Ziutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='zurdo']Z ciekawością czekam na zdjęcia malutkiej Bonitki :razz: No właśnie czekamy...czekamy i nic :placz: Quote
asiamm Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a na niektórych fotach jak bernardyn wyszła przez to umaszczenie i kitę :evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 luka1 napisał(a):o kurde ale ona ładna !!!!! Prawda :loveu: I jak wyrosła...no normalnie nie ta sama dziewczynka :lol: A Kasia mi pisała, że Boni to dama nad damami i jak pada deszcz to nie chce wyjść na dwór - to samo ma co Marysia :evil_lol: achh...te Azorkowe psiaki :cool3: Quote
zurdo Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No przecie że Dama: A w ogóle piękne Maleństwo :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Allo, allo :mad: Co tu taka cisza przez tyle miesięcy :mad: Quote
kasik wawa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witam! Ziutka wyslalam do ciebie kilka nwych zdjec. U nas wszystko po staremu.Bonitka ma sie swietnie,Gapcia rowniez, chociaz okazalo sie ze jest uczuleniowce i musielismy dostosowac do niej kilka rzeczy(np:jedzenie,preparaty chemiczne do sprzatania domu) ale mimo to ma sie bardzo dobrze, wysypka juz znikla.No i Dzekus tez swietnie zyje. pozdrawiam Quote
Ziutka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kasik wawa napisał(a):Witam! Ziutka wyslalam do ciebie kilka nwych zdjec. No widziałam widziałam tylko mam problem ze wstawieniem bo dzisiaj coś mi komp zamula :angryy: może któraś z cioteczek by mogła wstawić foteczki to wyślę na maila...hmm ??? :cool3: Quote
kasik wawa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 chcialam wkleic zdjecie le chyba mi nie wyszlo Quote
kasik wawa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 UDAŁO SIĘ!!hurra:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 daj zdjęcia - postaram sie wstawić [email protected] Quote
kasik wawa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 co u nasz taka cisza?? my tu rozrabiamy, szalejemy, bawimy sie, rosniemy, tyjemy:cool3::cool3::cool3: oto my:::::: Quote
luka1 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ale zniej się dziwczyna zrobiła :crazyeye: Quote
kasik wawa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 cos tam napisalam na watku gapisia wszystko u nas ok jak widac szczesliwa brygada:evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ależ ta Boni się zmieniła :-o :crazyeye: jakie ma piękne futerko :loveu: CUDO :loveu: Quote
luka1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 jak sobie przypomnę tą bidule ze schroniska to .................:crazyeye::lol: Quote
kasik wawa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 troche roznicy w wygladzie jest ale jak roznica w jej psychice jest teraz duzo,duzo,duzo odwazniejsza to juz nie ta sama bojaca sie psinka zrobil sie z nij maly klocek:razz: wolam na nia bysior:cool3::cool3::cool3: a kto by do nasz nie przyszedl to ja strasznie podziwia, ze nieby taka ladna, sliczna i wogole...a dla mnie to poprostu domowa przytulanka. nie mozna usiasc obok niej i nie przytulic lub poglaskac bo ci na kolana wejdzie.taki to maly lizusek.a nie wazy juz malo wiec jak kloc sie na nogach uwali to szybko dretwieja:evil_lol::evil_lol: Quote
kasik wawa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 zapraszam na nasza galerie. bede tam wstawiac powoli wszystkich zdjecia http://www.dogomania.pl/forum/f553/czworka-wspanialych-czyli-galeria-jackya-gapi-bonity-luski-172665/ Quote
Recommended Posts