Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow jak Togo wyrósł!!! :crazyeye: nadal jest piękny :loveu::loveu::loveu: ale powiedzcie mi czy u Rhodezjanów takie białe znaczenia są akceptowane czy on jest petem? cudny jest i tak - taka ciapa :loveu::loveu::loveu:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
no jak ty to robisz:-o
co nie wejdę, tu zawsze fotek całe mnóstwo:loveu::multi:

POZBYWAM SIĘ ZAPASÓW:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow jak Togo wyrósł!!! :crazyeye: nadal jest piękny :loveu::loveu::loveu: ale powiedzcie mi czy u Rhodezjanów takie białe znaczenia są akceptowane czy on jest petem? cudny jest i tak - taka ciapa :loveu::loveu::loveu:

Nie mam bladego pojęcia:shake:nie znam się na tej rasie:shake:

Posted

ewka i haker napisał(a):
ile pieknych zdjec

gratulacje 500
:laola:

najbardziej poodbaly mi sie te kaczki na samym poczatku chyba des zwtedy padal

Deszcz to pada teraz, a te kaczki to na takim zanieczyszczonym kanałku pływają:diabloti::razz:

Fotek już brak, teraz post fotkowy będzie:eviltong::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

raczej petem!!!Białe znaczenia są niedopuszczalne!!!Nawet jak pręga nie jest idealna to już dyskwalifikacja:-o

Nie wyrobiłam się na 500:-(ale widziałam tam duuuuuuużo fotulców:razz:
i GRATULUJE teraz:loveu::razz:

Posted

a mnie się wydaje że jednak dopuszczalne, bo mam w swoich kradzionych:evil_lol: dyskowych zbiorach foty rodezjanów na wystawach z białymi znaczeniami na piersi;)

edit. wzorzec mówi:

Umaszczenie: od jasno pszenicznego do czerwono-pszenicznego. Dopuszczalne są niewielkie białe znaczenia na przedpiersiu i palcach, ale nadmierna ilość bieli na przedpiersiu, na brzuchu i na łapach wyżej niż palce, stanowi wadę. Ciemna kufa i uszy są dopuszczalne. Jakiekolwiek czarne włosy rozsiane na tułowiu i łapach są zdecydowanie niepożądane

Posted

eria napisał(a):
a mnie się wydaje że jednak dopuszczalne, bo mam w swoich kradzionych:evil_lol: dyskowych zbiorach foty rodezjanów na wystawach z białymi znaczeniami na piersi;)

edit. wzorzec mówi:

Upsssssssss,no to się wstydzam:oops:;)

ale ten psiak ma chyba i tak za dużo tego białego!????

Posted

Naszło mnie na wspominki i zeskanowałam kilka fotek - stare jak ja:roll:
Najpierw Chrzest Miśki, później Komunia Św., a na koniec mój kochany TILO i malutki Gordonek:multi:
Foty złej jakości, bo skanowane ze starych zdjęć:razz: