Karolina_Nett Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Mi też się zdaje że to Doginka ;) Nowe fotki świetne, ja na zbliżeniu nie robię bo mam tylko cyfrowy zoom ;) Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Mi też się zdaje że to Doginka ;) Tak, to my i właśnie tłumaczę Raperowi, że wystawa nie boli, że jak ładnie się wystawi, to w domciu dostanie pyszne jedzonko Quote
Karolina_Nett Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A w ogóle co to miało znaczyć? Doginka napisał(a):Nie, wcale sie nie obrażę:obrazic: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 w sumie pasuje mu do tego kucania na spacerach:evil_lol: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Doginka']Justynko, czy możesz mi przysłać to zdjęie na [email protected], ale w pełnym rozmiarze? - jeszcze takiego wyraźnego zdjęcia z wystawy to ja nie mam:loveu: Jasne, jak tylko znajdę odpowiednią płytę :eviltong: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='gassira']NO,nie babe z Gordońskiego zrobiła:evil_lol: [quote name='LeCoyotte']w sumie pasuje mu do tego kucania na spacerach:evil_lol: A co mi tam [quote name='Justa']Jasne, jak tylko znajdę odpowiednią płytę :eviltong: Jesteś kochana - w policzek, żeby nie było, że ja coś teges jestem;) Quote
Karolina_Nett Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 On się jakiś siwy teraz zrobił, starzeje się :evil_lol:;) Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Karolina_Nett']On się jakiś siwy teraz zrobił, starzeje się :evil_lol:;) To światło, no i troche musiałam rozjaśnić foto Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Doginko, znalazłam fotki - na pewno mam jeszcze jedno z wystawowego tłumaczenia :lol: A to nie Twój chłopak ? Bo mam pewne wątpliwości :eviltong: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 O jeżu kolczasty!, JUSTA zsikam się z wrażenia:crazyeye::loveu: - wszystkie jakie znajdziesz poproszę na ten adres, który Ci dałam i najlepiej w oryginalnym rozmiarze, tylko pojedynczo, bo moja skrzynka ma małą pojemność Czyż Raper nie jest śliczny? Quote
Karolina_Nett Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Doginka']To światło, no i troche musiałam rozjaśnić foto Nie denerwuj się tak bo zsiwiejesz :eviltong::diabloti: Rapcio jest piekny, ale mi się bardziej podoba na krótko ścięty niż taki paker :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wyslę jak wrócę, bo teraz wychodzę ;) Obawiam się, że mam tylko te 3, ale przynamniej dobrej jakości ;) Było krzyczeć, że to WY to byłoby więcej fotków :diabloti: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Nie denerwuj się tak bo zsiwiejesz :eviltong::diabloti: Rapcio jest piekny, ale mi się bardziej podoba na krótko ścięty niż taki paker :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Piękny - sczególnie na fotce zrobionej przez Justę:loveu: Quote
Karolina_Nett Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Doginka napisał(a):Piękny - sczególnie na fotce zrobionej przez Justę:loveu: :fadein::fadein::fadein: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 gassira napisał(a):ale Ci prezenta Justa zrobiła:loveu::cool3: Niooooo, jeszcze nie ochłonęłam:diabloti: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Swoją drogą popatrz jaki mam zapłon :evil_lol: Zupełnym przypadkiem znalazłam Was na moim komputerze :p A fotki już się ładują na skrzynkę :diabloti: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Justa']Swoją drogą popatrz jaki mam zapłon :evil_lol: Zupełnym przypadkiem znalazłam Was na moim komputerze :p A fotki już się ładują na skrzynkę :diabloti: Dziękuję za foty - już doszły 3 Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ciesze się, że się cieszysz :cool3: W lipcu na wystawie krzycz głośno, to będzie więcej :cool3: Quote
Recommended Posts