Doginka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tiesto witam w moich fotkowych progach:loveu::multi: Malawaszka, Ariss, AnkaG, macie jeszcze rybkę:evil_lol: YouTube - Can your fish play soccer? Quote
AnkaG Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 :eviltong: Jeszcze tylko tresowanego pajączka brakuje. Bo ty chyba wielbicielka tych paskudztw. :razz: Quote
Junka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Z myszą oglądałam, ale naprawde fajne :) A ja poprosze zdjecia chłopaków :) Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dzięki za odwiedzinki:loveu::loveu::loveu: Nie odpowiadam pojedynczo każdemu, bo multi mnie wqrza:angryy: Ale siem pochwalem:p Właśnie zamówiłam to cacuszko:multi::multi::multi: aktualna cena : 1050.00 zł ceny są cenami brutto (zawierają podatek VAT) powiadom znajomych włóż do koszyka ANDIS USA - ANDIS AGR+ jest najlepszą, bezprzewodową, profesjonalną maszynką dostępną na rynku. Napędzana silnikiem wirnikowym o mocy 40 Wat. Nadaje się do strzyżenia wszystkich zwierząt domowych oraz hodowlanych. Potężny program łatwo wymienialnych i wszędzie dostępnych ostrzy - czyni z niej doskonałe narzędzie dla weterynarzy czy też groomerów. Czas pracy z jednego ładowania baterii 60 minut. Czas pełnego ładowania inteligentną ładowarką pełniącą zarazem funkcję podstawki taki sam. Praca tą maszynką to prawdziwa przyjemność. Bez plączącego się kabla i problemów typu "gdzie tu się można podłączyć ?". Idealna do salonu, praktyki weterynaryjnej, na wizyty u klientów, na wystawy, na pokazy. Ostrze maszynki zakładane w sekundę, mocowanie w systemie "Clip" - kompatybilne z ostrzami firm: Oster, Moser, WAHL, Thrive, Kim Laube. Maszynka została fabrycznie wyposażona w najlepsze ostrze ceramiczne CERAMIC EDGE o trwałości kilkakrotnie większej od stalowego, w rozmiarze 10 = długość 1,5 mm. Maszynka bezobsługowa, nie wymaga ani oliwienia ani smarowania mechanizmów wewnętrznych. Kontrolka na stacji dokującej sygnalizuje stopień naładowania a wbudowany mikrokomputer pielęgnuje stan akumulatora. Akumulatory zastosowane w tym modelu całkowicie pozbawione są efektu pamięci. UWAGA - do ANDIS AGR+ można dokupić dodatkowy adapter - zasilacz, zmieniający maszynkę w sieciową. Parametry techniczne: Akumulatorowa maszynka z silnikiem 40 W Ładowarka - stacja dokująca 230 V / 50 Hz Długość: 19 cm Gwarancja 12 miesięcy. aktualna cena : 1050.00 zł ceny są cenami brutto (zawierają podatek VAT) Quote
weszka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ależ tu robactwa się narobiło! Myszka wspaniała :loveu: ale rybki też niesamowite :-o A psy jeszcze masz żeby używać tej cudownej maszynki :evil_lol:????? Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 weszka napisał(a):Ależ tu robactwa się narobiło! Myszka wspaniała :loveu: ale rybki też niesamowite :-o A psy jeszcze masz żeby używać tej cudownej maszynki :evil_lol:????? Coś pod nogami mi się pałęta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Może to pająki się pałętają a nie psy. :eviltong: Taką machinką to tylko tarantulę mogłabyś ogolić. Quote
Tiesto_kennel Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 to cacuszko co bys mogla zabierać na show?:cool3::cool3: fanje fajne tylko cena:cool1: dawaj foty raputka i gordosi bo sie stesknili wszyscy:lol::lol::p Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Tiesto_kennel']...dawaj foty raputka i gordosi bo sie stesknili wszyscy:lol::lol::p A takie byle jakie mogą być? Gordon dusiciel:diabloti: Quote
Tiesto_kennel Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :multi: mamy fotki...a Raputka jeszcze bym kciała:loveu::loveu::loveu: Gorduś jak zwykle gwiazda aparatu:evil_lol: Quote
Justa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 O jaaaaa ale on się pięknie błyszczy:loveu: Ten dusiciel rzecz jasna ;) U mnie niedługo będzie można podziwiać wydziobaną i miejscami wyłysiałą Galinę :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Justa']O jaaaaa ale on się pięknie błyszczy:loveu: Ten dusiciel rzecz jasna ;) U mnie niedługo będzie można podziwiać wydziobaną i miejscami wyłysiałą Galinę :evil_lol: Fakt, Gordon się błyszczy po Royal-u, linia veterynaryjna dla średnich psów (11-22 kg) - na torbie jest owczarek niemiecki;) Quote
Justa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 hahahha, galina przeszła już chyba wszystkie weterynaryjne - to powinna się świecić jak żarówka :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Justa']hahahha, galina przeszła już chyba wszystkie weterynaryjne - to powinna się świecić jak żarówka :evil_lol: Ale Gordon do tego jest systematycznie rwany na łyso;) Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Qrcze Rapcio źle się czuje - właśnie mi wymiotował:placz: Quote
Recommended Posts