Mysia_ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Koszmarnie chuda spanielka wraz z siedmioma wychudzonymi maluszkami trafiła do naszego schroniska w niedziele (2 września). Mama i szczeniaczki zostały odrobaczona i odpchlone, a wczoraj zaszczepione, a teraz czekają na kochających włascicieli, aby już nigdy nie zaznac zimna i głodu :shake: Szczniaczki mają koło 6-7 tygodni. Piesek poz.5495 (w czwartek jedzie do domku): Piesek poz.5496 (w czwartek jedzie do domku) : Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Piesek poz.5497 (nazwany przez monia3a - Alfikiem) (ma dom) : sunia poz.5498 (ma domek:multi: ): sunia poz.5499 (ma dom): sunia poz.5500: Piesek poz.5501 (ma dom): Quote
andzia69 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ale cuda:loveu::loveu::loveu: myślę,że dlugo na domek czekać nie będą!!! gdzieś w "przygarnę psa " ktoś szukal spaniela - zaraz znajdę i wrzucę! Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Mam nadzieje, że domki szybko się znajdą, bo szkoda takich maluszków w schronisku :-( Spójrzcie jakie chudziutkie :placz: Quote
Hala Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 małe to niesamowite słodziaki...a mamuśka taka smutna Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Śliczne, trzymam kciuki za szybkie znalezienie im domków :loveu: Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mój faworyt :loveu: Piesek poz.5497 : Moja propozycja na imię ALFIK :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Mogę mu wpisać do kartoteki Alfik :evil_lol: Rifa na początku była bardzo smutna i głodna :shake: :-( Teraz naszczęscie już trochę odżyła ;) Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Śliczności. :loveu: :loveu: :loveu: A mamusia to chyba jest złoto-biała, dobrze widzę? :cool3: Zaraz je wrzucę na wątek o adopcjach spanieli na dogo i na forum spanielowe. Oby domki się szybko znalazły. :kciuki: :kciuki: A tego, kto się ich pozbył, to bym normalnie... :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 właściciel trzymał je w jakiejś altanie na działkach, zupełnie same w ciemnościach i zimnie, pomiedzy kłodami drewna :roll: Quote
madzia828 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nie no nie mam słów na to:angryy::angryy: w góre maluszki zaraz zrobię im ogłoszenia;);) Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 z góry dziękuje Madziu ;) Jak coś to namiary najlepiej na mnie: [email protected] tel. 692 581 343 no i schronisko mieści się w Zabrzu-Biskupicach na ul. Bytomskiej 133 :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):właściciel trzymał je w jakiejś altanie na działkach, zupełnie same w ciemnościach i zimnie, pomiedzy kłodami drewna :roll: Co za bezmózg! :angryy: madzia828 napisał(a):nie no nie mam słów na to:angryy::angryy: w góre maluszki zaraz zrobię im ogłoszenia;);) Super Madziu. :p Rodzinka jest już na forum spanielowym. ;) Quote
ewelinka_m Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 maluszki :-( do góry, jak można takie maluchy trzymać w ciemnej altanie :angryy::angryy: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 przeciwko właścicielce chcemy skierować sprawę do sądu.... Mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie :roll: Quote
Olusia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ciekawe czy to coś da ... Może nauczy się szanować zwierzęta Bidulki :-( Trzymam za Was kciuki. Quote
madzia828 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5618 http://4lapy.forumowisko.net/viewtopic.php?t=349 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=30195&id_kat=11 Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Dzięki :p Madziu, a na Allegro też byś mogła? :) Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mysiu, czy jest możliwość dodatkowego dokarmiania psiaków w schronisku? Na forum spanielowym zgłosiła się osoba chętna pokryć koszty zakupu karmy dla tej spanielowej rodzinki. Napisz proszę czy można to jakoś zorganizować? Quote
madzia828 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dałam jeszcze tutaj ogłoszenie http://psyipsiaki.mojeforum.net/zaniebana-spanielka-rifa-i-jej-7-maluszkow-czeka-na-dom-temat-vt964.html Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mam domki dla dwóch piesków! :multi: Na forum spanielowym odezwała się do mnie osoba, która szuka szczeniaczków dla dwóch swoich znajomych, domy są pewne, sprawdzone, to znajomi jednej z użytkowniczek forum spanielowego. ;) Oba domki wolą wziąć pieski, ale gdyby nie dało rady, to wezmą również suczki (sterylizacja/kastracja zapewniona). :cool3: Domki oglądały zdjęcia piesków i stwierdziły, że w sumie obojętne które, ale w końcu wybrani zostali dwaj bracia - kudłaczki, czyli: Piesek poz.5497 (nazwany przez monia3a - Alfikiem) : http://images21.fotosik.pl/406/5f05469f1bcd70b8.jpg Oraz Piesek poz.5501: http://images21.fotosik.pl/406/ed49d089ed5a3f5a.jpg Proszę o rezerwację tych dwóch piesków. :cool3: Mysiu, jutro zadzwoni do Ciebie spanielomaniaczka, która do mnie napisała, podałam jej Twój mail i telefon, to sobie wszystko uzgodnicie. Aha, kiedy pieski byłyby ewentualnie do odbioru? Quote
Mysia_ Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Asiu, maluszki i mama jedzą cztery razy dziennie, oczywiście każda ilość jedzonka jest mile widziana ;) Maluszki można już odbierać (same już jedzą, od mamy też chcą jeszcze troszkę pić, ale ona przed nimi ucieka, bo ma chyba już dość :eviltong: ) nawet najlepiej jak najszybciej jesli komuś zależy na konkretnych ;) Quote
andzia69 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 super,ze 2 maluszki będą mialy domki!!! im szybciej się je ze schronu zabierze tym lepiej - zawsze to bezpieczniej dla nieszczepionych maluszkow Quote
Recommended Posts