GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja napisałam PW do Kingi z Koszalina. Napiszę też do innych osób. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wysłałam PW do Sandry i Kasi W. Oby któraś z cioteczek mogła pomóc. :modla::modla::modla: Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nikt na razie nie pisze :shake: nikt nie zaoferował pomocy w transporcie :shake:. Marnie to wszystko wygląda. :-( Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a sa te osoby na dogo teraz wogóle?? bo moze być tak ze jeszcze nie weszli. Moze boją sie tez np kosztów przewiezienia. GrubbaRybba , moze sprawdz czy któraś z tych osób ma jakis komunikator w profilu, gg lub skype? i nie doczytałąm czy patrzyłyście moze na miau ?? jak nie to ja tam moge umieśćić prośbe Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agamika napisał(a): i nie doczytałąm czy patrzyłyście moze na miau ?? jak nie to ja tam moge umieśćić prośbe Jest już prośba na miau. Dzięki. :) Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A ta osoba?? była w dam transport Polska zachodnio - północna podróżuję często, rejon zachodniej Polski aż po Szczecin, często bywam w Cieszynie (Medira) to te rejony?? sorki ale ja głąb geograficzny jestem:roll: Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Sandra niestety nie może nam pomóc. :( Napisała do mnie PW. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agamika napisał(a):A ta osoba?? była w dam transport to te rejony?? sorki ale ja głąb geograficzny jestem:roll: Napiszę do niej. Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 tylko jsa to z miau wziełam ;) tak pisze zeby pomyłki nie było Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a to kopia ze szczurzego forum po dogadaniu się: Layla -> Gdańsk-Słupsk moze w druga strone tez? Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 agamika - Nie, bardziej potrzeba z Pomorza Środkowego w kierunku Pomorza Wschodniego. Może napiszcie jeszcze raz pw z zaznaczeniem, że pieniądze na transport się znajdą. Przeciez możemy jakieś bazarki zrobić, nie? sorki, może nie doczytałam, ale który Cieszyn, ten k/ Koszalina? Tylko, że nam potrzeba w stronę przeciwna niz ?Szczecin. Zaoytajcie Layle, czy w druga stronę tez by mogła. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 znalazłam Medirę, wysłałam maila, ale wrócił, wysłałam też PW. Szczerze powiedziawszy, jakoś tracę nadzieję, że się uda. :( Jest tak mało czasu. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agamika jeśli jesteś zalogowana na szczurzym forum, proszę napisz do Layli! Może pojechałaby też w drugą stronę. Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 własnie sie zalogowałam :evil_lol:, zobaczymy, w sumie to tylko szczeniak!!!!!! trzeba to podkreslac boi moze sie bija ze im rotttka wciskamy:evil_lol: Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wysłąąłm, pw na szczurzym , Layla to mod tam, wiec chyba często zagląda. zobaczymy Quote
papudraczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hej dopiero tu trafiłam!! rozpuściłam już informacje o potrzebie transportu wśród znajomych z gdańska!!! trzymam kciuki!! mam nadzieję że się coś znajdzie Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 papudraczek napisał(a):hej dopiero tu trafiłam!! rozpuściłam już informacje o potrzebie transportu wśród znajomych z gdańska!!! trzymam kciuki!! mam nadzieję że się coś znajdzie :happy1: super by było, przecierz moznaby to połączyć z jakims fajnym wypadem, zrobić sobie spacer po Słupsku :diabloti:a w drodze powrotnej szczeniora zabrać :diabloti: Quote
papudraczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dziewczyny!! czy mały ma jakąś skrzyneczkę!!?? Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eeee, cooo?:crazyeye: w sensie transporter ?? Quote
papudraczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 mam koleżankę która będzie jutro jechała ze słupska do sopotu!! jeżeli ma jakąś skrzynkę to może go zabrać!! w sopocie małegomogą przechwycić moi rodzice bo będą w sopocie na weekend i w niedzielę przekazali by go komuś kto go przywiezie do wawy!!! jest jeszcze jedna opcja!! dziś ze słupska do wawy jedzie mój kolega!!! mógłby psiaka wziąć!! ale mały musiałby dotrzeć jak najszybciej do słupska!! a w wawie jakoś bym go przetrzymała do niedzieli!!! choć mój chłop nie będzie za bardzo zadowolony!! :razz: Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 aaaa, a dziewczyny własnie z dogo znikły, a ja tel nie znam :shake:, dzis chyba raczej nie wypali, ale jutro moze, mysle ze spokojnie jakies pudło albo cos takiego by sie znalazło na małą no ale to juz dziewczyny muszą sie wypowiedzieć.. Quote
papudraczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ok!!to ja czekam na jakiś znak i będę działać dalej jak dziewczyny wyrazą chęć!!!:roll: Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 papudraczek napisał(a):ok!!to ja czekam na jakiś znak i będę działać dalej jak dziewczyny wyrazą chęć!!!:roll: a zostawiłabyś mi nr tel? ja teraz szukam do Kareny nru i jakby co to bym jej przekazała, jakby co to przeslij mi go na PW Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ojoj... :lol: nie było mnie tylko przez kilka chwil, a tu takie wieści :multi: Uważam, ze transporter da sie zorganizować, jak nie transporter to jakiś karton na pewno. To chyba nie będzie problem. W razie czego, może ktoś mógłby pożyczyć transporter dla małej, ja odeślę go z powrotem, gdy mała dotrze do mnie. Ja niestety małą mogę zabrać dopiero w niedzielę po południu, bo w weekend mam ślub i wesele siostry i nie będzie mnie w Wawie. Dziewczyny i chłopaki dziękuję wam bardzo za zaangażowanie. :loveu: Quote
Recommended Posts