Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']

kości mulda tylko prasowane, innych nie dostaje bo się dławi nimi :roll:[/QUOTE]

mój pies też się dławi kościami:mad:a jak już zje to ma problemy żołądkowe:mad:

Posted

[quote name='gops2000']moj prasowanych nielubi ale wedzone zjada bardzo szybko :)[/quote]

u mnie podobnie, wędzone znikają w zastraszającym tempie ;) prasowane mogą i miesiąc walać sie po mieszkaniu :evil_lol: Sara zjadła dopiero jak jej troche rozmoczyłam ;)

Posted

dziś suczy kupiłam takie mokre ciastka-mięsne z drobiem :) nie są suche to może zje, a jak nie zje to ją zabije bo zapłaciłam 12 zł :mad: a już w domu leży kilka pudełek różnych ciastek których nie chce zjeść a ja tylko wydaje niepotrzebnie pieniądze :angryy:.

te kostki są z firmy MACED takie w słoiku plastikowym, na obrazku jest york, miał ktoś takie?

Posted

[quote name='monita']Słyszeliście coś o zupkach dla psów ??[/quote]

mój ma domowe ;]
my w domu zatrudniamy taką panią. wiadomo sprząta, gotuje, zajmuje się psem podczas naszej nieobecności i strasznie mi go rozpieszcza :mad:
gotuje mu zupki. w osobnym garnku, odlewa trochę przed przyprawieniem. zwykła zupa z makaronem, ryżem, mięsem i warzywami, ale bez przypraw.
a pies pożera aż mu się uszy trzęsą :loveu:

Posted

[quote name='monita']Wklej fotencję ;)[/quote]

czego ? cistek :D

[quote name='WŁADCZYNI']ja za kostki płaciam 9,50 mam z baraniną -są super, sucz uwielbia, dobrze się łamią.[/quote]

normalne jak zwykle przepłaciłam, ale mogłam się spodziewać że w tym zoologu będzie drogo skoro obroża hilton 2cm kosztuje 18zł :crazyeye: a normalnie widziałam chyba za 10 :roll:

no właśnie są mokre i łamliwe, mam nadzieje że mojemu smrodowi wstrętnemu :diabloti: będa smakować bo jak nie to ni będzie wogóle smakołyków dostawać :evil_lol: