Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widac ze mieszkala w domu bo lubi przesiadywac na kanapie ,ale do luzka nie wchodzi, przychodzi wolana(jak narazie nie ucieka puszczona luzem )i bardzo lubi siedziec na kolankach ,a my z nia czujemy sie tak jakby byla u nas od zawsze

kaja ma sie super jest spokojna i nie reaguje na ustawianie kolezanek

uwielbia zabiegi kosmetyczne i jest CUDOWNA

chce zjesc za siebie i kolezanki

wiec musimy ja ograniczac

bawi sie jak szczeniak biega aportuje

mozesz to napisac na dogo bo ja niestety nie

http://img122.imageshack.us/img122/2083/im000107xi9.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/4991/im000108kk4.jpg

przekazuję :D lallalalalaaaaaaa...

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oto krótki opis suni :)
ja juz sama nie wiem czy ci juz pisalam ale laska naprawda jest super szleje jak diabli bawi sie zabawkami jak szczceniaczek grzecznie czeka z potrzebami az pojdzie na dwor nic mi w domu nie zrobila jest strasznie ulozona wiec ktos strasznie zadal sobie duzo trudu aby ja tego wszystkiego nauczyc a czemu sie jej pozbyl naprawde nie wiem bo wiesz jak to jest gdyby byla wredna gryzla niszczyla to powiem oj to byla straszna .........ale ta nieiewiem pewno jeszcze dlugo potrwa nim poznamy ja naprawde bo moze sie okazac ze wiesz cos jednak bylo powodem ze sie jej pozbyli ale naprawde zaczynam myslec ze powodem byly tylko te nieszczesne szczeniaki dobra nie nudze wiecej
a co pisania na forum poczytalam pisalam do moderatorow i nic wiec musze liczyc na wasz cierpliwosc mozesz wstawic troche na forum albo cos tam od siebie napisac z gory dzieki pa do jutra

a teraz foto :D

sprzedana :D

zobaczcie!ona sie uśmiecha :D

jutro chyba się tam wybiore :> a jak nie jutro to w najbliższym czasie :D

Posted

[quote name='cockermanka']Filmik cudowny:loveu: A te dwa (hmm...a gdzie trzecia?) cockerki znam osobiście :cool3:
Trzecia uciekała przed nimi gdzie pieprz rośnie i przez 4 dni siedziała schowana w klatce, bo bała się szczylków. :lol:

[quote name='Mysia_Zabrze']super :multi:

Asiu, a maluszki są już w nowym domu, czy nadal u Basi?
Maluszki są już w nowym domku, bardzo się podobają. :loveu: :loveu: :loveu:
Nawet Basia się zastanawiała czy by sobie nie zostawić, bo takie kochane, ale jednak nie dałaby rady z tyloma psami. No i zniecierpliwiona rodzinka znów zostałaby bez psów. :evil_lol:

http://img45.imageshack.us/img45/8545/im000123wp7.jpg
Jak pieknie Kaja się uśmiecha, widać że jej się u Oli podoba. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

matihh napisał(a):
Podoba mi sie ten piesek. Mogła byś napisać o nim coś jeszcze? (o ile coś o nim więcej wiesz

Radze przejrzeć cały wątek, a nie czytać tylko pierwszy post...

Posted

asia_pie napisał(a):
Trzecia uciekała przed nimi gdzie pieprz rośnie i przez 4 dni siedziała schowana w klatce, bo bała się szczylków. :lol:

Aaa...wcale jej się nie dziwię - takie dwie małe piranie :evil_lol:

Posted

BBeta napisał(a):
A jakie ma ładne nowe imie :diabloti: :cool3:

Ciekawe dlaczego tak Ci się podoba? :hmmmm: :evil_lol:

matihh napisał(a):
Podoba mi sie ten piesek. Mogła byś napisać o nim coś jeszcze? (o ile coś o nim więcej wiesz

Matihh, wszystkie pieski z tego wątku mają już domki, włącznie z mamusią. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Info od Oli: U Kaji wszystko w najwiekszym porzodku, jest słodka i (jak narazie bardzo posłuszna )oby sie nie zmieniła, ale mysle że skoro teraz nie wykazuje agresji to powinno byc ok, dalej okupuje kuchnie w myśl ze cos jej skapnie, ale musimy byc ostrozni bo czasmi meczy ja biegunka, ale mysle ze musi sie przestawic na suchą karmę.

I fotka Kaji: :loveu: :loveu: :loveu:

Widać też fragmenty yorków Oli. :evil_lol: