Doginka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 A teraz troszkę 5 - cio godzinnego spacerku:diabloti: Foty z TZ3, więc jakość słaba:cool3: Quote
ariss Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a ja mam tylko taką Waszą fotę:placz: jak wychodziliście na ring to ja byłam z Gass na koooooooooopalu:roll:no i Tz już nie oddał mi aparatu:shake: Quote
Doginka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='gassira']a ja mam tylko taką Waszą fotę:placz: http://images28.fotosik.pl/190/c880fa64ad4f06c4.jpg jak wychodziliście na ring to ja byłam z Gass na koooooooooopalu:roll:no i Tz już nie oddał mi aparatu:shake: Ewcia dzięki za fotkę - cudna jest;):loveu: A to dla Tzeta:mad::mad::mad::angryy: Quote
panienkabubu Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Karolina_Nett napisał(a): Ja chcę fotek!! A z jakiej hodowli/ jaka suczka i skąd urodziła sczeniaczki, ile będą kosztować, itp? ;) Doginka nie odpisałaś, a mnie też to ciekawi :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Doginka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 panienkabubu napisał(a):Doginka nie odpisałaś, a mnie też to ciekawi :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Sorki, dopiero teraz mogę odpisać, bo walczyłam z wirem komputerowym:angryy: - zżarło mi kilka programów:mad::angryy:, ale na szczęście miałam kopie:multi: Teraz jest już wszystko OK. - Kacperek już działa i mogę odpowiedzieć:p Tata - JOY SASQEHANNA Kosmate Łapy, wł. Sylwia Kamińska ( Warszawa) Mama - BONI NI-PI Romanus Rex, wł. Agata Pikiewicz ( Warszawa) Quote
Cheritka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale u Was wesoło i tak dużoooooooooo ras sie przewija. Całuski w noski dla dumnego TATUSIA :loveu::loveu: A ja dzis mam kapiel i suszenie pudelka białego , kto chętny to zapraszam :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810 :multi::multi::multi: __........................................ Quote
Cheritka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Dzieki milo popatrzeć i DOBRANOC[/FONT] :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 mmmgggrrrrrmmmmmmmmrrrhmhhmmmmmmmmmmm...:razz::razz: Quote
Doginka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Matusz']mmmgggrrrrrmmmmmmmmrrrhmhhmmmmmmmmmmm...:razz::razz: Czyżby to było mruczando o linka?:cool3::diabloti::razz: - zaraz podam, tylko wgram resztę fotek:p Quote
Recommended Posts