Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Helga&Ares']ja też przyjade...:loveu:
To dawaj dawaj:diabloti:
[quote name='Vectra']Byłam , widziałam :diabloti: wyostrzaj foty po zmniejszeniu bo zmydlone są :evilbat:
:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='malawaszka']jak to sztuczne niebo????? :-o:-o:-o

ahh ja kocham wierzby płaczące kochammm :loveu::loveu::loveu:
Sztuczne, bo przejarane było i nowe stworzyłam w PS (zaznaczyłam różdżką, weszłam w filtry, znalazłam chmury i wkleiłam w zaznaczenie:diabloti::razz:
A wierzb ci u nas dostatek:p:p:p

Posted

eria napisał(a):
i co sie chwalisz! głupi nie zauważy,mądry nic nie powie :diabloti:

i Ty byś oczywiście nic nie powiedziała?? :diabloti::evil_lol: bo ja tam jestem, głupia i bym nie zauważyła :diabloti:

Posted

eria napisał(a):
i co sie chwalisz! głupi nie zauważy,mądry nic nie powie :diabloti:

malawaszka napisał(a):
i Ty byś oczywiście nic nie powiedziała?? :diabloti::evil_lol: bo ja tam jestem, głupia i bym nie zauważyła :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Oj baby ja przez Was nigdy na spacer nie wyjdę:shake::razz::cool3::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

eria napisał(a):
Waszka, u mnie jest większość zdjęć poddawana obróbce :D łatwiej wskazać te które nie są :D

Jak ktoś umie to obrabia - ja nawet doopy komuś nie potrafię obrobić:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):
Jak ktoś umie to obrabia - ja nawet doopy komuś nie potrafię obrobić:evil_lol::evil_lol::eviltong:

buuuahahahha no jak to nie umiesz? przecież niebko dodałaś - a to już obróbka :razz: no więc jak z tym obrabianiem doopy? :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']A Miśka cholera jedna zawsze w kadr mi włazi:evil_lol::diabloti::mad:
Lepiej jak ktoś ci włazi w kadr (i robi głupie miny :diabloti:) niż jakbyś nie miała kogo focić :razz::cool1:.

http://images27.fotosik.pl/104/3754e0a9dd2a93f5.jpg
To mi się bardzo podoba ;]

http://images29.fotosik.pl/104/c99858fa4709dfc2.jpg
Ło matko, sadystki! :evil_lol:

I w ogóle wszyściutkie fotki są super!

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Czeeeść:hand:

Witaj:multi:

malawaszka napisał(a):
buuuahahahha no jak to nie umiesz? przecież niebko dodałaś - a to już obróbka :razz: no więc jak z tym obrabianiem doopy? :evil_lol:

Nodoope to ja potrafię obrobić tylko na PS:diabloti: a w realu to wolę w oczy komuś powiedzieć co myślę niż poza plecami:p

Karolina_Nett napisał(a):
Lepiej jak ktoś ci włazi w kadr (i robi głupie miny :diabloti:) niż jakbyś nie miała kogo focić :razz::cool1:....I w ogóle wszyściutkie fotki są super!

Dzięki - masz rację - lepiej mieć kogo focić, niż zyć w samotności;)