Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 I tak mi się wydaje, że taka podróż pociągiem Koszalin-Gdańsk musi być bardzo romantyczna jak na świętowanie 1 rocznicy, prawda? Quote
elainfo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wilejkaros napisał(a):I tak mi się wydaje, że taka podróż pociągiem Koszalin-Gdańsk musi być bardzo romantyczna jak na świętowanie 1 rocznicy, prawda? hmmmm...bardzo niepowtarzalna forma spędzenia rocznicy slubu.. w pociagu z cud -szczeniorką..:cool3: wyjatkowo romantyczna..ciotko Wilejkaros:loveu: ja jeszce bez slubu ale 1 sza rocznice napewno bym chciała spędzic w ten sposób.. Quote
Elurin Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Karena, o 16.15 kończę pracę i dojście do netu będę miał dopiero w poniedziałek rano. Jeśli do tego czasu nie wyjaśni się sprawa transportu, daj mi znać sms-em, jakie sa ustalenia. Mam nadzieje, że dostanę cynk już dziś, bo jak zaskoczę TZ-ę w sobotę, że wracamy z psem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mój TZ do mnie zadzwonił przed chwilą i powiedział, że bierzemy małą na tymczas!!! :multi: Tak więc mała ma tymczas! Tylko co z transportem? Ja w niedzielę wieczorem mogę małą odebrać. Wcześniej nie bardzo, bo w weekend będę w Lublinie na weselu i pewnie do Wawy przybędę późnym popołudniem. Quote
GrubbaRybba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 elainfo napisał(a):o rany nie nie tylko nie giełda.... Grubba Rybba..aaaaaaaa jednak łamiesz sie widzę .. BAAArdzo dobrze..;-)):cool3:ach ta slabośc do szczeniorów, co? Ela wiesz dobrze jak jest. Już brakuje mi ścierania kałuży i poobgryzanych mebli. ;) Quote
Elurin Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Mój TZ do mnie zadzwonił przed chwilą i powiedział, że bierzemy małą na tymczas!!! :multi: Tak więc mała ma tymczas! Tylko co z transportem? Ja w niedzielę wieczorem mogę małą odebrać. Wcześniej nie bardzo, bo w weekend będę w Lublinie na weselu i pewnie do Wawy przybędę późnym popołudniem. Hurra!!! Wieczór pasuje, wrócimy późno...pewnie koło 19-tej - 20-tej. Quote
GrubbaRybba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Elurin napisał(a):Hurra!!! Wieczór pasuje, wrócimy późno...pewnie koło 19-tej - 20-tej. SUPER :bigcool::Cool!:. Dziękuję za transport dla malutkiej. :calus: Jeszcze tylko transport z Koszalina do Gdańska. Quote
elainfo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 GrubbaRybba napisał(a):SUPER :bigcool::Cool!:. Dziękuję za transport dla malutkiej. :calus: Jeszcze tylko transport z Koszalina do Gdańska. szczęściara:loveu: Quote
Karena Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wilejkaros napisał(a):I tak mi się wydaje, że taka podróż pociągiem Koszalin-Gdańsk musi być bardzo romantyczna jak na świętowanie 1 rocznicy, prawda? Niestety, nie wiem, co mój TZ na to powie, nie mogę i nie chcę mu nic narzucać. Quote
GrubbaRybba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Karena napisał(a):Niestety, nie wiem, co mój TZ na to powie, nie mogę i nie chcę mu nic narzucać. No tak, rozumiem. :-( Ale nie traćmy nadziei. :thumbs: A może podróż będzie tylko dodatkiem do miłego wieczoru? Może zamów stolik w knajpce na gdańskiej starówce, a po dobrej kolacji wieczorny spacer po sopockiej plaży. To jest już romantyczne i w sam raz na rocznicę ślubu. Jeśli do tego wszystko zaplanujesz, to TZ będzie mile zaskoczony niespodzianką i nie będzie protestował. Taki podstępny jest mój plan. :razz: Quote
GrubbaRybba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cioteczko Karena, czy coś już wiadomo z transportem Kamy? Quote
Karena Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Opiekun Kamy ma kontuzje nogi i nawet do Koszalina nie da rady przyjechać. U nas niestety niedziela odpada, przykro mi, proszę o zrozumienie. Podtrzymuję jedno - że moglibyśmy podrzucić Kamę do Słupska, jeżeli ktoś by stamtąd mógł ja przewieźć do Gdańska. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :happy1:malutka trzymam kciuki Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Kurde, szukajmy transportu Słupsk-Gdańsk. Zamieśćcie na wątku transportowym. Błagam! Nie wyobrażam sobie tej maleńskiej na giełdzie czy w schronie! Quote
