ariss Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 eria napisał(a):ka vanga powiedz jak jest z tym brodaczem tylko olbrzym!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
eria Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hihi a jednak -doginka:mad: ile Rapcio ma w klebie:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Doginka napisał(a):Mam bardzo smutną wiadomość:placz: Raper był dzisiaj trymowany pod narkozą i niestety nie wybódził się. Karolina i Michał robili wszystko, żeby Go uratować, ale niestety nie udało się:placz::placz::placz::placz::placz: :mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: Teraz jakby mu się coś stało to Ci nikt nie uwierzy :angryy: Quote
Cheritka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Doginka']A teraz wiadomość na miarę złota:razz: Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao: A ja jestem pijana z zachwytu:multi::multi::multi: - na razie fotek szczeniaczków nie mam, bo Ci Państwo od suczki mają zepsuty aparat:placz:, ale w przyszłym tygodniu jadę obejrzeć szczonki i zrobię duuuuuuuuuuuużo fotek maluszków:multi::multi::multi: No to serdecznie gratulujemy następne dalmatyńczyki się urodziły :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Debisia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witam ponownie ::p Kilka nowych zdjęć wnusi Debisi - córci Gordona Pozdrowionka dla wszystkich Quote
Cheritka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Super dziewczynka, czy to jest wzorcowo zrobiona mordka :cool3: http://images29.fotosik.pl/188/396329888e8611e7.jpg ????????? Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='gassira']tak z ciekawości pytam;) na mokotowie nie ma słońca:angryy: A u nas słoneczko było, ale takie słabiutkie:multi:;) - nawet robiłam fotki:p [quote name='panienkabubu']Ja tam pierwsze co sprawdziłam (jeszcze przed zawiązaniem pępowiny), to czy pies czy suka :evil_lol::evil_lol: Ja też bym sprawdziła:cool3: [quote name='eria']a czy nazwa brodacz monahijski nie odnosi sie tylko do sznaucera olbrzyma??zawsze tak myslalam...:roll: [quote name='Justa']też tak myślałam.. Dziewczyny - zabijcie mnie, ale ja tego nie wiem na 100%:oops::diabloti: Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Tez tak robie. Już wiem - są 2 pieski i 2 suczki:multi::multi::multi: [quote name='eria']hihi a jednak -doginka:mad: ile Rapcio ma w klebie:diabloti::diabloti::evil_lol: Dokładnie 36 cm - był mierzony jakieś półtora miesiąca temu:razz::p [quote name='Cheritka']:mad::angryy: Teraz jakby mu się coś stało to Ci nikt nie uwierzy :angryy: Eeeeee tam - przecież ja nie miałam na myśli, że umarł, tylko, że mi go obudzili podmienionego. Ale to było na Prima Aprilis, bo tak naprawdę to Raper jeszcze nigdy w życiu nie miał narkozy:diabloti::razz::evil_lol: [quote name='Debisia']Witam ponownie ::p Kilka nowych zdjęć wnusi Debisi - córci Gordona http://images29.fotosik.pl/188/396329888e8611e7.jpg http://images26.fotosik.pl/188/9630bea8b6bbba15.jpg http://images34.fotosik.pl/203/966fd2c1119f4085.jpg Pozdrowionka dla wszystkich Cześć kochana:loveu::multi: Moniś - wklejaj jak najwięcej fot Debi - kocham ją jak Gordonka:diabloti:Jest śliczna i króciutka i ma super sierść i grzbiecik i w ogóle jest THE BEST:multi::loveu::crazyeye::loveu: [quote name='Cheritka']Super dziewczynka, czy to jest wzorcowo zrobiona mordka :cool3: http://images29.fotosik.pl/188/396329888e8611e7.jpg ????????? Mordka jest super wzorcowo zrobiona - tylko zobacz jaką ma cuuuuudną kufę:loveu: [quote name='Junka']Jaka sliczniusia :loveu: Dzięki:loveu: - my o tym wiemy od samego początku:diabloti: Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tralalalalaala, wchodzę sobie już tak tutaj od 2 tygodni co najmniej i fotek nie widzę... :shake::grab::grab::boom: Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Matusz']tralalalalaala, wchodzę sobie już tak tutaj od 2 tygodni co najmniej i fotek nie widzę... :shake::grab::grab::boom: Rano były fotki:mad::eviltong::razz: i zaraz też będą, tylko wgram na fotosik;) Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Doginka']Rano były fotki:mad::eviltong::razz: i zaraz też będą, tylko wgram na fotosik;) no właśnie :angryy::angryy: ten fotosik:roll::roll: nie możesz na co innego wgrywać ?:razz::p:eviltong::cool1: Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Matusz']no właśnie :angryy::angryy: ten fotosik:roll::roll: nie możesz na co innego wgrywać ?:razz::p:eviltong::cool1: kocham język polski:eviltong::p:razz: [quote name='Ka-Vanga']BRY wieczor :p. Hejka kochana:hand: 2 suczki i 2 pieski są:multi::loveu: Quote
despera Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wpadłam na chwilę a tu takie radosne wieści:multi: Gratuluję powiększenia rodzinki i przesyłam mizianko dla tatusia i dziadka maluchów:loveu::loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Doginka'] 2 suczki i 2 pieski są:multi::loveu: :multi: nie mogę się doczekać fotek, ale jak już będą jak psy wyglądać :lol: Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='despera']Wpadłam na chwilę a tu takie radosne wieści:multi: Gratuluję powiększenia rodzinki i przesyłam mizianko dla tatusia i dziadka maluchów:loveu::loveu::evil_lol: Tatusia wymiziałam, a dziadek jest troszkę daleko, ale przekażę mizianko:loveu::p - jak szczonki będą chociaż w połowie takie piękne jak dziadek i tata, to będę z nich dumna:loveu: - mama z resztą też nie jest najbrzydsza - teraz troszkę schudnie i będzie miodzio:loveu::loveu::loveu: A tu nieudane - rozmazane fotki, ale co mi tam...:cool3: Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Czy ktoś wie co to jest za ptaszek???:razz: Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Doginka napisał(a):Czy ktoś wie co to jest za ptaszek???:razz: żebym go jeszcze widział....:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts