Cheritka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Ja wiem ale nie powiem Zobaczymy czy ktoś inny tu zagląda ??? Quote
lilix4 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 będę strzelać Cheri i Aga?a może rodzice Agi?albo Cheri i Bella :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Cheritka napisał(a):Zobaczymy czy ktoś inny tu zagląda ??? Zobaczymy?! Ale wstaw jeszcze jakies zdjecia:lol: lilix4 napisał(a):będę strzelać Cheri i Aga?a może rodzice Agi?albo Cheri i Bella :) prosimy o jedna odpowiedz Quote
lilix4 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):prosimy o jedna odpowiedz nie wiem to sa moje propozycje ktra dobra nie wiem ale 1 pudelek to jest Cher Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='lilix4']będę strzelać Cheri i Aga?a może rodzice Agi?albo Cheri i Bella :) Trafiłaś, ale nie powiem :) która odpowiedz, bo konkrety się liczą. Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Zobaczymy?! Ale wstaw jeszcze jakies zdjecia:lol: No dobrze, ale wtedy już będzie wszystko wiadomo :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Cos u mnie dogo zle sie sprawuje wysylam posty kilka razy a o tym niewiem Quote
Oleniek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No raczej ;) bo to ni e Bella. No może mama Cherisia? Quote
Czarna_Owieczka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja stawiam że na zdjęciu jest Cheri i Aga ;) ;) Quote
Cheritka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']Ja stawiam że na zdjęciu jest Cheri i Aga ;) ;) GPooLCLD Cheri i Aga lilix4 będę strzelać Cheri i Aga? a może rodzice Agi? albo Cheri i Bella Owszem, Cheri daje całuska Aguni:) Oleniek No raczej bo to ni e Bella. No może mama Cherisia? Cheri zawsze kocha swoje dzieci :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Cheritka napisał(a):To niech naprawią dogo, bo nie wiadomo czemu tak jest, a Ty jesteś RAPTUS :D Idz na spacer i rób zdjęcia !!! Jestem w pracy Ciebie prosilem zebys cos u mnie wstawila:angryy: A co teraz robisz ,zrob banerek dla Iwony bo ona nic nie pisze trzeba ja pocieszyc:multi::multi: EWA co sie nie oddzywasz pogniewalas sie czy co???????????:shake::shake: Quote
Cheritka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Włodek i Agunia']A co teraz robisz ,zrob banerek dla Iwony bo ona nic nie pisze trzeba ja pocieszyc:multi::multi: już :) Podoba się ???, tylko nie umiem podlinkować :( Quote
Cheritka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 GPooLCLD napisał(a): podlinkowany :) JAK ZWYKLE Kochana jesteś i niezawodna !!! Quote
al'akir Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cheritka napisał(a):JAK ZWYKLE Kochana jesteś i niezawodna !!! wiem, wiem:evil_lol: Quote
mojepieski Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No i jak nowy banerek jest już, bo nie mogę wkleić, coś dogo wariuje :( A teraz ??? Quote
mojepieski Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Dziękuję bardzo za banerek , bardzo mi się podoba i jeszcze raz dziękujemy Almunia i Abunia Quote
Energy Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 GPooLCLD napisał(a):wiem, wiem:evil_lol: A jaka skromna:multi::evil_lol: Quote
al'akir Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Energy']A jaka skromna:multi::evil_lol: to też wiem Quote
Ismena Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Cheritka'] http://i46.tinypic.com/2i6eycg.jpg Słodki buziak;) Strony przegadane i zero zdjęć Cherisia. Mogę prosić o jakieś nowe zdjęcia?:p Quote
Doginka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Zaznaczam, ze byłam i oblookałam foteczki buziakowe;-):iloveyou: Quote
Cheritka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Zdjęcia wstawie wieczorem z wczorajszego spacerku, bo teraz mam dużo pracy :) Quote
Sasinka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Zapewniam Was, że wiosna za progiem. Ten śnieg to w celu zmylenia przeciwnika:diabloti: żeby na trawie nie było widać tego... i owego....:cool3: Jak tylko będziemy na spacerku to porobimy zdjęcia Sasinki.... nie trawki;) Quote
Recommended Posts