Natussiaa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [B] [/B] [INDENT] Przepraszam za offa zapraszam na wątek ([SIZE=2][COLOR=black][B][U]POSZUKUJEMY CHĘTNYCH OSÓB ZE ŚLĄSKA DO STRAŻY DLA ZWIERZĄT)[/U][/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/211080-%C5%9Bl%C4%85sk%21%21-Poszukujemy-ch%C4%99tnych-os%C3%B3b-do-stra%C5%BCy-dla-zwierz%C4%85t"]http://www.dogomania.pl/threads/211080-%C5%9Bl%C4%85sk!!-Poszukujemy-ch%C4%99tnych-os%C3%B3b-do-stra%C5%BCy-dla-zwierz%C4%85t[/URL]!! [/INDENT] Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 hej! zagląda tu ktoś jeszcze? od Pani, która adoptowała dziś ode mnie sznaucerka dowiedziałam się, że w CK jest też znaleziony sznupek - czy ktoś coś wie o tym psiaku? Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 strona CK jest aktualizowana, więc powinnaś coś tam znaleźć.. chyba Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 dzięki sbd - nie pomyślałam o tym :lol: [url]http://www.schroniskodlazwierzat.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=35&catid=813[/url] takiego Toresa znalazłam, ale żadnych info nie ma tylko 4 fotki, ale to już się dowiem Quote
Charly Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='malawaszka']hej! zagląda tu ktoś jeszcze? od Pani, która adoptowała dziś ode mnie sznaucerka dowiedziałam się, że w CK jest też znaleziony sznupek - czy ktoś coś wie o tym psiaku?[/QUOTE] malawaszko udam się tam w przyszlym tygodniu i dam znać Quote
malawaszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ja już wiem - skontaktowałam się bezpośrednio z Azylem :) a Charly Ty mieszkasz gdzieś tu blisko? Quote
sleepingbyday Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ck to fajne miejsce, bo strona aktualna i dodzwonisz sie oraz dowiesz wszystkiego , co ci potrzebne (lub inaczej - wszystkiego, co oni wiedzą). mam sentyment do ck przez moją zośkę, która mam właśnie stamtąd, choć jakos ich nie chciała pamiętać na spotkaniu... :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ja kiedyś byłam w CK tylko za diabła nie mogę sobie przypomnieć po co :splat: ale to było laaata temu :roll: Quote
Mysia_ Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [U][B]TAPI wczoraj uciekła nowym właścicielom :-(:-(:-([/B][/U] " uciekła z ul.Ligonia 10 skierowała się w stronę Osady Jana w Tarnowskich górach to jest w kierunku Bytomia . rozpowiedziałam komu się dało i dzieci sąsiadów pomagały mi jej szukać i nic znikła :-( Poszukam kontaktu do Cichego Kąta i wyślę tam meila ze zdjęciem wrazie by tam trafiła. Dziękuję za pomoc i bardzo mi przykro że tak się stało ." [url]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Tapi7420?gsessionid=wNNhoZymxZJu0w70E7hTyw[/url] Czy ktoś mógłby jakoś nam pomóc? :-( Quote
Charly Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 mieszkam teraz na Osadzie . Porozwieszam zdjęcia:( Wezmę rower i poszukam. Biedna maleńka. byle do Miedar nie trafiła. Tam trafiają w TG "złowione" psy.. Quote
Charly Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='malawaszka']ja już wiem - skontaktowałam się bezpośrednio z Azylem :) a Charly Ty mieszkasz gdzieś tu blisko?[/QUOTE] aktualnie mieszkam w TG:) Quote
Mysia_ Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Charly']mieszkam teraz na Osadzie . Porozwieszam zdjęcia:( Wezmę rower i poszukam. Biedna maleńka. byle do Miedar nie trafiła. Tam trafiają w TG "złowione" psy..[/QUOTE] Jejku bardzo dziękuję! Znasz moze kogoś kto jeszcze pomógłby w razie co w poszukiwaniach? :-( Qrde, tego się obawiałam, że TG zajeły się Miedary :shake::shake: gorzej już chyba nie mogło być... Macie moze jakieś sposoby na te Miedary, że sprawdzić czy Tapi tam nie trafi/trafiła? Ja im nie ufam zupełnie :-( Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 mysia pisz do israela - On bywa/ł w Miedarach Quote
Mysia_ Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dzięki już piszę! Niestety słyszałam o sytuacjach, że w Miedarach ściemniali, że nie ma jakiegoś psa, a był... problemy z wyciągnięciem psiaka itp. albo psy zabrane z ulicy tam nie dojeżdżały :-( Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no tam nie jest wesoło... ale próbować trzeba Quote
