Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myśle,że tak :diabloti:bo mam taką samą serie zdjęć i nie mam czarnej plamy:razz:ale jestem wredna baba i prawie ze wszystkich wywaliłam Miśke:diabloti:i zostawiłam latającą Gass:diabloti:

Posted

[quote name='gassira']myśle,że tak :diabloti:bo mam taką samą serie zdjęć i nie mam czarnej plamy:razz:ale jestem wredna baba i prawie ze wszystkich wywaliłam Miśke:diabloti:i zostawiłam latającą Gass:diabloti:
:mad::mad::mad: :eviltong:

Posted

Doginko mimo wszystko należą Ci sie gratulacje. Zdjecia przesliczne a rany na nogach potraktuj zasypką dla dzieci lub zwykłym talkiem a w ostatecznosci mąką ziemniaczaną. Sposób sprawdziłam na własnej skórze:razz:

Posted

[quote name='Cheritka']Mogła :eviltong:

Zaglądałaś do mojej nowej dziewczynki w różowej kokardzie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105091&page=13
http://images45.fotosik.pl/5/23142df5a8415c0dmed.jpg
Hahahahaha:evil_lol:Śliczna Dajmusiowa panna:evil_lol::loveu:
[quote name='madziamn']Doginko mimo wszystko należą Ci sie gratulacje. Zdjecia przesliczne a rany na nogach potraktuj zasypką dla dzieci lub zwykłym talkiem a w ostatecznosci mąką ziemniaczaną. Sposób sprawdziłam na własnej skórze:razz:
Nic na to nie posypię, bo szczypie jak cholera - bóle porodowe to przy tym pestka:placz:

Posted

Doginka napisał(a):
To trochę później, bo teraz muszę wszystkie zaległości nadrobić:diabloti:

ja właśnie wróciłam ze spacerku,więc może dotrwam do tych upragnionych fot:diabloti:jak tam trymowanko?potrzebujesz trymerka?

Posted

gassira napisał(a):
...jak tam trymowanko?potrzebujesz trymerka?

Potrzebuję bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz:
Foty jakieś zapodam jutro, bo zmęczona bólem nóżeczek moich prześlicznych:eviltong: idę wcześnie spać:p