Kasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oto aukcja Pepe: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=244617053 Zrobiłam mu aukcje wyróżnioną aby więcej ludzi zajrzało ;) W jakim on jest wieku?
gwen Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a ja tak nie mogłam doczekać się wątku Pepe... (prosiłam Amelkę kilkakrotnie o jego utworzenie) a teraz jakoś dziwnie mi się tu zagląda... może dlatego, że nie chodzi o to czego się "czepiałyście" bo pewnie i racja ze 4 psy to zawrót głowy i trudno tu myśleć o piątym, zwłaszcza w bloku, ale o sposób w jaki odnosi się tu do kogoś kto jest innego zdania. Nie rozumiem jak można napadać tak na człowieka którego się nie zna i nie ma się 100% pewności, że ma się rację. I tu nie chodzi o obronę Idalii, chodzi o to, że wyciągając pochopne wnioski mozna bardzo kogoś skrzywdzić, a odpracowanie tego niekiedy jest pracochłonne więc po co to robić? Przecież można było to samo powiedzieć innymi słowami... Niewazne. Ja bardzo się cieszę, że Fidelek zajmie się zrobieniem Allegro dla Pepe :) Myślę, że już niejednemu psu przyniosła szczęście :) A Ty Pepusu się trzymaj, poprosimy Amelkę to może posiedzi z Tobą troszkę i jakieś nowe zdjęcia załatwi???
gwen Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 fidelek :loveu: Czy mail ma byc na pewno [email protected] czy [email protected]?
doris_day Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Roxanko, podaj mi meila do siebie - przesle plakaty :)
haker11 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Szlak mnie już trafia! Aż się niecenzuralne słowa cisnął na usa! Ludzie jeżeli nie macie nic do powiedzenia na temat Pepe to poprostu nic nie piszcie! Czy nie widzicie że to szkodzi psu???:angryy: Na wątku Lola i Bursztynki to samo! Już ktoś zagroził nawet że wycofa swoją deklarację jeżeli się nie uspokoicie! I co niektórzy mają czelność nazywać się miłośnikami zwierząt?? Więcej pomyślunku mniej emocji i chęci zrobienia rozruby na wątku! Tymi psami opiekuje się Amelka i ona decyduje czy jakiegoś wyciągamy ze schronu czy nie, i nic Wam do tego! Jeżeli ktoś zadeklaruje pomoc finansową to widocznie ufa Amelce! Ja nieznam osobiście Ameli ale jakoś potrafiłam jej zaufać, wpłaciłam kase na psa, którego Ona wyciągneła ze schronu i dziwnym trafem nie pouczam jej co chwilę, nie mam o wszystko pretęśji! Jeżeli macie jakiś problem, to nic nie stoi na przeszkodzie żeby się wykazać! proszę w schroniskach jest tyle potrzebujących zwierząt, zajmijcie się jakimś i wtedy to wy będziecie decydować co i jak! Na miłość Boską przestańmy się kłócić zacznijmy współpracować! P.S Proponuję ignorować wszystkie posty, które prowokują do kłótni lub są nie na temat!
Roxana Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Na wątku Lolusia parę dziewczyn już pokasowało swoje posty, które nie wnosiły niczego dobrego dla Lolusia- proszę aby na tym wątku cioteczki uczyniły to samo. Jak się wchodzi i to wszystko czyta to serce zamiera i krew człowieka zalewa... Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta... Pepe słoneczko trzymaj się!
justine. Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 gwen napisał(a):a mnie nadal w sprawie adopcji wirtualnej nikt nie odpisał... gwen ponawiam pytanie, gdzie ty znalazlas na stronie pepe bo ja go nie widze, oswiec mnie prosze
justine. Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 mail do amelki to [email protected]- jesli macie inny w ogloszeniach to prosze zmiencie, pepe ma 5 lat
Szyszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 u mnie w ogloszeniach jest ok ale zrobiłam literówkę w Pw do fidelka.
Justynak Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Roxana napisał(a):Na wątku Lolusia parę dziewczyn już pokasowało swoje posty, które nie wnosiły niczego dobrego dla Lolusia- proszę aby na tym wątku cioteczki uczyniły to samo. Moje posty usunięte :razz:. Do czego również i innych zachęcam, to naprawdę nie boli ;)
Kasia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Już poprawiłam adres mailowy :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=244617053 Trzymajmy kciuki aby szybciutko znalazł ten WŁAŚCIWY DOMEK!!!!
Szyszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ekstra, jeszcze raz przepraszam za tą literówkę.
doris_day Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Plakat gotowy - juz wysyłam Roxanko - jesli ktos nie ma drukarki - moge podrukowac i przeslac poczta - wszystko dla Pepe:)
amelka0 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Mam propozycję,w związku z tym,że wątek rozrósł sie do gigantycznych rozmiarów,może umówmy się,że pokasujemy wszystkie nasze posty tak ,by gdy wejdzie ktos nowy,łatwiej mu było przebrnąć.To jak,umowa stoi??
Witokret Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dobry pomysl, moze poproscie moda, zeby skasowal rowniez posty Idalii, bo niczego nie wnosza.
Witokret Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dziewczyny, a nie udaloby sie go tymczasowo przeniesc do innego boksu? Z malymi suczkami lub nieduzymi pieskami? To mogloby mu pomoc w tym koszmarze... jak tak dalej pojdzie to pies padnie z wyczerpania, on chyba ciagle czuwa :shake:
Beata25 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Pepe już ma na allegro 2 obserwatorów!!! Pepe znajdzie szybko domek bo jest cudny i oryginalnej urody. Zobaczycie !!!:loveu:
Rodzice Maciusia :) Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 przyłączam się i ja do watku Pepe. Piesek jest śliczny i też myślę że szybko kogoś znajdzie. Faktycznie, wygląda jakby ciągle nie dosypiał biedulec.Tych 2 obserwatorów to jakiś dobry znak, a gdzie tak właściwie można to zobaczyć, że ma ich?Pepina, pozdrowionka rudziaczku zaspany. Niedługo będzie domek, wytrzymaj.
Puchatek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Obserwatorów może zobaczyć sprzedający. Dlatego fidelek2 nas informuje.
neverend Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 To jak z tym kasowanie postów- Wyczyszczać już??
Roxana Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Bardzo proszę o ich wykasowanie cioteczki. Ja już mam wydrukowane plakaty Pepe i jutro wraz z córkami porozwieszamy je gdzie się da. Dzięki Dorotko jeszcze raz- śliczny plakacik :loveu:
Recommended Posts