chalimala Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 wróciliśmy :) powiem Wam tak - to faktycznie była tylko i wyłącznie formalność :D Ola i jej mąż to ludzie pozytywnie zakręcenia, zdający sobie sprawę z tego jakie konsekwencje mogą ich spotkać adoptując sunie w ogóle baaardzo pozytywnie! Dawać Oli sunie i to jak najprędzej :D Quote
madzia828 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ciesze się ze szczeniaczki tak szybko domki znajdują:multi::multi: Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 chalimala napisał(a):wróciliśmy :) powiem Wam tak - to faktycznie była tylko i wyłącznie formalność :D Ola i jej mąż to ludzie pozytywnie zakręcenia, zdający sobie sprawę z tego jakie konsekwencje mogą ich spotkać adoptując sunie w ogóle baaardzo pozytywnie! Dawać Oli sunie i to jak najprędzej :D Chalimala serdecznie dziękuję. :loveu: :loveu: :loveu: Od razu tak czułam, takie ciepło bije od Oli jak się z nią rozmawia. :loveu: :p Ale sprawdzić nie zaszkodzi :eviltong:, żeby później nie było: "a nie mówiłam?". ;) Quote
chalimala Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 nie ma sprawy :D polecam się na przyszłość :D kontakt z olą na pewno będę dalej utrzymywała :D takie wizyty to sama przyjemność :D Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 chalimala napisał(a):nie ma sprawy :D polecam się na przyszłość :D kontakt z olą na pewno będę dalej utrzymywała :D takie wizyty to sama przyjemność :D Ja też codziennie pisuję z nią na gg, miło nam sie rozmawia. :loveu: Dzisiaj Ola mi napisała, że już kupiła karmę i szampon specjalny dla spanieli. :cool3: Czyli przygotowania na przyjęcie suni idą pełną parą. :p Quote
Guest monia3a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jak miło to się czyta aż buzia sama się uśmiecha Jeszcze jakiś szczeniak został czy już wszystkie pposzły ?? Quote
Mysia_ Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 jeszcze jedna sunia czeka na domek, oprócz niej w schronisku są jeszcze dwa pieski, ale one w czwartek mają jechac do Krakowa :cool3: Cieszę się, że wizyta przedadopcyjna poszła tak dobrze :multi: Quote
madzia828 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no to super :multi::multi: na pewno niunia też domek znajdzie;) Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mysiu, a ja nadal czekam na nr konta schroniska w Zabrzu. ;) Quote
Guest monia3a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Maleńka hopaj po domek :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Asiu, na stronie www.psitulmnie.pl jest numer konta schroniska ;) Gdyby malutka była chłopcem to już by dzisiaj miała domek u mojej kumpeli, ale jej tata chce tylko i wyłącznie pieska..... :roll: Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Asiu, na stronie www.psitulmnie.pl jest numer konta schroniska ;) Gdyby malutka była chłopcem to już by dzisiaj miała domek u mojej kumpeli, ale jej tata chce tylko i wyłącznie pieska..... :roll: Szkoda... :shake: A ja coś słyszałam o kimś, kto być może weźmie psinkę, ale na razie nic nie zapeszam, bo to nic pewnego. Ale kciuki możecie trzymać. :cool3: EDIT: Mysiu jeśli możesz, to wstaw fotki suni (całej, podobno zrobiłaś), bo Ola się niecierpliwi. ;) A i my chętnie zobaczymy śliczną mamusię w całej okazałości. :cool3: :loveu: Quote
chalimala Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 oj chętnie popatrzę na tę szczęściarę :) ciekawa jestem czy sunia już coś wyczuwa? :) ach... :) Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Juz napisałam Asi na PW, że mam mały problem z tymi fotkami, ale postaram się je wrzucić jak najszybciej ;) Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Żebyście mi już nie płakały :eviltong: cdn :cool3: Quote
halbina Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dopiero namierzyłam... ale akcja przebiega nad wyraz sprawnie... a inne szczeniaki w schronisku są? Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 dzisiaj domek znalazła już ostatnia kruszynka Rify :multi: Inne szczeniak są :roll: Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 http://images25.fotosik.pl/79/ce76db25f43b4569.jpg Ale cudeńko! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Jeszcze dwie foty Rify :cool3: Quote
halbina Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):dzisiaj domek znalazła już ostatnia kruszynka Rify :multi: Inne szczeniak są :roll: są gdzieś fotki szczylków? Quote
Mysia_ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 w watku ogólnym dawałam dwa (Nul i Nevil) około 5 m-cy, a dwóch pozostałych jeszcze nie wkejałam :roll: Quote
madzia828 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to super ze wszystkie maluszki mają już domki:multi::multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A kiedy Rifa wyrusza po swoje szczęście ?? :loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):A kiedy Rifa wyrusza po swoje szczęście ?? :loveu::loveu: Najprawdopodobniej w sobotę albo niedzielę, bo Ola pracuje do 17 i nie da rady przyjechać do schronu na czas. http://images25.fotosik.pl/79/410b7379d54f0c7d.jpg Ale ta Rifa przepiękna. :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo mi sie podobają spanielki biało-złote z przesianiem. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts