim metrażu będziesz od rana do nocy na szmacie siedzieć :diabloti: Co Ty, J panią do sprzątania zatrudni:evil_lol: A to będzie mój salonik groomerski:diabloti::multi: Quote
Doginka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 A jak pada deszcz, to tygryski tu lubią przebywać najbardziej;) Quote
AnkaG Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Doginka przy takim metrażu będziesz od rana do nocy na szmacie siedzieć :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 fajowo - już macie bliżej niż dalej - kiedy przeprowadzka? Quote
panienkabubu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A co to za domek, bo ja nie w temacie? :cool3: Quote
Doginka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 No i w sobotę myłam okna w tym malutkim domku:cool3: umyłam tylko w Miski pokoju:diabloti: Inne pokoje oblecę w następny weekend:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Doginka'] Panienkobubu, to mój nowy domek, w którym niedługo zamieszkamy z moim Misiem i Miśką:p:loveu: domek? chyba "hacjenda" :evil_lol: czytam, że 600m? Co Wy w totka wygraliście? :crazyeye: gdzie ten domek? Quote
malawaszka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Doginka napisał(a): A domek jak będzie skonczony, to będzie bardziej przytulny, chociaż ja wolałabym mniejsze pokoje w nim.:razz:;) bardzo jestem ciekawa widoku końcowego :cool3: Quote
eria Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 co do pajączka, mało milusi,nie wiem co to ;) w moim atlasie nie ma nic jednoznacznego na ten temat;) noo dom imponujący :lol: ale póki co taki surowy jeszcze i mało przytulny ;) pewnie za parę miesięcy będzie lepszy :loveu: Quote
Doginka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='malawaszka']fajowo - już macie bliżej niż dalej - kiedy przeprowadzka? Jeszcze z miesiąc - dwa, bo J chce, zeby panowie "fachowcy" wszystko dokończyli na tip top;) Panienkobubu, to mój nowy domek, w którym niedługo zamieszkamy z moim Misiem i Miśką:p:loveu: AnkaG, odpowiedziałam Ci wcześniej, ale posty skaczą:angryy: Quote
Doginka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 eria napisał(a):co do pajączka, mało milusi,nie wiem co to ;) w moim atlasie nie ma nic jednoznacznego na ten temat;) noo dom imponujący :lol: ale póki co taki surowy jeszcze i mało przytulny ;) pewnie za parę miesięcy będzie lepszy :loveu: Pajączek mało milusi - to bardzo delikatnie powiedziane. Musiałam pokonać wstręt do tego potwora, mało - do wszystkich potworów oprócz ślimaczka i motylków:cool3: Jak się przybliżałam z obiektywem, to miałam wrażenie, że zaraz coś na mnie skoczy z tych tuj:look3::nerwy::scared: A domek jak będzie skonczony, to będzie bardziej przytulny, chociaż ja wolałabym mniejsze pokoje w nim.:razz:;) Quote
Doginka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Też jestem ciekawa końca:diabloti: A to na dobranoc;) Quote
ariss Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kurde cytowałam Miśke menela ale przez ten czas robiłam coś jeszcze:razz:i mi uciekła ta fota:roll: ale domek miodzio- wpraszam się na parapetowę:diabloti: Quote
Justa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Doginka napisał(a):Nawet i Ty już to zauwazyłaś:evil_lol: I tak najlepiej to widać na żywo i czuć :loveu: taka szmaciana lalka z niego :loveu: Quote
eria Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ja na tych pieknych podłogach zdecydowanie widzę CTRa :loveu: mmmm mam nadzieję że J. będzie nieugięty w swoich decyzjach :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='eria']ja na tych pieknych podłogach zdecydowanie widzę CTRa :loveu: mmmm mam nadzieję że J. będzie nieugięty w swoich decyzjach :evil_lol: Misiek już zmienił dezyzję:razz: Chce kupić kolejnego rottka:placz::placz::placz: Justa, raczej pluszowy miś - taki z kulkami w doopce, co to się tak przesuwają pod palcami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz - taki miękki:evil_lol::loveu::evil_lol: Ariss, będziesz honorowym gościem:loveu:;) (ale się zchlejemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
malawaszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Doginka'] Justa, raczej pluszowy miś - taki z kulkami w doopce, co to się tak prze) :crazyeye: no gdzie Ty mu tam te łapy pchasz? biedny Ciaputek :placz: Quote
AnkaG Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wymiętoliłabym Raputka - ciaputka :loveu: I poopalała się razem na leżaczku. :loveu: Quote
Recommended Posts