Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B] [/B]

[INDENT] Przepraszam za offa
zapraszam na wątek ([SIZE=2][COLOR=black][B][U]POSZUKUJEMY CHĘTNYCH OSÓB ZE ŚLĄSKA DO STRAŻY DLA ZWIERZĄT)[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211080-%C5%9Bl%C4%85sk%21%21-Poszukujemy-ch%C4%99tnych-os%C3%B3b-do-stra%C5%BCy-dla-zwierz%C4%85t"]http://www.dogomania.pl/threads/211080-%C5%9Bl%C4%85sk!!-Poszukujemy-ch%C4%99tnych-os%C3%B3b-do-stra%C5%BCy-dla-zwierz%C4%85t[/URL]!! [/INDENT]

• 1 month later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki sbd - nie pomyślałam o tym :lol:
[url]http://www.schroniskodlazwierzat.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=35&catid=813[/url]

takiego Toresa znalazłam, ale żadnych info nie ma tylko 4 fotki, ale to już się dowiem

Posted

[quote name='malawaszka']hej! zagląda tu ktoś jeszcze?
od Pani, która adoptowała dziś ode mnie sznaucerka dowiedziałam się, że w CK jest też znaleziony sznupek - czy ktoś coś wie o tym psiaku?[/QUOTE]

malawaszko udam się tam w przyszlym tygodniu i dam znać

Posted

ck to fajne miejsce, bo strona aktualna i dodzwonisz sie oraz dowiesz wszystkiego , co ci potrzebne (lub inaczej - wszystkiego, co oni wiedzą).

mam sentyment do ck przez moją zośkę, która mam właśnie stamtąd, choć jakos ich nie chciała pamiętać na spotkaniu... :diabloti:

Posted

[U][B]TAPI wczoraj uciekła nowym właścicielom :-(:-(:-([/B][/U]
" uciekła z ul.Ligonia 10 skierowała się w stronę Osady Jana w Tarnowskich górach to jest w kierunku Bytomia . rozpowiedziałam komu się dało i dzieci sąsiadów pomagały mi jej szukać i nic znikła :-( Poszukam kontaktu do Cichego Kąta i wyślę tam meila ze zdjęciem wrazie by tam trafiła.
Dziękuję za pomoc i bardzo mi przykro że tak się stało ."
[url]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Tapi7420?gsessionid=wNNhoZymxZJu0w70E7hTyw[/url]

Czy ktoś mógłby jakoś nam pomóc? :-(

Posted

[quote name='Charly']mieszkam teraz na Osadzie . Porozwieszam zdjęcia:( Wezmę rower i poszukam. Biedna maleńka.

byle do Miedar nie trafiła. Tam trafiają w TG "złowione" psy..[/QUOTE]

Jejku bardzo dziękuję! Znasz moze kogoś kto jeszcze pomógłby w razie co w poszukiwaniach? :-(
Qrde, tego się obawiałam, że TG zajeły się Miedary :shake::shake: gorzej już chyba nie mogło być... Macie moze jakieś sposoby na te Miedary, że sprawdzić czy Tapi tam nie trafi/trafiła? Ja im nie ufam zupełnie :-(

Posted

Dzięki już piszę!
Niestety słyszałam o sytuacjach, że w Miedarach ściemniali, że nie ma jakiegoś psa, a był... problemy z wyciągnięciem psiaka itp. albo psy zabrane z ulicy tam nie dojeżdżały :-(

Posted

[quote name='Mysia_']Jejku bardzo dziękuję! Znasz moze kogoś kto jeszcze pomógłby w razie co w poszukiwaniach? :-(
Qrde, tego się obawiałam, że TG zajeły się Miedary :shake::shake: gorzej już chyba nie mogło być... Macie moze jakieś sposoby na te Miedary, że sprawdzić czy Tapi tam nie trafi/trafiła? Ja im nie ufam zupełnie :-([/QUOTE]

ja nie mam samochodu. Zobaczę czy dam radę tam rowerem dojechać. Jestem tutaj od 3 miesięcy dopiero i tak na razie łapie, co kto i gdzie.. Ale generalnie chcę tam tak i tak pojechać, zobaczyć sama, co tam się dzieje.

TG mają w planach własne schronisko. Podobno...

Nie widzialam nigdzie tej małej dziś. Jutro wieczorem mogę dalej pojezdzić no i te zdjęcia podrukować.

Mysia a jaki nr telefonu mam tam podać. Jest może jakis plakat?

Posted

[quote name='Charly']ja nie mam samochodu. Zobaczę czy dam radę tam rowerem dojechać. Jestem tutaj od 3 miesięcy dopiero i tak na razie łapie, co kto i gdzie.. Ale generalnie chcę tam tak i tak pojechać, zobaczyć sama, co tam się dzieje.

TG mają w planach własne schronisko. Podobno...

Nie widzialam nigdzie tej małej dziś. Jutro wieczorem mogę dalej pojezdzić no i te zdjęcia podrukować.

Mysia a jaki nr telefonu mam tam podać. Jest może jakis plakat?[/QUOTE]

dopiero dzisiaj ma by być plakat zrobiony - ja sama nie umiem, ale Naklejka robi fajne i nam obiecała... A Wy jak myślicie podać telefon mój czy nowej właścicielki Tapi? Ona przynajmniej w razie co jest na miejscu.

Posted

Ja bym podała Twój. Jakby co to możesz też ludzi kierowac do mnie - też jestem na miejscu. W takim razie czekam na plakat. Czy ci ludzie rozwiesili ogłoszenia?

Biedna sunia. Wczoraj w nocy burza była

Posted

[quote name='Mysia_']dopiero dzisiaj ma by być plakat zrobiony - ja sama nie umiem, ale Naklejka robi fajne i nam obiecała... A Wy jak myślicie podać telefon mój czy nowej właścicielki Tapi? Ona przynajmniej w razie co jest na miejscu.[/QUOTE]

Mysiu jest już ten plakat? Sunia byla widziana (jesli to ona, ta o ktorej mówię, miała obróżkę) wczoraj na Osadzie Jana w okolicach Biedronki

Widziala ją moja sąsiadka (wspaniała starsza Pani, psi i koci anioł stróż)

Posted

[quote name='San_(jagodowa:)']Pod jaki nr dzwonić w razie gdyby sunia trafiła do CK?

[/QUOTE]

Najlepiej do Mysi 692-581-343

[quote name='Charly']Mysiu jest już ten plakat? Sunia byla widziana (jesli to ona, ta o ktorej mówię, miała obróżkę) wczoraj na Osadzie Jana w okolicach Biedronki

Widziala ją moja sąsiadka (wspaniała starsza Pani, psi i koci anioł stróż)[/QUOTE]

Oby to była ona - już pytam co z tym plakacikiem.

Posted

Póki nie mam ładniejszego - to tak na szybciora plakat Tapi

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-K2X6bb0umdQ/Tmdj3BwVudI/AAAAAAAASD0/z8Y7RSnVyjY/s512/Tapi%252520plakat.jpg[/IMG]

Posted

dziewczyny mój internet albo ruter (pewnie jedno i drugie) to tragedia. Więc nie mogę tu być stale (jakby co to telefon, podam mysi na pw), ale teraz jestem w bibliotece i wydrukuję plakaty.

czy opiekunowie suki rozklejają jakieś zdjęcia, plakaty? Bo na razie nic nie widzę.

Posted

[quote name='Mysia_']Jejku bardzo dziękuję! Znasz moze kogoś kto jeszcze pomógłby w razie co w poszukiwaniach? :-(
Qrde, tego się obawiałam, że TG zajeły się Miedary :shake::shake: gorzej już chyba nie mogło być... Macie moze jakieś sposoby na te Miedary, że sprawdzić czy Tapi tam nie trafi/trafiła? Ja im nie ufam zupełnie :-([/QUOTE]

Mysiu sprawa jest skomplikowana. Trzeba pojechać i zobaczyć psy na kwarantannie, albo dzwonić do Miedar. Niestety większość osób, które znam i dzwoniły do CK (w tym ja iluś tam krotnie), że znalazły psa- były odsyłane do Bytomia, a teraz do Miedar, bo w CK ciągle przepełnienie. Niestety na Osadzie ruchliwe skrzyżowanie nie sprzyja bezpieczeństwu :( A po drugiej stronie tory kolejowe :(