weszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ale opalenizna :crazyeye: 3mam za zdrówko chłopaków! To pewnie przeziębienie do tych szaleństw w zimnej wodzie tylko trzeba dobrze dobrać leki. Quote
sleepingbyday Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 biedne chłopaki... mam nadzieję, że nie prątkują :cool3:. Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='sleepingbyday']biedne chłopaki... mam nadzieję, że nie prątkują :cool3:.[/quote] No właśnie tego nie wiem, ale zapytam dziś Karolę:razz: Quote
sleepingbyday Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no własnie miałam prosić, zebyś spytała wetki na wszelki wypadek... bo inaczej lazaret dla psów założymy :p Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Moje psy też miały kaszel i chyba jakąś anginę jak kupiliśmy samochód z klimą i za często włączaliśmy ją podczas jazdy. Trudno było wytrzymać na Węgrzech, bo był straszny upał. Teraz przy psach używamy jej tylko ma małych obrotach, dmucha mało i nie chorują my też :cool3: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Zdrowka dla maluchow![/quote] Dzięki:loveu: [quote name='Cheritka']Moje psy też miały kaszel i chyba jakąś anginę jak kupiliśmy samochód z klimą i za często włączaliśmy ją podczas jazdy. Trudno było wytrzymać na Węgrzech, bo był straszny upał. Teraz przy psach używamy jej tylko ma małych obrotach, dmucha mało i nie chorują my też :cool3:[/quote] To raczej nie klima, tylko słońce + woda w morzu:razz: [quote name='madziamn']zdrówka dla psiaczków[/quote] :loveu::loveu::loveu: Byliśmy u Karoliny:p Leki zmienione i jak za 2 dni nie przejdzie, to obydwa do uśpienia:eviltong: - to słowa Vetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Doginka'] Byliśmy u Karoliny:p Leki zmienione i jak za 2 dni nie przejdzie, to obydwa do uśpienia:eviltong: - to słowa Vetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no tak - zatem trzymam :kciuki: żeby nie trzeba było usypiać :lol: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='malawaszka']no tak - zatem trzymam :kciuki: żeby nie trzeba było usypiać :lol:[/quote] To trzymaj i u nóg:diabloti: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Helga&Ares']szczymam :kciuki:[/quote] Szczymaj, i to mocno:diabloti::loveu: Quote
weszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No i ja też oczywiście ściskam za zdrówko :) Quote
Doginka Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='weszka']No i ja też oczywiście ściskam za zdrówko :)[/quote] Lizanko od chłopsiaków:eviltong::p [quote name='eria']i jak się chłopaki czują ?[/quote] Dziś już lepiej, chociaż jeszcze się dławią:razz: [quote name='ewka i haker']wityamy jak zdrowie malych??[/quote] Jak wyżej;) [quote name='sleepingbyday']ona nic nie chce powiedzieć...;)[/quote] Bo ona jakaś śnięta jest:diabloti: Quote
madziamn Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Kciuki za zdrówko trzymamy u nóg i łap też:razz: Quote
malawaszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 zaraziłam się chyba od Twoich chłopaków bo też mnie gardło boli anginowo :placz: Quote
Cheritka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [B][COLOR=blue]Byliśmy u Karoliny:p Leki zmienione i jak za 2 dni nie przejdzie, to obydwa do uśpienia:eviltong: - to słowa Vetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][COLOR=navy]A może to wetkę uśpimy[/COLOR] [/COLOR][/B]:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: ???????? :cool3::cool3: Quote
Doginka Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='madziamn']Kciuki za zdrówko trzymamy u nóg i łap też:razz:[/quote] Dobrze trzymane, bo sznupki zdrowieją:multi: [quote name='orpha']i jak tam zdrowie szanownych brodatych ;)[/quote] Nie powiem, bo już wiesz;) [quote name='łapeczek']heyoooo ;][/quote] ooooyeh:evil_lol: [quote name='malawaszka']zaraziłam się chyba od Twoich chłopaków bo też mnie gardło boli anginowo :placz:[/quote] O qrcze, jak za dwa dni nie przejdzie to się uśpij:evil_lol: A tak poważnie - spróbuj faringosept possać;):loveu: [quote name='Cheritka'][B][COLOR=blue]Byliśmy u Karoliny:p Leki zmienione i jak za 2 dni nie przejdzie, to obydwa do uśpienia:eviltong: - to słowa Vetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][COLOR=navy]A może to wetkę uśpimy[/COLOR] [/COLOR][/B]:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: ???????? :cool3::cool3:[/quote] No co Ty:crazyeye: A kto później będzie leczył moje choraski:diabloti: [quote name='AngelsDream']Kciukamy cały czas.[/quote] [quote name='łapeczek']trzymamy trzymamy ;][/quote] No i dobrze trzymacie:loveu:, bo Karolinowe leki bardzo skutecznie pomagają - już dziś jest poprawa, bo piesie przestały kaszleć:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts