Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

foteczki dopiero jutro wstawie :D wybaczcie dzis już pozno :-) Kaja jest boska!!!!!z moim TZtem stwierdziliśmy że Kajcia ewidentnie szybko poczuła się jak w domku :) jakby Ole i jej rodzinke znała od lat :) boskooo :)

Posted

chalimala napisał(a):
foteczki dopiero jutro wstawie :D wybaczcie dzis już pozno :-) Kaja jest boska!!!!!z moim TZtem stwierdziliśmy że Kajcia ewidentnie szybko poczuła się jak w domku :) jakby Ole i jej rodzinke znała od lat :) boskooo :)

Jak cudnie! :multi: :loveu:
Nie mogę się doczekać fotek. :cool3:

• 1 month later...
Posted

ha ha ha już mogę pisac na forum niebiosa mnie wysłuchały u kaji wszystko w najlepszym porządku czasami myśle ze od zawsze u nas była włoski jej pieknie odrastają boczki sie zapełniły i widac ze jest szczęśliwa (tak sobie myśle)

Posted

alex1 napisał(a):
ha ha ha już mogę pisac na forum niebiosa mnie wysłuchały u kaji wszystko w najlepszym porządku czasami myśle ze od zawsze u nas była włoski jej pieknie odrastają boczki sie zapełniły i widac ze jest szczęśliwa (tak sobie myśle)

a może by tak fotki? :cool3::loveu:

Posted

cuuuudo :loveu:

A ja chyba dwa dni temu widziałam jedno z maluszków Rify :loveu: Jestem w 99% pewna, że to jedno z nich, bo wiek by się zgadzał i to umaszczenie :cool3: Niestety spieszyłam sie, więc nawet nie miałam okazji zaczepić włascicielki :eviltong:
Asiu, nie wiesz jak bracia?

• 4 months later...
Posted

Mysia_ napisał(a):
jaka śliczna laska :loveu:

Asiu, a wiesz co z jej dzieciakami, które znalazły dom, przez forum spanielkowe?

Jak nie zapomnę, to zapytam Basię. ;)
Ale kiedyś mi mówiła, że ludzie bardzo zadowoleni z psiaków. ;)