Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wróciliśmy :) powiem Wam tak - to faktycznie była tylko i wyłącznie formalność :D Ola i jej mąż to ludzie pozytywnie zakręcenia, zdający sobie sprawę z tego jakie konsekwencje mogą ich spotkać adoptując sunie w ogóle baaardzo pozytywnie! Dawać Oli sunie i to jak najprędzej :D

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chalimala napisał(a):
wróciliśmy :) powiem Wam tak - to faktycznie była tylko i wyłącznie formalność :D Ola i jej mąż to ludzie pozytywnie zakręcenia, zdający sobie sprawę z tego jakie konsekwencje mogą ich spotkać adoptując sunie w ogóle baaardzo pozytywnie! Dawać Oli sunie i to jak najprędzej :D

Chalimala serdecznie dziękuję. :loveu: :loveu: :loveu:
Od razu tak czułam, takie ciepło bije od Oli jak się z nią rozmawia. :loveu: :p

Ale sprawdzić nie zaszkodzi :eviltong:, żeby później nie było: "a nie mówiłam?". ;)

Posted

chalimala napisał(a):
nie ma sprawy :D polecam się na przyszłość :D kontakt z olą na pewno będę dalej utrzymywała :D takie wizyty to sama przyjemność :D

Ja też codziennie pisuję z nią na gg, miło nam sie rozmawia. :loveu:
Dzisiaj Ola mi napisała, że już kupiła karmę i szampon specjalny dla spanieli. :cool3:
Czyli przygotowania na przyjęcie suni idą pełną parą. :p

Posted

Jak miło to się czyta aż buzia sama się uśmiecha
Jeszcze jakiś szczeniak został czy już wszystkie pposzły ??

Posted

jeszcze jedna sunia czeka na domek, oprócz niej w schronisku są jeszcze dwa pieski, ale one w czwartek mają jechac do Krakowa :cool3:

Cieszę się, że wizyta przedadopcyjna poszła tak dobrze :multi:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Asiu, na stronie www.psitulmnie.pl jest numer konta schroniska ;)
Gdyby malutka była chłopcem to już by dzisiaj miała domek u mojej kumpeli, ale jej tata chce tylko i wyłącznie pieska..... :roll:
Szkoda... :shake:
A ja coś słyszałam o kimś, kto być może weźmie psinkę, ale na razie nic nie zapeszam, bo to nic pewnego.
Ale kciuki możecie trzymać. :cool3:

EDIT:
Mysiu jeśli możesz, to wstaw fotki suni (całej, podobno zrobiłaś), bo Ola się niecierpliwi. ;)
A i my chętnie zobaczymy śliczną mamusię w całej okazałości. :cool3: :loveu: