amelka0 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mały Pepe to śliczny,bardzo spokojny,zrezygnowany Piesek.Jest tu od paru m-cy,jednak dalej jest strasznie nieśmiały,wystraszony:-(:-(. Nie potrafi się kłócić ani walczyć o miskę,jak inne pieski. Nikt nie wie nawet jaki ma głos,bo jeszcze nigdy nie zaszczekał..... Piesek,pomimo swego niewątpliwego uroku,nie potrafi się sprzedać,ilekroć jestem w schronie siedzi zawsze w tym samym miejscu,zaszyty w kąciku,nigdy z niego nie wychodzi....:-(:-(Mimo mojego wołania jeszcze nigdy nie podszedł do kraty,widać już dawno stracił nadzieję... Ponadto zżera Go depresja gdyż po 4latach wiernej służby został wywalony na bruk i nie może się z tym pogodzić ani tego zrozumieć....:-(:-( Piesek jest tak spokojny,że aż za spokojny,wszystkiego się boi,nie wiadomo jak długo uda mu się jeszcze tu wytrzymać,schronisko pęka w szwach a pieski nie dające sobie rady są u nas bez szans....
Edi100 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W jakim mieście jest ten Biedulek?:( Widać, ze sie bardzo boi:placz:
epe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Amelko! Na wątku Lolusia Idalia napisała,że wzięłaby Pepe,tylko,że ona mieszka w Legnicy i martwi sie o transport. Jeśli jej deklaracja byłaby na 100% pewna to zostałoby "tylko" załatwic trransport,czyli zebrać kasę. Oczywiście dokładam sie natychmiast!!!
Justynak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cholewka! Atlas samochodowy mam oczywiście w samochodzie :mad: i nie ma jak sprawdzić trasy... Zaraz poszukam jakiejś mapy w necie i powiem dokąd mogła bym po Pepe podjechać
epe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Trochę się obawiam,aby Idalia sie nie wycofała,bo mam wrazenie,że juz raz tak było na innym wątku! Sama pisze,że ma 4 psy!!
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Boziulku, to już trzeci Pepe na dogo, każdy taki biedniutki :-( Śliczny jestes piesku, ktos cię musi pookochać!!!!
Justynak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Myślę, do Zielonej Góry mogę sie "karnąć" ;), ale potrzebowała bym wsparcia w finansowego, bo u mnie ostatnio z tym kruchutko... :oops:
idalia46 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 epe napisał(a):Trochę się obawiam,aby Idalia sie nie wycofała,bo mam wrazenie,że juz raz tak było na innym wątku! Sama pisze,że ma 4 psy!!ja sie nie wycofalam przeczytajcie ten watek o ktorym mysle , dokladnie go przeczytajcie ,
idalia46 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='idalia46']ja sie nie wycofalam przeczytajcie ten watek o ktorym mysle , dokladnie go przeczytajcie ,[/quote,
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Amelko jestem przekonany że widziałem więcej zdjęć Pepe. Czy możesz je tu wstawić bo na tym to właściwie go nie widać. Było takie zbliżenie.
idalia46 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Puchatek napisał(a):Amelko jestem przekonany że widziałem więcej zdjęć Pepe. Czy możesz je tu wstawić bo na tym to właściwie go nie widać. Było takie zbliżenie.bardzo bym sie cieszyla , wlasciwie to nie wiem jak wyglada , ale to nie az takiego znaczenia
Agnieszka5 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jakby co to tez sie dokladam do transportu.
epe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Idalia! Jeśli Cie uraziłam,to przepraszam!!!! Wcale nie chcę na Ciebie napadać,czytam duzo wątków,dobrze nie pamietam. Poza tym każdemu wolno sie wycofać,bo my często nie myślimy realnie,tylko kierujemy się najpierw emocjami! Przecież masz 4 psy,więc musisz to przemyśleć na "chłodno"!! To za duża odległość,aby się później wycofywać. A ponadto,jeśli Ty sie zdecydujesz,to nie będzie się szukać domku,więc przemyśl to na poważnie. Wcale Cie nie naciskamy,ani nie mamy pretensji. Dla Ciebie to poważna decyzja,bo masz trochę tych stworzeń!
idalia46 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mieszka ze mna boksio ktory ma juz te paskudne nadzislaki i bedzie operowany , moja pinczereczka o ktorej moj syn mowi takie cos i ze to nie jest pies:mad: , i 2 szczesciarze schroniskowe , od niedawna Groszek z Pabianic i Lakus z Mielca , niedawno moj pudelek miniaturka zginal od kolami samochodu pod moim domem , gdzie czulsie bezpiecznie
idalia46 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 epe napisał(a):Idalia! Jeśli Cie uraziłam,to przepraszam!!!! Wcale nie chcę na Ciebie napadać,czytam duzo wątków,dobrze nie pamietam. Poza tym każdemu wolno sie wycofać,bo my często nie myślimy realnie,tylko kierujemy się najpierw emocjami! Przecież masz 4 psy,więc musisz to przemyśleć na "chłodno"!! To za duża odległość,aby się później wycofywać. A ponadto,jeśli Ty sie zdecydujesz,to nie będzie się szukać domku,więc przemyśl to na poważnie. Wcale Cie nie naciskamy,ani nie mamy pretensji. Dla Ciebie to poważna decyzja,bo masz trochę tych stworzeń!nie urazilas , calkowicie sie z Toba zgadzam ,z tym co napisalas ,na tym watku doszlo doniepotrzebnych przepychanek slownym i klotni , to bylo niepotrzebne ,wazny byl pies , ja bylam do konca zdecydowana ,na ta malutka , gdy juz ostatecznie sie decyduje to nie zmieniam zdania ,do kazdej decyzji musze dojrzec , juto jeszcze pomysle , A wy pomyslcie jak zorganizowac ten transport , A amelka moze ma jeszcze zdjecie pepe
idalia46 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 idalia46 napisał(a):nie urazilas , calkowicie sie z Toba zgadzam ,z tym co napisalas ,na tym watku doszlo doniepotrzebnych przepychanek slownym i klotni , to bylo niepotrzebne ,wazny byl pies , ja bylam do konca zdecydowana ,na ta malutka , gdy juz ostatecznie sie decyduje to nie zmieniam zdania ,do kazdej decyzji musze dojrzec , juto jeszcze pomysle , A wy pomyslcie jak zorganizowac ten transport , A amelka moze ma jeszcze zdjecie pepejuto jeszcze to wszystko przemysle
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Banerek dla Pepe: na wszelki wypadek ;-)
idalia46 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Puchatek']Banerek dla Pepe: na wszelki wypadek ;-)banerek super tylko zdjec nie ma ,
Justynak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Idalia, przemyśl to sobie wszystko na spokojnie, bo pięć ogonów na stanie to już niezłe wyzwanie ;) i daj znać, to będziemy szukać transportu :razz:. Gdybym ja miała jechać (max.Wrocław-Zielona Góra-Legnica-Wrocław), to muszę o tym wiedzieć przynajmniej dzień wcześniej.
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 skąd- dokąd potrzebny transport...Może napisać na wątku transportowym?
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 To dopiero jak będzie pewne, że jedzie do Idalii. Gdyby jechał to Szczecin - Legnica.
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Puchatek napisał(a):To dopiero jak będzie pewne, że jedzie do Idalii. Gdyby jechał to Szczecin - Legnica. Wpiszę Szczecin Legnica na transportowym.
Justynak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Więcej zdjęć Pepe można zobaczyć tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77741&page=42 42 strona wątku Lolusia ;)
Recommended Posts