Doginka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Kilka fotek mi nie wyszło, ale ajakby były udane to byłyy fajne Quote
malawaszka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://images6.fotosik.pl/162/ef435f51f0842439.jpg hahaha wampirze kiełki :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/162/572a66b136252a84.jpg ta jest świetna :loveu: i wiewióra :loveu: Quote
Doginka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='malawaszka']http://images6.fotosik.pl/162/ef435f51f0842439.jpg hahaha wampirze kiełki :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/162/572a66b136252a84.jpg ta jest świetna :loveu: i wiewióra :loveu: Ale baaardzo mi te foty nie wyszły, tylko jakie byłyby piękne, gdybym nie poruszyła - nawet VR nie pomogło:cool3: Quote
WinterGirl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]ale śliczny wiewiór :loveu: Pozdrawiamy kosmate łapki[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Rapcio wygląda wreszcie jak pies:evil_lol: a dokładniej jak dalmatynczyk:evil_lol: Gratulujemy 4 szczeniaczków Rapciowi -kiedy fotki ? :cool3::loveu: foty wiewiórki są prześliczne:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No pisała Doginka, że w przyszłym tygodniu :evil_lol: PĘPOWE GDZIE?!?!?!? :cool3: :drinking: Quote
eria Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 nie wracałam się więcej niż stronę bo jak mi sie bedzie w pracy nudzić to poczytam:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GRATULACJE dla Rapcia :multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!! Quote
ariss Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Doginka']A teraz wiadomość na miarę złota:razz: Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao: A ja jestem pijana z zachwytu:multi::multi::multi: - na razie fotek szczeniaczków nie mam, bo Ci Państwo od suczki mają zepsuty aparat:placz:, ale w przyszłym tygodniu jadę obejrzeć szczonki i zrobię duuuuuuuuuuuużo fotek maluszków:multi::multi::multi: Gratulacje:multi:świetna wiadomość:cool3:już się nie mogę doczekać foteczek maluszków:multi:Ile piesków ile suczek????wszystko chcę wiedzieć:eviltong: Sylwia a co sądzisz o brodzie Rapcia?,on ma bardzo ładną brode,ale jak patrzy prosto w aparat to coś mi nie pasuje,za duże te poliki ja bym coś z nią zrobiła(ale zaraz mnie opiep...ą:evil_lol:)tak,żeby wyglądał efektowniej;) Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]ale śliczny wiewiór :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy kosmate łapki[/FONT] Kosmate łapeczki też pozdrawiają czarno-biały duecik:loveu::loveu::loveu: eria napisał(a):Rapcio wygląda wreszcie jak pies:evil_lol: a dokładniej jak dalmatynczyk:evil_lol: Gratulujemy 4 szczeniaczków Rapciowi -kiedy fotki ? :cool3::loveu: foty wiewiórki są prześliczne:loveu: Niżej masz odpowiedź:evil_lol: panienkabubu napisał(a):No pisała Doginka, że w przyszłym tygodniu :evil_lol: PĘPOWE GDZIE?!?!?!? :cool3: :drinking: Jak ochłonę z wrażenia i radości i jak zrobię oględziny:evil_lol::diabloti: Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Ka-Vanga napisał(a):GRATULACJE dla Rapcia :multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!! Rapcio dziękuje:loveu::diabloti: gassira napisał(a):Gratulacje:multi:świetna wiadomość:cool3:już się nie mogę doczekać foteczek maluszków:multi:Ile piesków ile suczek????wszystko chcę wiedzieć:eviltong: Sylwia a co sądzisz o brodzie Rapcia?,on ma bardzo ładną brode,ale jak patrzy prosto w aparat to coś mi nie pasuje,za duże te poliki ja bym coś z nią zrobiła(ale zaraz mnie opiep...ą:evil_lol:)tak,żeby wyglądał efektowniej;) Cholender, nie wiem ile dziepsinek a ilu chłopców, bo właścicielka suczki nie chciała denerwować Boni i nie sprawdziła:angryy: - może wieczorem wymuszę tę wiadomość;):diabloti::cool3: A co do brody, to nie ruszę, aż Raper odrośnie - ta broda to jego największa ozdoba - Karola trochę ją podrzeźbi przed wystawą;) No i w końcu to BRODACZ MONAHIJSKI:eviltong::diabloti: A teraz lecę na spacer póki słońce świeci:p Quote
ariss Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Doginka napisał(a):Rapcio dziękuje:loveu::diabloti: Cholender, nie wiem ile dziepsinek a ilu chłopców, bo właścicielka suczki nie chciała denerwować Boni i nie sprawdziła:angryy: - może wieczorem wymuszę tę wiadomość;):diabloti::cool3: A co do brody, to nie ruszę, aż Raper odrośnie - ta broda to jego największa ozdoba - Karola trochę ją podrzeźbi przed wystawą;) A teraz lecę na spacer póki słońce świeci:p tak z ciekawości pytam;) na mokotowie nie ma słońca:angryy: Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja tam pierwsze co sprawdziłam (jeszcze przed zawiązaniem pępowiny), to czy pies czy suka :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a czy nazwa brodacz monahijski nie odnosi sie tylko do sznaucera olbrzyma??zawsze tak myslalam...:roll: Quote
Justa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='eria']a czy nazwa brodacz monahijski nie odnosi sie tylko do sznaucera olbrzyma??zawsze tak myslalam...:roll: też tak myślałam.. Quote
Ka-Vanga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja tam pierwsze co sprawdziłam (jeszcze przed zawiązaniem pępowiny), to czy pies czy suka :evil_lol::evil_lol: Tez tak robie. Quote
Recommended Posts