Charly Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Mysia_']Jejku bardzo dziękuję! Znasz moze kogoś kto jeszcze pomógłby w razie co w poszukiwaniach? :-( Qrde, tego się obawiałam, że TG zajeły się Miedary :shake::shake: gorzej już chyba nie mogło być... Macie moze jakieś sposoby na te Miedary, że sprawdzić czy Tapi tam nie trafi/trafiła? Ja im nie ufam zupełnie :-([/QUOTE] ja nie mam samochodu. Zobaczę czy dam radę tam rowerem dojechać. Jestem tutaj od 3 miesięcy dopiero i tak na razie łapie, co kto i gdzie.. Ale generalnie chcę tam tak i tak pojechać, zobaczyć sama, co tam się dzieje. TG mają w planach własne schronisko. Podobno... Nie widzialam nigdzie tej małej dziś. Jutro wieczorem mogę dalej pojezdzić no i te zdjęcia podrukować. Mysia a jaki nr telefonu mam tam podać. Jest może jakis plakat? Quote
Mysia_ Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Charly']ja nie mam samochodu. Zobaczę czy dam radę tam rowerem dojechać. Jestem tutaj od 3 miesięcy dopiero i tak na razie łapie, co kto i gdzie.. Ale generalnie chcę tam tak i tak pojechać, zobaczyć sama, co tam się dzieje. TG mają w planach własne schronisko. Podobno... Nie widzialam nigdzie tej małej dziś. Jutro wieczorem mogę dalej pojezdzić no i te zdjęcia podrukować. Mysia a jaki nr telefonu mam tam podać. Jest może jakis plakat?[/QUOTE] dopiero dzisiaj ma by być plakat zrobiony - ja sama nie umiem, ale Naklejka robi fajne i nam obiecała... A Wy jak myślicie podać telefon mój czy nowej właścicielki Tapi? Ona przynajmniej w razie co jest na miejscu. Quote
Charly Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ja bym podała Twój. Jakby co to możesz też ludzi kierowac do mnie - też jestem na miejscu. W takim razie czekam na plakat. Czy ci ludzie rozwiesili ogłoszenia? Biedna sunia. Wczoraj w nocy burza była Quote
San_(jagodowa:) Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pod jaki nr dzwonić w razie gdyby sunia trafiła do CK? Malawaszko, byłaś u nas zapewne w związku z psami starachowickimi ;) Quote
Charly Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Mysia_']dopiero dzisiaj ma by być plakat zrobiony - ja sama nie umiem, ale Naklejka robi fajne i nam obiecała... A Wy jak myślicie podać telefon mój czy nowej właścicielki Tapi? Ona przynajmniej w razie co jest na miejscu.[/QUOTE] Mysiu jest już ten plakat? Sunia byla widziana (jesli to ona, ta o ktorej mówię, miała obróżkę) wczoraj na Osadzie Jana w okolicach Biedronki Widziala ją moja sąsiadka (wspaniała starsza Pani, psi i koci anioł stróż) Quote
Bjuta Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='San_(jagodowa:)']Pod jaki nr dzwonić w razie gdyby sunia trafiła do CK? [/QUOTE] Najlepiej do Mysi 692-581-343 [quote name='Charly']Mysiu jest już ten plakat? Sunia byla widziana (jesli to ona, ta o ktorej mówię, miała obróżkę) wczoraj na Osadzie Jana w okolicach Biedronki Widziala ją moja sąsiadka (wspaniała starsza Pani, psi i koci anioł stróż)[/QUOTE] Oby to była ona - już pytam co z tym plakacikiem. Quote
Bjuta Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Póki nie mam ładniejszego - to tak na szybciora plakat Tapi [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-K2X6bb0umdQ/Tmdj3BwVudI/AAAAAAAASD0/z8Y7RSnVyjY/s512/Tapi%252520plakat.jpg[/IMG] Quote
Charly Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 dziewczyny mój internet albo ruter (pewnie jedno i drugie) to tragedia. Więc nie mogę tu być stale (jakby co to telefon, podam mysi na pw), ale teraz jestem w bibliotece i wydrukuję plakaty. czy opiekunowie suki rozklejają jakieś zdjęcia, plakaty? Bo na razie nic nie widzę. Quote
dorobella Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Mysia_']Jejku bardzo dziękuję! Znasz moze kogoś kto jeszcze pomógłby w razie co w poszukiwaniach? :-( Qrde, tego się obawiałam, że TG zajeły się Miedary :shake::shake: gorzej już chyba nie mogło być... Macie moze jakieś sposoby na te Miedary, że sprawdzić czy Tapi tam nie trafi/trafiła? Ja im nie ufam zupełnie :-([/QUOTE] Mysiu sprawa jest skomplikowana. Trzeba pojechać i zobaczyć psy na kwarantannie, albo dzwonić do Miedar. Niestety większość osób, które znam i dzwoniły do CK (w tym ja iluś tam krotnie), że znalazły psa- były odsyłane do Bytomia, a teraz do Miedar, bo w CK ciągle przepełnienie. Niestety na Osadzie ruchliwe skrzyżowanie nie sprzyja bezpieczeństwu :( A po drugiej stronie tory kolejowe :( Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='San_(jagodowa:)'] Malawaszko, byłaś u nas zapewne w związku z psami starachowickimi ;)[/QUOTE] noooo tak! a ja dumałam i dumałam :oops: Quote
Recommended Posts