Jump to content
Dogomania

Floks, mieszkał w krzakach.... ZNALAZŁ DOM!! Trzymajcie kciuki!

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to musi byc bardo madry psiak; pomyslcie - przetrwal sam-samiutki na ulicy 2 lata, poniewierajac sie, jedzac byle co i spotykajac roznych ludzi...
Na pewno jest inteligenty i sprytny!
A do tego te uszka, zalamane na koncach - tylko brac i kochac! :loveu::p

Posted

hym hym.. taki fajny kumpelek :-) Ja ostanio widzę coś dużo ludzi ze "zwykłymi" kundelkami i to im bardziej piesek kundelkowaty tym bardziej właściciel wygląda na dumnego - chyba jakaś moda czy co - pieski nie wiem czy mają od szczeniaka ..może przygarniane i może też ze schronisk przywożone - jedną sunię to akurat wiem, że jedno małżeństwo przywiozło ze schronu bo są szczęśliwi i chcieli zrobić coś dobrego :-) Może i do tego skrzcika się los uśmiechnie :oops: Do góry smutasku ! (łapki ma chyba po wilczurku - fajniusi jest :- ) i taki smutny..)

Posted

[quote name='bonika']hym hym.. taki fajny kumpelek :-) Ja ostanio widzę coś dużo ludzi ze "zwykłymi" kundelkami i to im bardziej piesek kundelkowaty tym bardziej właściciel wygląda na dumnego - chyba jakaś moda czy co - pieski nie wiem czy mają od szczeniaka ..może przygarniane i może też ze schronisk przywożone - jedną sunię to akurat wiem, że jedno małżeństwo przywiozło ze schronu bo są szczęśliwi i chcieli zrobić coś dobrego :-) Może i do tego skrzcika się los uśmiechnie :oops: Do góry smutasku ! (łapki ma chyba po wilczurku - fajniusi jest :- ) i taki smutny..)

sama mam kundelka w domu, sunie mieszana z jamnikiem. niewazne, ze nie jest rasowa. nie zamienie jej na zadnego innego psa:) to wspaniala i kochana sunka:)