Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rapcio wygląda wreszcie jak pies:evil_lol: a dokładniej jak dalmatynczyk:evil_lol:
Gratulujemy 4 szczeniaczków Rapciowi -kiedy fotki ? :cool3::loveu:

foty wiewiórki są prześliczne:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']A teraz wiadomość na miarę złota:razz:

Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao:
A ja jestem pijana z zachwytu:multi::multi::multi: - na razie fotek szczeniaczków nie mam, bo Ci Państwo od suczki mają zepsuty aparat:placz:, ale w przyszłym tygodniu jadę obejrzeć szczonki i zrobię duuuuuuuuuuuużo fotek maluszków:multi::multi::multi:

Gratulacje:multi:świetna wiadomość:cool3:już się nie mogę doczekać foteczek maluszków:multi:Ile piesków ile suczek????wszystko chcę wiedzieć:eviltong:

Sylwia a co sądzisz o brodzie Rapcia?,on ma bardzo ładną brode,ale jak patrzy prosto w aparat to coś mi nie pasuje,za duże te poliki ja bym coś z nią zrobiła(ale zaraz mnie opiep...ą:evil_lol:)tak,żeby wyglądał efektowniej;)

Posted

bGirl napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]ale śliczny wiewiór :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy kosmate łapki[/FONT]

Kosmate łapeczki też pozdrawiają czarno-biały duecik:loveu::loveu::loveu:
eria napisał(a):
Rapcio wygląda wreszcie jak pies:evil_lol: a dokładniej jak dalmatynczyk:evil_lol:
Gratulujemy 4 szczeniaczków Rapciowi -kiedy fotki ? :cool3::loveu:

foty wiewiórki są prześliczne:loveu:

Niżej masz odpowiedź:evil_lol:
panienkabubu napisał(a):
No pisała Doginka, że w przyszłym tygodniu :evil_lol:

PĘPOWE GDZIE?!?!?!? :cool3:
:drinking:

Jak ochłonę z wrażenia i radości i jak zrobię oględziny:evil_lol::diabloti:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
GRATULACJE dla Rapcia :multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!!

Rapcio dziękuje:loveu::diabloti:
gassira napisał(a):
Gratulacje:multi:świetna wiadomość:cool3:już się nie mogę doczekać foteczek maluszków:multi:Ile piesków ile suczek????wszystko chcę wiedzieć:eviltong:

Sylwia a co sądzisz o brodzie Rapcia?,on ma bardzo ładną brode,ale jak patrzy prosto w aparat to coś mi nie pasuje,za duże te poliki ja bym coś z nią zrobiła(ale zaraz mnie opiep...ą:evil_lol:)tak,żeby wyglądał efektowniej;)

Cholender, nie wiem ile dziepsinek a ilu chłopców, bo właścicielka suczki nie chciała denerwować Boni i nie sprawdziła:angryy: - może wieczorem wymuszę tę wiadomość;):diabloti::cool3:

A co do brody, to nie ruszę, aż Raper odrośnie - ta broda to jego największa ozdoba - Karola trochę ją podrzeźbi przed wystawą;)
No i w końcu to BRODACZ MONAHIJSKI:eviltong::diabloti:

A teraz lecę na spacer póki słońce świeci:p

Posted

Doginka napisał(a):
Rapcio dziękuje:loveu::diabloti:

Cholender, nie wiem ile dziepsinek a ilu chłopców, bo właścicielka suczki nie chciała denerwować Boni i nie sprawdziła:angryy: - może wieczorem wymuszę tę wiadomość;):diabloti::cool3:

A co do brody, to nie ruszę, aż Raper odrośnie - ta broda to jego największa ozdoba - Karola trochę ją podrzeźbi przed wystawą;)

A teraz lecę na spacer póki słońce świeci:p

tak z ciekawości pytam;)

na mokotowie nie ma słońca:angryy: