Witokret Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pamietamy, ale oprocz allegro nic wiecej poki co zrobic nie mozemy :( Naprawde nie ma zadnego miejsca, gdzie mozna by go umiescic?????? Quote
Witokret Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A czy do Floksika w ogole ktos zaglada w tych krzakach?? W jego allegro podalysmy nr do pani Joanny, czy zmienic na nr telefonu do kogos innego? http://www.allegro.pl/item252376286_floks_maly_samotny_psiak.html Quote
paros Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Witokret napisał(a):A czy do Floksika w ogole ktos zaglada w tych krzakach?? W jego allegro podalysmy nr do pani Joanny, czy zmienic na nr telefonu do kogos innego? http://www.allegro.pl/item252376286_floks_maly_samotny_psiak.html Anouk92 podawała na wątkach aby w sprawie psiaków z fundacji kontaktować się z Kamilą nr tel. 501 635 782 Pytałam wcześniej p. Joanny o psiaka i przekazała, że jest dokarmiany. Quote
Witokret Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zmieniłyśmy dane do kontaktu w sprawie psiaka na allegro. Nikt go nawet nie obserwuje na allegro :placz: Nie rozumiem tych ludzi...:shake: Quote
quasimodo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Oj, żeby tak kawałek domku dla niego się znalazł... Zima nadchodzi... On taki ufny, a wiadomo ilu złych ludzi wkoło... Quote
desdemona Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 biedny to malo powiedziane. dziwie sie , ze az tyle czasu na dworzu sie uchowal. Quote
jotpeg Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no wlasnie; jesli on tam pozostanie, to kazdy dzien ryzykuje zycie... Quote
asiuniap Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja daję go do wyborczej od 2 tyg., podaję tel. do p. Joanny Quote
quasimodo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A jakiś płatny tymczas albo hotelik? Robi się juz naprawdę zimno... Quote
Zmysł Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 quasimodo napisał(a):A jakiś płatny tymczas albo hotelik? Robi się juz naprawdę zimno... Przydałoby się Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zmysł napisał(a):Przydałoby się Tak, tylko że każdy z nas ma już zobowiązania finansowe i będzie ciężko - a nie chcemy kolejnych długów:shake: Quote
asiuniap Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zasadnicze pytanie, czy na forum jest ktoś kto wie, pod jakim krzakiem siedzi ten pies? Bo może my tu uprawiamy sztukę dla sztuki, a o jego miejscu pobytu wie tylko p. Joanna. Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 asiuniap napisał(a):Zasadnicze pytanie, czy na forum jest ktoś kto wie, pod jakim krzakiem siedzi ten pies? Bo może my tu uprawiamy sztukę dla sztuki, a o jego miejscu pobytu wie tylko p. Joanna. Tylko p.Joanna wie o miejscu jego pobytu - jeśli będzie konkretna propozycja co do jego przeniesienia to nie powinno być problemu z jego lokalizacją. Quote
quasimodo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To może spróbujemy zorientować się na tym wątku, czy ktoś zechciałby wspomóc piesia finansowo? My oczywiście też byśmy się dorzucili. Ciężko mu będzie w zimie w krzakach :placz: Quote
desdemona Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 szkoda by bylo, zeby spedzil tam kolejna. Quote
asiuniap Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wybaczcie, ale dla mnie to jakas paranoiczna sytuacja. Po pierwsze, czy można zrobić psu więcej zdjęć? Anouk, mam wrażenie, że jesteś obeznana choć trochę w tym temacie, możesz poprosić, żeby Karolina zrobiła mu więcej zdjęć? Po drugie, jeśli ten psiak jest mały to czy naprawdę nikt nie mógłby mu pomóc? Na wątek wchodzi sporo osób. Czy ktoś mógłby napisać do Neris, nie wiem jaka jest teraz jej sytuacja, ale może znalazłaby miejsce na małego psiaka. Jest cholernie zimno na dworze. W głowie mi się nie mieści, że osoba która wie gdzie jest pies, może spać spokojnie licząc, że on sobie poradzi w krzakach. Chyba, że on nie siedzi jednak w tych krzakach a ktoś liczy na zainteresowanie i podnoszenie wątku. Ja daję jego ogłoszenia do wyborczej z tel. p. Joanny. Cz ktoś wertyfikował informację, może on już znalazł dom? Quote
anouk92 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 asiuniap napisał(a):Wybaczcie, ale dla mnie to jakas paranoiczna sytuacja. Po pierwsze, czy można zrobić psu więcej zdjęć? Anouk, mam wrażenie, że jesteś obeznana choć trochę w tym temacie, możesz poprosić, żeby Karolina zrobiła mu więcej zdjęć? Po drugie, jeśli ten psiak jest mały to czy naprawdę nikt nie mógłby mu pomóc? Na wątek wchodzi sporo osób. Czy ktoś mógłby napisać do Neris, nie wiem jaka jest teraz jej sytuacja, ale może znalazłaby miejsce na małego psiaka. Jest cholernie zimno na dworze. W głowie mi się nie mieści, że osoba która wie gdzie jest pies, może spać spokojnie licząc, że on sobie poradzi w krzakach. Chyba, że on nie siedzi jednak w tych krzakach a ktoś liczy na zainteresowanie i podnoszenie wątku. Ja daję jego ogłoszenia do wyborczej z tel. p. Joanny. Cz ktoś wertyfikował informację, może on już znalazł dom? Asiuniap to nie tak - to że P.Joanna wie gdzie on jest nie zmienia faktu że nie może go przygarnąć - ona się strasznie o niego martwi i dlatego prosi wszystkich o pomoc w szukaniu jakiegoś miejsca dla niego przed zimą. On cały czas tam jest i pomoc w szukaniu tymczasu bardzo potrzebna. Quote
Beata25 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Boszszee czy naprawde nie lepszy bylby schron od tych krzakow ?????????? Quote
Recommended Posts