Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczna prawda ,sama jestem porostu zakochana w moich potworach szczególnie po praniu ,strzyżeniu,suszeniu :evil_lol:a one potem w błotko i zaczynamy od początku:diabloti:ale co tam damy rade razy 4 oj nie yorki sie nie brudzą(chyba że czasem:lol:)

• 2 months later...
Posted

:loveu:powiem wam że sama jestem szczęśliwa że to właśnie mi się udało zostac jej pańcią a ona mi za to odpłaca całym swoim serduchem i oddaniem (tak nawiasem mówiąc to dla Asi zapuszczamy kapciochy i będą wielkie:evil_lol:)

Posted

alex1 napisał(a):
:loveu:powiem wam że sama jestem szczęśliwa że to właśnie mi się udało zostac jej pańcią a ona mi za to odpłaca całym swoim serduchem i oddaniem (tak nawiasem mówiąc to dla Asi zapuszczamy kapciochy i będą wielkie:evil_lol:)

Osz Ty! :-x
Aleś Ty pamiętliwa. :-o :evil_lol:
I będziesz miała pełno błota i piachu w domu. :eviltong:

Posted

A bo ja wiem czy wy chcecie ogladac te potwory ;)(a szczerze to ja nawet nie bardzo wiem jak)a przyznaję było by co ogladac ,a teraz jeszcze mundek doszedł (ale to tymczas )szukamy pana

Posted

[quote name='alex1']A bo ja wiem czy wy chcecie ogladac te potwory ;)(a szczerze to ja nawet nie bardzo wiem jak)a przyznaję było by co ogladac ,a teraz jeszcze mundek doszedł (ale to tymczas )szukamy pana[/quote]
No jasne, że chcemy oglądać! :loveu: :loveu: :loveu:
A założenie galerii jest bardzo łatwe: zakładasz po prostu nowy wątek w dziale Foto Blogi. ;)
Później możesz podlinkować banerek w podpisie żeby automatycznie otwierała się Twoja galeria. :p

A Mundek czytałam, że ma tatoo, wiec trzymam kciuki żeby się pańcio szybko odnalazł. :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='alex1']Już coś tam mi się udało mi się zrobic proszę zobaczyc w Banda Oli ale powoli mi to idzie wiec aby do przodu:lol:
To ja wkleję tylko linka dla zainteresowanych:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10356387#post10356387

Ola, jak wklejasz fotki, to po każdej naciskaj ENTER, wtedy fotki będą jedna pod drugą, a nie obok siebie. ;)
Aha, napisz coś koniecznie o każdym ze swoich psiaków, miło by było poczytać. :cool3: :loveu:

• 1 month later...
Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Jak nie zapomnę, to zapytam Basię. ;)
Ale kiedyś mi mówiła, że ludzie bardzo zadowoleni z psiaków. ;)

a może jakieś fotki dało by się załatwić? :oops:

• 2 months later...