Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Babulka już u mnie, jutro o 7.00 rano powinna wyjechac z Wrocławia w podróż do nowego domku..
Babcia jest mocno energiczny, panoszy się i podgryza bezzębnie moje psy, mocno zdumione taką energiczną pchłą.... :evil_lol:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Babulka już u mnie, jutro o 7.00 rano powinna wyjechac z Wrocławia w podróż do nowego domku..
Babcia jest mocno energiczny, panoszy się i podgryza bezzębnie moje psy, mocno zdumione taką energiczną pchłą.... :evil_lol:

:crazyeye: no to ładnie :evil_lol:, dobrze ze zębów nie ma w takim razie :evil_lol::evil_lol:,
trzymam lkciuki za podróz a jak juz bedzie u celu to usune jej ogłoszenia co zrobiłam:p

Posted

Zabierajcie to małe, bo..

-Stresuje mojego szczeniaczka:mad:

-Przepędza go od miski :mad::mad:

-GRYZIE zarowno Gutka, jak i Charliego!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

-Panoszy sie i wrzeszczy :mad::mad::mad::mad::mad:

Male - wredne.. :mad::mad:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Zabierajcie to małe, bo..

-Stresuje mojego szczeniaczka:mad:

-GRYZIE zarowno Gutka, jak i Charliego!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Male - wredne.. :mad::mad:

Dobrze Wam tak :diabloti:

Posted

-Stresuje mojego szczeniaczka:mad:-
to co on taki bojaźliwy:roll:

- zapewne dba op jego linie
- pewnie zsłuzyli

raka malizna musi jakos dac znac jest, coby jej przypadkiem nikt nie zadeptał

Male - wredne.. :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oj małe to wredoty w czystej postaci;):mad:Moja 3 -kilowa suka ciągle wisi na wardze 26 kg byczkowi:-)
Widac ,że wasza babulinka to 100% miniaturka z charakterkiem:evil_lol:Jednym słowem MAŁE RZĄDZĄ!!:evil_lol:

Posted

Słuchajcie jest problem!!!!!
Państwo nie moga jutro odebrać malutkiej, dopiero w sobotę- pani jest "wyjechana".

Czy ktokolwiek mógłby odebrac małą jutro o 13.30 z Dworca Centralnego i przetrzymać do soboty????
RATUNKU!!!!!!

Posted

Koperek napisał(a):
Tzn. malutka jedzie jutro do W-wy i tam musi spędzić jeden dzień, tak?? Dobrze zrozumiałam??

!!!WARSZAWA POMOCY!!!

tak, trzeba ją jeden dzien przechowac

Posted

Poza tym babuleńka jest fenomenalna- juz zadroszczę przyszłym włascicielom :loveu: Biega jak mrówka, oczywiście już odkryła, gdzie jest łóżko:evil_lol: zrobiła co trzeba na dworze...Poza tym po wypraniu jest mięciutka i taka fajna w dotyku :loveu: Jeszcze trzeba jej wyleczyć skórke- ma łupież- może to skutek alergii na pchły (jak trafiła do schro, była zapchlona) i będzie z niej wyjatkowo śliczny psiaczek:loveu:

Posted

Malenka pojechała, a ja jestem smutna... zakochałam się w psinie. Była u mnie tylko kilka godzin, ale...

Po pierwszym warkocie do bandy (no trzeba pokazać, że się nie boimy, nie?) nie było już żadnych scysji... w nocy spałam z czwórką- Pao, Ruda, malutka i Amber:evil_lol: na dzień dobry- całusek:loveu: Jest czyściutka- żadnego brudzenia w domu, 'za potrzebą" prosimy na dwór (żeby tak Gutek i Charlie o tym pamiętali...).
Ząbka nie ma chyba ani jednego, ale za to nie ma i zapaszku z dzioba- bo nie ma co pachnieć:eviltong:

Ciocia się na mnie obraziła, bo małą miałam tak krótko, ze nie zdążyłam jej pokazać...

Posted

Malutka u mnie. Śmieszna. Dziwnie mieć takie małe na smyczy ;) Energii ma sporo, biegała, kręciła się, ale wreszcie padła. Ale bezczel z niej okropniasty, od razu na łóżko mi się władowała. Smutne to takie, gdy widać, że pies przyzwyczajony do spania w łóżku, taka drobina i ktoś miał sumienie wywalić na starość... A jakie to ufne, w krótkim czasie zmienia teraz ludzi, ledwo co mnie zna, ale i tak się tuli. Jutro wieczorem trafi już do domu stałego. Jestem umówiona z jej panią.