Jump to content
Dogomania

Dramat Puszka, maltretowany psychicznie i głodzony psiak szuka domu natychmiast!!!!

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanka456 napisał(a):
O dom dla Puszka prosimy.

Hanuś zerknij w wątek Tobiego, wrzuciłam tam numer do hm...obiecującej oferty allegro...??? Może Puszek, może Tobi albo inny psianek???

Posted

wellington napisał(a):
Wybieram sie w okolice Lodzi na przyszly tydzien i chcialabym odwiedzic Puszka osobiscie, czy moge prosic o jego adres na pw ?

Czyżby Puszek zaczynał mieć wzięcie??? :cool3: Coś drgnęło ???

Posted

Czyżby Puszek zaczynał mieć wzięcie??? :cool3: Coś drgnęło ???

Majqua, masz mnie na mysli ?

Ja mam zamiar byc tylko przejazdem w Lodzi, i przy okazji zapoznac sie z Puszkiem. Nie moge natomiast umowic sie na konkretny dzien ze wzgledow
osobistych i nie chce tez byc niewiarygodna umawiajac sie a potem nie wywiazac sie.
Nie chce sprawiać sobą innym kłopotu, chcialabym oczywiscie zadzwonić do prowadzących hotelik, by uprzedzić ich o odwiedzinach, w dogodnym dla nich czasie.
To wlasciwie wszystko :lol:. Mam nadzieje ze wszystko jasne ;) .
Dlatego ponownie prosze o podanie jakiegos namiaru gdzie Puszka moge na wlasne oczy zobaczyc - jesli oczywiscie nie znajdzie do tej pory domku.

Posted

[quote name='wellington']Majqua, masz mnie na mysli ?

Ja mam zamiar byc tylko przejazdem w Lodzi, i przy okazji zapoznac sie z Puszkiem. Nie moge natomiast umowic sie na konkretny dzien ze wzgledow
osobistych i nie chce tez byc niewiarygodna umawiajac sie a potem nie wywiazac sie. NIC GORSZEGO NIŻ NAWALIĆ!!! ZWŁASZCZA, ŻE PUSZKOWE DZIEWCZYNY SĄ ZAGANIANE SPRAWAMI INNYCH PSIAKÓW !!! :shake: NIC TYLKO POCHWALIĆ SZCZEROŚĆ !!!
Nie chce sprawiać sobą innym kłopotu, chcialabym oczywiscie zadzwonić do prowadzących hotelik, by uprzedzić ich o odwiedzinach, w dogodnym dla nich czasie. TAK BY WRĘCZ WYPADAŁO !!!
To wlasciwie wszystko :lol:. Mam nadzieje ze wszystko jasne ;) .
Dlatego ponownie prosze o podanie jakiegos namiaru gdzie Puszka moge na wlasne oczy zobaczyc - jesli oczywiscie nie znajdzie do tej pory domku.

WELLI, SKORO JUŻ CHCESZ SIĘ ZAPUŚCIĆ W PUSZKOWE REJONY MOŻE JAKIŚ INNY PSIANEK ZWRÓCI TWOJĄ UWAGĘ I PRZYŁOŻYSZ RĘKĘ DO ZNALEZIENIA MU DOMU!!! ??? :multi: :cool3: :multi::multi:

Posted

Bardzo chętnie będziemy Ci towarzyszyć w odwiedzinach u Puszka, Nie martw się, że zdezorganizujesz nam nasze sprawy. Jesli podasz termin będziemy na Ciebie czekać i napewno nam się to uda.

Państwo, którzy zajmują się naszymi psiakami wyrazili prośbę aby wszystkie odwiedziny w ich domu osób im nie znanych miały miejsce w naszym towarzystwie, a to z tego powodu, że poprzednio często było tak iż "niespodzianki" po takiej wizycie, to był psiak przywiązany do płotu, bądź naloty ludzi żądających zaopiekowania się ich zwierzakiem. Na co oczywiście nie mogą sobie pozwolić.

Mam nadzieję, że zrozumiesz nas zrozumiesz i uzgodnimy termin wspólnych odwiedzin.

Posted

WELLI, SKORO JUŻ CHCESZ SIĘ ZAPUŚCIĆ W PUSZKOWE REJONY MOŻE JAKIŚ INNY PSIANEK ZWRÓCI TWOJĄ UWAGĘ I PRZYŁOŻYSZ RĘKĘ DO ZNALEZIENIA MU DOMU!!! ???

Majqa, wszedzie jest pelno psow, ktore bym natychmiast zabrala do siebie, a z fund. niechciane i zapomniane szczegolnie Olo i Funia, te kruszynki slodkie, mi zapadly do serca, ale narazie jeden pies i piec kotow plus mama mi zupelnie wystarczajaco umilaja dzien :p

Posted

Jesteśmy "paskudne" kobiety i będziemy wykorzystywać każdego jak się da w poszukiwaniach domów dla naszych podopiecznych.

Wellingtonie, Twój historyczny imiennik dzielny czlowiek był i dlatego mamy nadzieję, że pomożesz nam znaleźć dobry domek dla sławnego już Puszka i mniej sławnego, a bardzo słodkiego Ola, którego chyba już troszkę znasz.

Ja mam taką propozycję: nie wiem dokładnie skąd będziesz jechała do Lodzi, ale ja mieszkam przy trasie Łodź-Katowice, czyli na trasie z południa, blisko mojego domu jest również dawne miejsce zamieszkania Puszka, mogę dosiąść się do Ciebie i wspólnie pojedziemy abyś mogła dokonać retrospekcji życia Puszka, potem zobaczyć go w naturze i w ten oto sposób obejmiesz całość jego problemu, dzięki czemu będziesz mogła go lepiej poznać i być może pomóc nam znaleźć dla niego najlepszy dom.

Posted

Wellingtonie, Twój historyczny imiennik dzielny czlowiek był

:sweetCyb:dzieki hanka456, nareszcie ktos docenil bohatera mojej mlodosci :multi:.
Ja bede jechala z poludnia, z Krakowa, i zrobie jak proponujesz.
W takim razie jak bede na 100% pewna ze jade to wystarczy jesli dzien wczesniej Cie zawiadomie ?