Karena Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Na giełdę na pewno nie pójdzie, to był zły pomysł, przyznaję się.:oops: Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tak się boję o tego malutka. Żeby do schronu nie poszła... Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cioteczki, czy zamieściłyście info o potrzebnym transporcie na wątku transportowym? Jeśli nie, ja to zrobię. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Napisałam na gumtree i na gronie w wątkach transportowych, że poszukuję transportu dla małego psiaka. Może ktoś się zgłosi. Jestem załamana, że nie ma tego transportu. Ja już wczoraj kupiłam małej posłanie, miseczki, smyczka i zabawki też czekają. :-( To niesprawiedliwe, żeby z tak błahego powodu szczeniorek trafił do schronu. :-( Cioteczki, proszę, wymyślmy coś! Może ktoś z Koszalinan lub ze Słupska zawiezie małą? Znacie jakiś dogomaniaków z tamtych stron? Z Słupska do Gdańska jest tylko 130 km, to tylko półtorej godziny drogi! Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Tak, jest na wątku transportowym i na miau. GrubbaRybba, nie damy jej do schroniska, coś będziemy kombinować. To, że nie mogę jej zawieźć nie znaczy, że umywam ręce od tej sprawy. Może uda się ja ewentualnie przetrzymać kilka dni w Koszalinie, jeżeli kolega już na prawdę nie mógł jej dłużej potrzymać w Białogardzie, a w tym czasie intensywnie będziemy szukać dla Kamy transportu. Ja niestety nie znam nikogo z dogomanii w Słupsku, w ogóle dopiero od niedawna jestem na dogo. Właśnie wysłałam sms-sa do opiekuna Kamy, że jesteś zdecydowana wziąć ja do siebie i że szukamy transportu, i gdyby mógł, żeby ja jeszcze kilka dni dłużej przetrzymał. Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Karena napisał(a):Tak, jest na wątku transportowym i na miau. GrubbaRybba, nie damy jej do schroniska, coś będziemy kombinować. To, że nie mogę jej zawieźć nie znaczy, że umywam ręce od tej sprawy. Może uda się ja ewentualnie przetrzymać kilka dni w Koszalinie, jeżeli kolega już na prawdę nie mógł jej dłużej potrzymać w Białogardzie, a w tym czasie intensywnie będziemy szukać dla Kamy transportu. Ja niestety nie znam nikogo z dogomanii w Słupsku, w ogóle dopiero od niedawna jestem na dogo. OK. Jestem spokojniejsza. Martwię się tylko tym, że teraz brakuje nam tylko kawałka 130 km z Słupska do Gdańska. Jeśli Kama nie pojedzie w niedzielę, będziemy musiały znaleźć transport z Słupska do Wawy, a to już 420 km. Może być bardzo ciężko! Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No właśnie, potem może być trudniej. My u siebie Kame możemy przetrzymać najwyżej 2-3 dni. Do Słupska to właściwie mogę ja podrzucić w dowolnym dniu tygodnia po pracy, chyba, że mam 2 zmianę (teraz będzie to w czwartek). Quote
GrubbaRybba Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Malutka, wskakuj na pierwszą, może znajdzie się transport! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 tu jest link do mapy pomocy Dogo w Zachodniopomorskim: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1899071&postcount=156 tu ogólnie do mapy pomocy Dogo: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 a tutaj do abecadła Dogomanii: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74480 może tam się uda jakiś transport załatwić. Quote
Karena Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Alfa i Zuzia, dzięki. Wiesz, myślę, że trzeba poszukać raczej w woj, pomorskim, niż z zachodniopom. Napisałam juz do Oliwki pw, którą znalazłam na pomorskim, oferuje tam transport powyżej 100 km., tylko nie wiadomo, czy ma czas w niedzielę. Jakby co ma pisać na wątku lub na pw do mnie lub GrubbaRybba. Może GrubbaRybba, napisz pw jeszcze do innych osób z pomorskiego, ja na razie muszę zmykać do pracy, ale będę śledzić wątek. http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2259817&postcount=409 Quote
Recommended Posts