Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a sa te osoby na dogo teraz wogóle?? bo moze być tak ze jeszcze nie weszli. Moze boją sie tez np kosztów przewiezienia.

GrubbaRybba , moze sprawdz czy któraś z tych osób ma jakis komunikator w profilu, gg lub skype?

i nie doczytałąm czy patrzyłyście moze na miau ?? jak nie to ja tam moge umieśćić prośbe

Posted

A ta osoba??
była w dam transport

Polska zachodnio - północna podróżuję często, rejon zachodniej Polski aż po Szczecin, często bywam w Cieszynie (Medira)

to te rejony??
sorki ale ja głąb geograficzny jestem:roll:

Posted

agamika - Nie, bardziej potrzeba z Pomorza Środkowego w kierunku Pomorza Wschodniego. Może napiszcie jeszcze raz pw z zaznaczeniem, że pieniądze na transport się znajdą. Przeciez możemy jakieś bazarki zrobić, nie?

sorki, może nie doczytałam, ale który Cieszyn, ten k/ Koszalina? Tylko, że nam potrzeba w stronę przeciwna niz ?Szczecin.

Zaoytajcie Layle, czy w druga stronę tez by mogła.

Posted

papudraczek napisał(a):
hej
dopiero tu trafiłam!!
rozpuściłam już informacje o potrzebie transportu wśród znajomych z gdańska!!!
trzymam kciuki!! mam nadzieję że się coś znajdzie

:happy1: super by było, przecierz moznaby to połączyć z jakims fajnym wypadem, zrobić sobie spacer po Słupsku :diabloti:a w drodze powrotnej szczeniora zabrać :diabloti:

Posted

mam koleżankę która będzie jutro jechała ze słupska do sopotu!! jeżeli ma jakąś skrzynkę to może go zabrać!!
w sopocie małegomogą przechwycić moi rodzice bo będą w sopocie na weekend i w niedzielę przekazali by go komuś kto go przywiezie do wawy!!!
jest jeszcze jedna opcja!!
dziś ze słupska do wawy jedzie mój kolega!!! mógłby psiaka wziąć!! ale mały musiałby dotrzeć jak najszybciej do słupska!! a w wawie jakoś bym go przetrzymała do niedzieli!!! choć mój chłop nie będzie za bardzo zadowolony!! :razz:

Posted

aaaa, a dziewczyny własnie z dogo znikły, a ja tel nie znam :shake:,
dzis chyba raczej nie wypali,

ale jutro moze, mysle ze spokojnie jakies pudło albo cos takiego by sie znalazło na małą
no ale to juz dziewczyny muszą sie wypowiedzieć..

Posted

papudraczek napisał(a):
ok!!to ja czekam na jakiś znak i będę działać dalej jak dziewczyny wyrazą chęć!!!:roll:

a zostawiłabyś mi nr tel? ja teraz szukam do Kareny nru i jakby co to bym jej przekazała, jakby co to przeslij mi go na PW

Posted

Ojoj... :lol: nie było mnie tylko przez kilka chwil, a tu takie wieści :multi:

Uważam, ze transporter da sie zorganizować, jak nie transporter to jakiś karton na pewno. To chyba nie będzie problem. W razie czego, może ktoś mógłby pożyczyć transporter dla małej, ja odeślę go z powrotem, gdy mała dotrze do mnie.
Ja niestety małą mogę zabrać dopiero w niedzielę po południu, bo w weekend mam ślub i wesele siostry i nie będzie mnie w Wawie.

Dziewczyny i chłopaki dziękuję wam bardzo za zaangażowanie. :loveu: