Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:multi: nie mogę się doczekać fotek, ale jak już będą jak psy wyglądać :lol:
A co ja mam powiedzieć??:placz: - ja już chciałabym je widzieć - takie malutkie kluseczki:loveu:

[quote name='Matusz']żebym go jeszcze widział....:cool3::cool3:
Matusz, może masz zablokowane wyskakujące okienka?:cool3:
[quote name='gassira']ja nie wiem:shake:
Ja też nie wiem:-(:oops:

Zośka polowała na tego ptaszka:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']

Matusz, może masz zablokowane wyskakujące okienka?:cool3:

na dogomanie ni mam zablokowanych....

nie wiem co to za cholerstwo może być...:roll::roll::roll: TYLKO i WYŁĄCZNIE U CIEBIE NIE WIDZĘ ZDJĘć....:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Matusz']
na dogomanie ni mam zablokowanych....

nie wiem co to za cholerstwo może być...:roll::roll::roll: TYLKO i WYŁĄCZNIE U CIEBIE NIE WIDZĘ ZDJĘć....:shake::shake::shake:
Ja też nie mam pojęcia:angryy:

Vectra - cudo dla Ciebie ufocone:loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja też nie mam pojęcia:angryy:

to może dla mnie specjalnie same linki, może w linkach mi się otworzy, choć wątpię....:placz::placz:

Posted

Matusz napisał(a):
to może dla mnie specjalnie same linki, może w linkach mi się otworzy, choć wątpię....:placz::placz:

stwarzasz problemy:diabloti:;)i po co????przecież tu nie ma co oglądać:diabloti::evil_lol:

......oczywiście żartuje:evil_lol::eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
Do tego jak by jakiś pies go złapał ;) to by się zabił o tą obrożę :shake: :shake: i znowu by było że bullowate to mordercy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

taaa.. :lol: na jakiejś wspaniałej ulicy na przykład wbiegłby pod ciężarówkę i ją staranował :diabloti: ofiary w ludziach 100% ! :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
taaa.. :lol: na jakiejś wspaniałej ulicy na przykład wbiegłby pod ciężarówkę i ją staranował :diabloti: ofiary w ludziach 100% ! :eviltong:

robił by za policyjną kolczatkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']ach, dzięki, dzięki, to teraz proszę nie zapominać o mnie i za każdym razem tez lineczki dla mnie:p:p

śliczny :loveu::loveu:http://images6.fotosik.pl/163/858e046723f0e30d.jpg

o matkooo, jakie kolce :crazyeye::crazyeye::crazyeye:http://images6.fotosik.pl/163/e41a99d63e48fb58.jpg

i co nie ma wyżej już linków :P popraw sie :)
Ale Ty mnie teraz zamęczysz tym linkowaniem:mad::evil_lol::p
[quote name='Justa']Apropo kolczatek - gdzie jego kolczatka, kaganiec i łańcuch ? :diabloti:

[quote name='Vectra']a po co :crazyeye: toż to jorczek :diabloti:
Vectra ma rację - to yorczek na anabolach hodowany:evil_lol: