al'akir Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cheritka, dlaczego ja widzę tylko połówkę Twojego banerka ? Quote
Cheritka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='GPooLCLD']Cheritka, dlaczego ja widzę tylko połówkę Twojego banerka ?[/QUOTE] A teraz ??? Czyli [B]Sasinka [/B](suczka) miała ciążę urojoną a potem urodzila i wychowywała :) Quote
Oleniek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cheritko jak mogłaś pomysleć, zę tu nie wpadam . Tyle że ostatnio rzadziej:oops: Quote
Cheritka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Oleniek']Cheritko jak mogłaś pomysleć, zę tu nie wpadam . Tyle że ostatnio rzadziej:oops:[/QUOTE] No bo martwiłam się o Twoje paluszki i o naszą Belunię ;D Quote
Włodek i Agunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A o agunie sie nie martwisz zapomnialas o niej powiem jej o tym?! Quote
Cheritka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']A o Agunie sie nie martwisz zapomnialas o niej powiem jej o tym?![/QUOTE] A po co mam się o nią martwić jak jest piękna zdrowa i do tego szczęśliwa :))) Quote
Włodek i Agunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ale ona tez chcialaby miec dzieci Quote
Oleniek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 E tam. Psom to wisi, instynkty za nie chcą ;) Ewuniu naprawde mi miło ze sie martwisz o moje paluszki. Specjalnie dla Ciebie nowe fotki w Belli galerii...nieco "off topic" ;) Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wpadam do Was:lol:, u nas za oknem piękne słońce, u Was też? Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 U nas jest ślicznie, ale tylko przez okno, bo byliśmy na spacerku i jakoś tak zimno. Ale kupiłam sobie amarylisy kilka dni temu i jeden już mi pęka :) ach.....kocham kwiaty i wiosnę :) Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja już też się wiosny nie mogę doczekać:lol: Dobrze, że jest słoneczko, od razu fajniej na świecie:multi: Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 A takiego amaryliska sobie kupiłam teraz mam w domku troche wiosny :) [IMG]http://i45.tinypic.com/m99kwo.jpg[/IMG] Myślałam, że zakwitnie na Święta a ON rośnie i rośnie :) [IMG]http://i50.tinypic.com/1z5uhkx.jpg[/IMG] Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]Wklejam dla wszystkich tych,którzy mnie pytali [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]jaki warto kupić szampon i odżywkę.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Moim skromnym zdaniem te kosmetyki są super[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [IMG]http://i46.tinypic.com/1zxsehk.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/2zqztat.jpg[/IMG] nawet bardzo skołtunione psy można dużo łatwiej rozczesać i potem utrzymać w dobrej kondycji przez dłuższy czas !!!! Quote
Włodek i Agunia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ewa widzialem dzisiaj Ole z Belka troszke pobawily sie z Aga .Belka bedzie miala 4 szczeniaki ! Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Ewa widzialem dzisiaj Ole z Belka troszke pobawily sie z Aga .Belka bedzie miala 4 szczeniaki ![/QUOTE] O to bardzo dobra wiadomość:lol: Quote
Włodek i Agunia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Zapomnialem dodac ze te 4 szczeniaczki Beluni to tak na moje oko :evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Zapomnialem dodac ze te 4 szczeniaczki Beluni to tak na moje oko :evil_lol:[/QUOTE] PROROK jaki czy co ??? ale daj Boże niech się spełni, ja tam stawiałam na trzy. zaglądajcie czasem do mojej córki i do Włodka, [URL]http://www.dogomania.pl/threads/129940-MA-j-kochany-pudelek-miniaturowy-Agunia-i-nie-tylko[/URL] bo płacze, że go nikt nie odwiedza, a teraz ma super zdjęcia i to nie pudelką :) Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']Zapomnialem dodac ze te 4 szczeniaczki Beluni to tak na moje oko :evil_lol:[/QUOTE] :mad::mad::mad: A ja sie nabrałam, że to wieści od weta:evil_lol:choć nie powinnam, bo tego nawet na USG nie wiadomo do końca;) Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Energy']dubel:cool3:[/QUOTE] Ja też się nabrałam, ale jak nie czrery to pewnie będzie ze trzy :D Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Cheritka']Ja też się nabrałam, ale jak nie czrery to pewnie będzie ze trzy :D[/QUOTE] To ja stawiam na czwóreczkę:lol: Quote
Włodek i Agunia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie bijcie ale czasami moje przepowiednie sie sprawdzaja. a co z tymi postami ze tak po kilka razy sie powtarzaja u mnie to chyba 3 razy wyszedl :lol: EWA nadal placze bo malo ludzi do mnie pisze zrob cos wiecej niech pisza:-(:-(:-(. CHYBA NAS NIE LUBIA:placz::placz::placz: Hurra Sasinka do nas napisala:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ewa a jak Aga jest spokrewniona z Sasinka? Quote
Sasinka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Napisałam i pooglądałam Agunię i papugę, poznaje dopiero pudlową rodzinę:lol: i byłam u Energy, i wybieram się dalej. Trochę się jeszcze gubię. Oczywiście buziaki dla Cheridka, a fajnie było jak nas odwiedził, bo mogłam się pobawić. Kondycję tracę od tego leżenia na kanapach, potem spać nie mogę:evil_lol: i w środku nocy przynosze mojej młodszej Pani piłkę do zabawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [B]Oleńka[/B] na zamorduje za te wszystkie przepowiednie, strasznie mi jej żal z tymi paluszkami :( :shake: [B]Sasinka[/B] ja Ciebie zapoznam z całą naszą apricotową rodzinką i tą dużą i tą małą, A PONIEWAŻ JESTEŚ NAJBLIŻEJ NAS TO MUSIMY SIĘ UMÓWIĆ NA REWIZYTĘ :) :drink1::painting: tylko już bez samochodu [QUOTE][B]Włodek i Agunia[/B] [INDENT]Ewa a jak Aga jest spokrewniona z Sasinka? [/INDENT] [/QUOTE] Cheri (CHE[COLOR=blue]VALIER MON CHERI Adorea[/COLOR]) i mama Sasinki ([COLOR=royalblue]CHANEL MON CHERI Adorea[/COLOR] ) to miotowe rodzeństwo:p [B]Włodek i Agunia[/B] nie wolno kilka razy naciskać, trzeba czekać to i tak wskoczy po pierwszym razie. (to ja Ci mam takie rzeczy tłumaczyć ):oops: [QUOTE][B]Energy[/B] To ja stawiam na czwóreczkę[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] [/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts