Doginka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 weszka napisał(a):Fajny Togo :) A ile maluszek ma? Nie pamiętam:shake:, ale coś koło roku:razz: Quote
Helga&Ares Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 no jak ty to robisz:-o co nie wejdę, tu zawsze fotek całe mnóstwo:loveu::multi: Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wow jak Togo wyrósł!!! :crazyeye: nadal jest piękny :loveu::loveu::loveu: ale powiedzcie mi czy u Rhodezjanów takie białe znaczenia są akceptowane czy on jest petem? cudny jest i tak - taka ciapa :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Helga&Ares napisał(a):no jak ty to robisz:-o co nie wejdę, tu zawsze fotek całe mnóstwo:loveu::multi: POZBYWAM SIĘ ZAPASÓW:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ile pieknych zdjec gratulacje 500 :laola: najbardziej poodbaly mi sie te kaczki na samym poczatku chyba des zwtedy padal Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 malawaszka napisał(a):wow jak Togo wyrósł!!! :crazyeye: nadal jest piękny :loveu::loveu::loveu: ale powiedzcie mi czy u Rhodezjanów takie białe znaczenia są akceptowane czy on jest petem? cudny jest i tak - taka ciapa :loveu::loveu::loveu: Nie mam bladego pojęcia:shake:nie znam się na tej rasie:shake: Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 ewka i haker napisał(a):ile pieknych zdjec gratulacje 500 :laola: najbardziej poodbaly mi sie te kaczki na samym poczatku chyba des zwtedy padal Deszcz to pada teraz, a te kaczki to na takim zanieczyszczonym kanałku pływają:diabloti::razz: Fotek już brak, teraz post fotkowy będzie:eviltong::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Doginka napisał(a): Fotek już brak, teraz post fotkowy będzie:eviltong::diabloti: :evil_lol:niemożliwe :shake: Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol:niemożliwe :shake: Właśnie zrobiłam kilka foteczek, ale wrzucę dopiero jak do domu wrócę:diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 eria napisał(a):http://images6.fotosik.pl/195/be70025ffeeae418.jpg :crazyeye: jakby do łosia podszedł w ten sposób inny samiec to krwawa jatka gotowa !! niesamowicie spokojne te psy w Wawie macie ! No wiesz, w stolyyycy mieszkają, to cywilizowane sum:diabloti: U nas wszystkie śkulune som:evil_lol: Quote
ariss Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 malawaszka napisał(a):wow jak Togo wyrósł!!! :crazyeye: nadal jest piękny :loveu::loveu::loveu: ale powiedzcie mi czy u Rhodezjanów takie białe znaczenia są akceptowane czy on jest petem? cudny jest i tak - taka ciapa :loveu::loveu::loveu: raczej petem!!!Białe znaczenia są niedopuszczalne!!!Nawet jak pręga nie jest idealna to już dyskwalifikacja:-o Nie wyrobiłam się na 500:-(ale widziałam tam duuuuuuużo fotulców:razz: i GRATULUJE teraz:loveu::razz: Quote
eria Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 a mnie się wydaje że jednak dopuszczalne, bo mam w swoich kradzionych:evil_lol: dyskowych zbiorach foty rodezjanów na wystawach z białymi znaczeniami na piersi;) edit. wzorzec mówi: Umaszczenie: od jasno pszenicznego do czerwono-pszenicznego. Dopuszczalne są niewielkie białe znaczenia na przedpiersiu i palcach, ale nadmierna ilość bieli na przedpiersiu, na brzuchu i na łapach wyżej niż palce, stanowi wadę. Ciemna kufa i uszy są dopuszczalne. Jakiekolwiek czarne włosy rozsiane na tułowiu i łapach są zdecydowanie niepożądane Quote
ariss Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 eria napisał(a):a mnie się wydaje że jednak dopuszczalne, bo mam w swoich kradzionych:evil_lol: dyskowych zbiorach foty rodezjanów na wystawach z białymi znaczeniami na piersi;) edit. wzorzec mówi: Upsssssssss,no to się wstydzam:oops:;) ale ten psiak ma chyba i tak za dużo tego białego!???? Quote
Helga&Ares Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 cześć!!!!! co do Rodków - był u nas wschronie z tatoo i miał białe znaczenie na piersi;) Quote
Doginka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Naszło mnie na wspominki i zeskanowałam kilka fotek - stare jak ja:roll: Najpierw Chrzest Miśki, później Komunia Św., a na koniec mój kochany TILO i malutki Gordonek:multi: Foty złej jakości, bo skanowane ze starych zdjęć:razz: Quote
Recommended Posts