Witokret Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Psiak z krzakow pilnie domu przed zima poszukuje! Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 a ma jakegoś obserwatora na swoim allegro?:roll: Quote
bonika Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bozie jaki słodki biedny kłapouszek :oops: Do góry hopaj ! Quote
desdemona Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 io to biedne malenstwo tyle czasu bez domu:( Quote
Witokret Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 oktawia6 napisał(a):a ma jakegoś obserwatora na swoim allegro?:roll: Niestety nie :-( Nikt go nie chce, nikt go nie kocha :-( Quote
jotpeg Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 to musi byc bardo madry psiak; pomyslcie - przetrwal sam-samiutki na ulicy 2 lata, poniewierajac sie, jedzac byle co i spotykajac roznych ludzi... Na pewno jest inteligenty i sprytny! A do tego te uszka, zalamane na koncach - tylko brac i kochac! :loveu::p Quote
bonika Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 hym hym.. taki fajny kumpelek :-) Ja ostanio widzę coś dużo ludzi ze "zwykłymi" kundelkami i to im bardziej piesek kundelkowaty tym bardziej właściciel wygląda na dumnego - chyba jakaś moda czy co - pieski nie wiem czy mają od szczeniaka ..może przygarniane i może też ze schronisk przywożone - jedną sunię to akurat wiem, że jedno małżeństwo przywiozło ze schronu bo są szczęśliwi i chcieli zrobić coś dobrego :-) Może i do tego skrzcika się los uśmiechnie :oops: Do góry smutasku ! (łapki ma chyba po wilczurku - fajniusi jest :- ) i taki smutny..) Quote
Izunia86 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dodalam go na Gumtree http://www.gumtree.pl/warszawa/79/13624479.html Biedactwo :-( Macie racje to musi byc madry pies.On zasluguje na dom po tym co przeszedl, napewno nie raz dostal "kopniaka od zycia" Musial ze wszystkim radzic sobie sam :placz: Quote
jotpeg Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Fajnie, Iziu! :multi: Bonika, faktycznie słowo >skrzacik< idealnie do niego pasuje :loveu: Quote
desdemona Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='bonika']hym hym.. taki fajny kumpelek :-) Ja ostanio widzę coś dużo ludzi ze "zwykłymi" kundelkami i to im bardziej piesek kundelkowaty tym bardziej właściciel wygląda na dumnego - chyba jakaś moda czy co - pieski nie wiem czy mają od szczeniaka ..może przygarniane i może też ze schronisk przywożone - jedną sunię to akurat wiem, że jedno małżeństwo przywiozło ze schronu bo są szczęśliwi i chcieli zrobić coś dobrego :-) Może i do tego skrzcika się los uśmiechnie :oops: Do góry smutasku ! (łapki ma chyba po wilczurku - fajniusi jest :- ) i taki smutny..) sama mam kundelka w domu, sunie mieszana z jamnikiem. niewazne, ze nie jest rasowa. nie zamienie jej na zadnego innego psa:) to wspaniala i kochana sunka:) Quote
BasiaD Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Niuniek do góry na 1 stronkę po domek! Quote
supergoga Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No i klapa ze mną - on jest wypisz wymaluj Rysio z bukowskiego schroniska - także bez domku. Świetny jest. Quote
jotpeg Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 pewnie, ze swietny - ja tez przepadlam... musimy mu znalezc dobry dom! skrzacik :loveu::loveu::loveu: Quote
bonika Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Skrzaciku człap na górę po domek !!! Quote
desdemona Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 na pewno psiak jest madry, skoro przetrwal tyle czasu w takich warunkach. Quote
bonika Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Floksiku - skrzaciku na górę ! Nadaj sens jego życiu.. - przygarnij skrzacika :oops: Co u niego słychać ? Gdzie przebywa ? Quote
jotpeg Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 kto pomoze przy oglaszaniu Skrzacika??? bardzo pls... Quote
Recommended Posts