chalimala Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 widac ze mieszkala w domu bo lubi przesiadywac na kanapie ,ale do luzka nie wchodzi, przychodzi wolana(jak narazie nie ucieka puszczona luzem )i bardzo lubi siedziec na kolankach ,a my z nia czujemy sie tak jakby byla u nas od zawsze kaja ma sie super jest spokojna i nie reaguje na ustawianie kolezanek uwielbia zabiegi kosmetyczne i jest CUDOWNA chce zjesc za siebie i kolezanki wiec musimy ja ograniczac bawi sie jak szczeniak biega aportuje mozesz to napisac na dogo bo ja niestety nie http://img122.imageshack.us/img122/2083/im000107xi9.jpg http://img517.imageshack.us/img517/4991/im000108kk4.jpg przekazuję :D lallalalalaaaaaaa... Quote
Asia & Ginger Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A fotki dlaczego w postaci linków? :cool3: Wstawię normalne zdjęcia. :p Ale super się Kajusi powodzi. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia828 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ale zadowolona na tej kanapie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczna niunia:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 OK. ja już zmieniam tytuł :lol: Quote
cockermanka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Uwielbiam czytać takie opowieści:loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: to teraz czas na Charliego.. :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Filmik z dwoma maluszkami Kaji i dwoma ślicznymi cockerkami: :loveu: :loveu: :loveu: http://s144.photobucket.com/albums/r196/jezzmam/?action=view¤t=100_1299.flv Quote
cockermanka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Filmik cudowny:loveu: A te dwa (hmm...a gdzie trzecia?) cockerki znam osobiście :cool3: Quote
chalimala Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 oto krótki opis suni :) ja juz sama nie wiem czy ci juz pisalam ale laska naprawda jest super szleje jak diabli bawi sie zabawkami jak szczceniaczek grzecznie czeka z potrzebami az pojdzie na dwor nic mi w domu nie zrobila jest strasznie ulozona wiec ktos strasznie zadal sobie duzo trudu aby ja tego wszystkiego nauczyc a czemu sie jej pozbyl naprawde nie wiem bo wiesz jak to jest gdyby byla wredna gryzla niszczyla to powiem oj to byla straszna .........ale ta nieiewiem pewno jeszcze dlugo potrwa nim poznamy ja naprawde bo moze sie okazac ze wiesz cos jednak bylo powodem ze sie jej pozbyli ale naprawde zaczynam myslec ze powodem byly tylko te nieszczesne szczeniaki dobra nie nudze wiecej a co pisania na forum poczytalam pisalam do moderatorow i nic wiec musze liczyc na wasz cierpliwosc mozesz wstawic troche na forum albo cos tam od siebie napisac z gory dzieki pa do jutra a teraz foto :D sprzedana :D zobaczcie!ona sie uśmiecha :D jutro chyba się tam wybiore :> a jak nie jutro to w najbliższym czasie :D Quote
Mysia_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 super :multi: Asiu, a maluszki są już w nowym domu, czy nadal u Basi? Quote
Asia & Ginger Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='cockermanka']Filmik cudowny:loveu: A te dwa (hmm...a gdzie trzecia?) cockerki znam osobiście :cool3: Trzecia uciekała przed nimi gdzie pieprz rośnie i przez 4 dni siedziała schowana w klatce, bo bała się szczylków. :lol: [quote name='Mysia_Zabrze']super :multi: Asiu, a maluszki są już w nowym domu, czy nadal u Basi? Maluszki są już w nowym domku, bardzo się podobają. :loveu: :loveu: :loveu: Nawet Basia się zastanawiała czy by sobie nie zostawić, bo takie kochane, ale jednak nie dałaby rady z tyloma psami. No i zniecierpliwiona rodzinka znów zostałaby bez psów. :evil_lol: http://img45.imageshack.us/img45/8545/im000123wp7.jpg Jak pieknie Kaja się uśmiecha, widać że jej się u Oli podoba. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
chalimala Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 niebawem Kajusia zapomni o przykrościach i będzie spanielicą pełną parą :D lalalalalaaa Quote
BBeta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A jakie ma ładne nowe imie :diabloti: :cool3: Quote
matihh Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Podoba mi sie ten piesek. Mogła byś napisać o nim coś jeszcze? (o ile coś o nim więcej wiesz Quote
BBeta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 matihh napisał(a):Podoba mi sie ten piesek. Mogła byś napisać o nim coś jeszcze? (o ile coś o nim więcej wiesz Radze przejrzeć cały wątek, a nie czytać tylko pierwszy post... Quote
cockermanka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 asia_pie napisał(a):Trzecia uciekała przed nimi gdzie pieprz rośnie i przez 4 dni siedziała schowana w klatce, bo bała się szczylków. :lol: Aaa...wcale jej się nie dziwię - takie dwie małe piranie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Tak samo maluszki ciągły za uszka mamusię :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 BBeta napisał(a):A jakie ma ładne nowe imie :diabloti: :cool3: Ciekawe dlaczego tak Ci się podoba? :hmmmm: :evil_lol: matihh napisał(a):Podoba mi sie ten piesek. Mogła byś napisać o nim coś jeszcze? (o ile coś o nim więcej wiesz Matihh, wszystkie pieski z tego wątku mają już domki, włącznie z mamusią. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Co do imienia Kaja, to moja sunia też ma tak na imię :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 co tam u Kaji i maluszków? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Info od Oli: U Kaji wszystko w najwiekszym porzodku, jest słodka i (jak narazie bardzo posłuszna )oby sie nie zmieniła, ale mysle że skoro teraz nie wykazuje agresji to powinno byc ok, dalej okupuje kuchnie w myśl ze cos jej skapnie, ale musimy byc ostrozni bo czasmi meczy ja biegunka, ale mysle ze musi sie przestawic na suchą karmę. I fotka Kaji: :loveu: :loveu: :loveu: Widać też fragmenty yorków Oli. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 a nie wiesz co u dzieciaków? :cool3: Quote
BBeta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 asia_pie napisał(a):Ciekawe dlaczego tak Ci się podoba? :hmmmm: :evil_lol: Nie mam pojęcia :niewiem: :diabloti: Quote
chalimala Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 w niedziele wybieram się na małą wizytę do Oli i Kajci :D zdam relacje :D Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):a nie wiesz co u dzieciaków? :cool3: Niestety nie, ale postaram skontaktować się z Basią i czegoś się dowiedzieć. I może jakiś filmik od niej wyciągnę ze szczeniorkami. :cool3: Quote
Recommended Posts