ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Babulka już u mnie, jutro o 7.00 rano powinna wyjechac z Wrocławia w podróż do nowego domku.. Babcia jest mocno energiczny, panoszy się i podgryza bezzębnie moje psy, mocno zdumione taką energiczną pchłą.... :evil_lol: Quote
demi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 no to psiunio ma póki co tydzien na tymczasie, zobaczymy co bedzie dalej...:roll: Quote
agamika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ulvhedinn napisał(a):Babulka już u mnie, jutro o 7.00 rano powinna wyjechac z Wrocławia w podróż do nowego domku.. Babcia jest mocno energiczny, panoszy się i podgryza bezzębnie moje psy, mocno zdumione taką energiczną pchłą.... :evil_lol: :crazyeye: no to ładnie :evil_lol:, dobrze ze zębów nie ma w takim razie :evil_lol::evil_lol:, trzymam lkciuki za podróz a jak juz bedzie u celu to usune jej ogłoszenia co zrobiłam:p Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zabierajcie to małe, bo.. -Stresuje mojego szczeniaczka:mad: -Przepędza go od miski :mad::mad: -GRYZIE zarowno Gutka, jak i Charliego!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: -Panoszy sie i wrzeszczy :mad::mad::mad::mad::mad: Male - wredne.. :mad::mad: Quote
BIANKA1 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Zabierajcie to małe, bo.. -Stresuje mojego szczeniaczka:mad: -Przepędza go od miski :mad::mad: -GRYZIE zarowno Gutka, jak i Charliego!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: -Panoszy sie i wrzeszczy :mad::mad::mad::mad::mad: Male - wredne.. :mad::mad: Dobrze Wam tak :diabloti: Quote
agamika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 -Stresuje mojego szczeniaczka:mad:- to co on taki bojaźliwy:roll: -Przepędza go od miski :mad::mad: - zapewne dba op jego linie -GRYZIE zarowno Gutka, jak i Charliego!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: - pewnie zsłuzyli -Panoszy sie i wrzeszczy :mad::mad::mad::mad::mad: raka malizna musi jakos dac znac jest, coby jej przypadkiem nikt nie zadeptał Male - wredne.. :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No gryzie... tylko zębów nie ma ani jednego:evil_lol: I jest od tego "biednego, terroryzowanego dziecka" jakieś osiem-dziesieć razy mniejsza:evil_lol: Quote
Wanilka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oj małe to wredoty w czystej postaci;):mad:Moja 3 -kilowa suka ciągle wisi na wardze 26 kg byczkowi:-) Widac ,że wasza babulinka to 100% miniaturka z charakterkiem:evil_lol:Jednym słowem MAŁE RZĄDZĄ!!:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Słuchajcie jest problem!!!!! Państwo nie moga jutro odebrać malutkiej, dopiero w sobotę- pani jest "wyjechana". Czy ktokolwiek mógłby odebrac małą jutro o 13.30 z Dworca Centralnego i przetrzymać do soboty???? RATUNKU!!!!!! Quote
Witokret Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 O rany! a ja chwilowo na Slasku!! Druga Witokretka moze nie dac rady :-(. Warszawa!!! halo halo!!! Quote
agamika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ze tez den domek w Wareszawie a nie Krakowie !!!! Hop do góry niech Warszawiacy widzą!!! Quote
Koperek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Tzn. malutka jedzie jutro do W-wy i tam musi spędzić jeden dzień, tak?? Dobrze zrozumiałam?? !!!WARSZAWA POMOCY!!! Quote
agamika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Koperek napisał(a):Tzn. malutka jedzie jutro do W-wy i tam musi spędzić jeden dzień, tak?? Dobrze zrozumiałam?? !!!WARSZAWA POMOCY!!! tak, trzeba ją jeden dzien przechowac Quote
ulvhedinn Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Ufff... Morisowa obiecała się zająć psinką.... :loveu: Quote
agamika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ulvhedinn napisał(a):Ufff... Morisowa obiecała się zająć psinką.... :loveu: :loveu::loveu::loveu: to super :loveu: Quote
ulvhedinn Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Poza tym babuleńka jest fenomenalna- juz zadroszczę przyszłym włascicielom :loveu: Biega jak mrówka, oczywiście już odkryła, gdzie jest łóżko:evil_lol: zrobiła co trzeba na dworze...Poza tym po wypraniu jest mięciutka i taka fajna w dotyku :loveu: Jeszcze trzeba jej wyleczyć skórke- ma łupież- może to skutek alergii na pchły (jak trafiła do schro, była zapchlona) i będzie z niej wyjatkowo śliczny psiaczek:loveu: Quote
agamika Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ulv Ty chyba jakoś zaczarowujesz te psy :evil_lol:....:loveu::loveu::loveu: Quote
ulvhedinn Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Wcale nie zaczarowuję- one są po prostu takie fajne:p A że w zasikanej klatce nikt nie wygląda, ani nie czuje się dobrze... Quote
ulvhedinn Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Malenka pojechała, a ja jestem smutna... zakochałam się w psinie. Była u mnie tylko kilka godzin, ale... Po pierwszym warkocie do bandy (no trzeba pokazać, że się nie boimy, nie?) nie było już żadnych scysji... w nocy spałam z czwórką- Pao, Ruda, malutka i Amber:evil_lol: na dzień dobry- całusek:loveu: Jest czyściutka- żadnego brudzenia w domu, 'za potrzebą" prosimy na dwór (żeby tak Gutek i Charlie o tym pamiętali...). Ząbka nie ma chyba ani jednego, ale za to nie ma i zapaszku z dzioba- bo nie ma co pachnieć:eviltong: Ciocia się na mnie obraziła, bo małą miałam tak krótko, ze nie zdążyłam jej pokazać... Quote
Witokret Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Oby wszystkie tak krotko czekaly... Niech sie ciocia nie martwi, pewnie niedlugo nowa bide zobaczy :evil_lol: Quote
malagos Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ale dobre wiesci! kocham takie male psie staruszki! Mam już dwie na 6 ogółem. Chyba jestem już kolekcjonerem staroci, nie? :eviltong: Quote
morisowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Malutka u mnie. Śmieszna. Dziwnie mieć takie małe na smyczy ;) Energii ma sporo, biegała, kręciła się, ale wreszcie padła. Ale bezczel z niej okropniasty, od razu na łóżko mi się władowała. Smutne to takie, gdy widać, że pies przyzwyczajony do spania w łóżku, taka drobina i ktoś miał sumienie wywalić na starość... A jakie to ufne, w krótkim czasie zmienia teraz ludzi, ledwo co mnie zna, ale i tak się tuli. Jutro wieczorem trafi już do domu stałego. Jestem umówiona z jej panią. Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 maleńkośc-dobrze, że już bezpieczna i wie gdzie najlepsza miejscówka do położenia:evil_lol: Quote
morisowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Melduję, że mała już po spacerku i po śniadaniu. Teraz uparcie pcha mi sie na kolana :lol: Quote
Recommended Posts