Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziamn napisał(a):
Doginko a może coś z fotografia ...

Ale cooooo????????:razz:
Helga&Ares napisał(a):
no to powodzenia na studiach Doginko:loveu:

Jeszcze się nie dostałam, baa...nawet papierów nie złożyłam, ale idę w poniedziałek:p - jak się nie uda tym razem, to za rok na pewno:diabloti:

Posted

cholerka ja też nikogo nie znam, ktoby studiował administrację publiczną, ale za to wiem, że jakbym się dostała i udałoby mi się zrobić licencjat, to będę mogła pracować w OPS i pomagać ludziom:p - ja raczej jestem leń i po tym kierunku mogłabym pracować w np. ADM, albo w UP, albo we wspomnianej już OPS - praca od 8-16, wolne soboty i niedziele, a ja za żadne skarby świata nie zrezygnuję z wystaw, więc to by mi pasowało:cool3:

nie wiem jak tam w twoich rejonach ale zeby we Wroc dostac taka ciepla, panstwowa posadke trzeba miec niezle znajomosci :roll: ludzi "spoza" nie biora :shake: ba wrecz potrafia zwolnic mniej zaprzyjaznionych coby tylko miejsce zrobic ...

Posted

A ja się dzisiaj dowiedziałam ze moja mama wróciła na studia zrobić magistra:lol:
:loveu: Fajnie...bede do niej dzwonic i gonic do nauki takjak ona mnie kiedys:diabloti:
zemsta jest slodka ha ha ha!
:evil_lol::evil_lol:

Zdiecia bys jakies dala:diabloti:

Posted

Elitesse napisał(a):
nie wiem jak tam w twoich rejonach ale zeby we Wroc dostac taka ciepla, panstwowa posadke trzeba miec niezle znajomosci :roll: ludzi "spoza" nie biora :shake: ba wrecz potrafia zwolnic mniej zaprzyjaznionych coby tylko miejsce zrobic ...

Tak jest - wszystkie urzędy okupują partie polityczne i znajomkowie. Z ulicy się nie dostaniesz.

Posted

furciaczek napisał(a):
A ja się dzisiaj dowiedziałam ze moja mama wróciła na studia zrobić magistra:lol:
:loveu: Fajnie...bede do niej dzwonic i gonic do nauki takjak ona mnie kiedys:diabloti:
zemsta jest slodka ha ha ha!
:evil_lol::evil_lol:

Zdiecia bys jakies dala:diabloti:

Pogratulować mamusi odwagi i chęci;)
Elitesse napisał(a):

AnkaG napisał(a):
Tak jest - wszystkie urzędy okupują partie polityczne i znajomkowie. Z ulicy się nie dostaniesz.

w naszym urzędzie raczej tak nie jest, bo już się dowiadywałam i tylko wyższego wykształcenia mi zabrakło:oops::placz:
W Wawce pewnie też znajomości się liczą, ale nie w tych urzędach - tu mało płacą, a każdy liczy raczej na większą kasę. Mi wystarczy minimalna pensja:p:razz: