basia bonnie Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ile tu fotek :loveu: :loveu: http://images33.fotosik.pl/14/100879fbbcaa7235.jpg i motyw polityczny :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='basia bonnie']ile tu fotek :loveu: :loveu: http://images33.fotosik.pl/14/100879fbbcaa7235.jpg i motyw polityczny :evil_lol: Chyba coś żle zlinkowałaś, bo nie otwiera się, ale domyślam się o co chodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Idę na spacerek z kochasiami i jak wrócę to coś wrzucę:diabloti::razz: Quote
eria Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 pięknie Ci ta wrona wyszła :loveu: też dziś fociłam podobne ptaszyko,ale nie wyszło ,za daleko toto było :mad::evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jakie cudne fotki!!! :loveu::loveu::loveu: Wszystkie, bez wyjątku! Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 basia bonnie napisał(a): i motyw polityczny :evil_lol: raczej historyczny :evil_lol::evil_lol: a ja widziałam sztuczne niebo :diabloti::evil_lol: Quote
eria Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 nad Dąbrową ??? ja nad Rudą mam prawdziwe :cool3: Quote
eria Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 eee tam, nad Wawką to se mogą mieć sztuczne :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 eria napisał(a):eee tam, nad Wawką to se mogą mieć sztuczne :evil_lol: też tak myślę - oni tam i tak mają wsio sztuczne :diabloti: Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 eria napisał(a):pięknie Ci ta wrona wyszła :loveu: też dziś fociłam podobne ptaszyko,ale nie wyszło ,za daleko toto było :mad::evil_lol: Ta wrona prawie oswojona jest:loveu::p Karolina_Nett napisał(a):Jakie cudne fotki!!! :loveu::loveu::loveu: Wszystkie, bez wyjątku! Dziękować:B-fly: malawaszka napisał(a):raczej historyczny :evil_lol::evil_lol: a ja widziałam sztuczne niebo :diabloti::evil_lol: Qrcze o którą fotę chodzi?:hmmmm: eria napisał(a):nad Dąbrową ??? ja nad Rudą mam prawdziwe :cool3: Ja nad Wawką też mam prawdziwe, tylko w oczach mi pojaśniało wysztuczniłam:diabloti: eria napisał(a):eee tam, nad Wawką to se mogą mieć sztuczne :evil_lol: malawaszka napisał(a):też tak myślę - oni tam i tak mają wsio sztuczne :diabloti: Może u nas sztuczne, ale za to nie oczadziałe:eviltong::lol!::laugh2_2::evilbat: Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Zaraz będą fotki - ale dziś z TZ3:razz: Tylko je wgram na kompa i na fotosik:p Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dawa, dawa;) Czekam z niecierpliwością;) Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No, to szybko, bo czekamy. A ja zaraz spadam i się nie doczekam. Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Gonitwa']Dawa, dawa;) Czekam z niecierpliwością;) [quote name='Karolina_Nett']No, to szybko, bo czekamy. A ja zaraz spadam i się nie doczekam. Ja tylko sprawdziłam Waszą cierpliwość:diabloti: A tak naprawdę to zasnęłam po spacerku:oops: Ale dzisiaj było fajnie - mamy stajnię w parku i chyba zacznę tu jeździć:p:razz: Słaba jakość, bo z Lumixa:eviltong: Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Były lepszej jakości, ale za czyjąś namową wyostrzyłam i się skiepściło:angryy: Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 piękne :loveu: super, jak zaczniesz jeździć! nie będziesz mogła przestać, to uzależnia :evil_lol: :loveu: Quote
Pimpek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Czekam na pieski :loveu: http://images28.fotosik.pl/105/4ed7d8ba39de0490.jpg Konik śliczny :loveu: Quote
Recommended Posts