Sasinka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziękujemy za zdjęcia, nie poznałysmy własnej Sasinki!!!!! A banerek wspaniały, córcia uczy się robić stronkę to wykorzystamy. Dziękujemy bardzo. Chyba zapuścimy Sasi włoski, bo nam sportowa fryzurka się znudziala. A maszynkę kupimy, ale potrzebujemy konsulatcji. I strzyzemy dłużej, żeby było co ratować. Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Sasinka']Dziękujemy za zdjęcia, nie poznałysmy własnej Sasinki!!!!! A banerek wspaniały, córcia uczy się robić stronkę to wykorzystamy. Dziękujemy bardzo. Chyba zapuścimy Sasi włoski, bo nam sportowa fryzurka się znudziala. A maszynkę kupimy, ale potrzebujemy konsulatcji. I strzyzemy dłużej, żeby było co ratować. Własnego dziecka nie poznać ????? :) Cieszę się , że banerek się podoba. A nauczy czyni cuda (czyli uczcie się strzyc to będzie coraz lepiej) Pozdrawiamy Cheridiana. My również Was pozdrawiamy i czekamy na wieści o małym białym :) A takie coś dostałyśmy od koleżanki Renatki Quote
Sasinka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 SPA dla PUDLI:multi: Soraya jest w domu tymczasowym. Niestety nic nie mogę się bliżej dowiedzieć. Mam czekać na procedurę adopcyjną, czyli sunia idzie do weterynarza i potem jest sterylizowana. Ale jak dzwoniłam do schroniska w Dobrocinie to powiedzieli, że jest po sterylizacji. W takim razie powinno być szybciej. A mnie każdego dnia szkoda, bo pokochałam już psinkę. Musimy czekać cierpliwie. Na Sasi czekałyśmy 1,5 miesiąca, jakoś wytrzymałyśmy:roll: Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Ja na Cherisia czekałam pół roku, ale jak się urodził to go odwiedzaliśmy :D Trzymamy kciuki za Soraye ...:bigok: Quote
Sasinka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja mogę czekać, tylko nikt nie dał mi pewności, że się doczekam.:shake: Quote
Sasinka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Czy mozna dodać zdjecia Sorai pod banerek? Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Sasinka napisał(a):Czy mozna dodać zdjecia Sorai pod banerek? Wszystko można :D wieczorem się tym zajmę :) Quote
Sasinka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zostałam zbesztana za dowiadywanie się o piesku. Mam czekać cierpliwie, bo sunia ma mieć USG w celu diagnozy, czy jest sterylizowana, czy nie. Potem ma mieć ewentualnie sterylizacje i potem dalej procedura adopcyjna. Dowiedziałam się też, że sunia jest nadpobudliwa i ma świerzb w uszach, co może być przyczyną zachowania. Jest bardzo szczekliwa, ale to moim zdaniem dlatego, że czuje się zagrożona. Czytałam na forum o zabarwieniach łzawych pod oczkami, chyba się zdecyduje na operację Sasinki w kwietniu. Walczę z tymi zaciekami, ale wyląda jak zapłakana. Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Nudziło mi się to sobie też coś zrobiłam :) Ciekawe o czym myśli Cheri ??? Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Sasinka napisał(a):Czy mozna dodać zdjecia Sorai pod banerek? To mam przerobić ten banerek czy nie ??? i co napisać na białej ; do adopcji, czy coś innego ? Sasinka napisał(a):Zostałam zbesztana za dowiadywanie się o piesku. Mam czekać cierpliwie, bo sunia ma mieć USG w celu diagnozy, czy jest sterylizowana, czy nie. Potem ma mieć ewentualnie sterylizacje i potem dalej procedura adopcyjna. Dowiedziałam się też, że sunia jest nadpobudliwa i ma świerzb w uszach, co może być przyczyną zachowania. Jest bardzo szczekliwa, ale to moim zdaniem dlatego, że czuje się zagrożona. Czytałam na forum o zabarwieniach łzawych pod oczkami, chyba się zdecyduje na operację Sasinki w kwietniu. Walczę z tymi zaciekami, ale wyląda jak zapłakana. Hm, człowiek chce pomóc i mu nie chcą pozwolić, ale Ona ma kilka chorób i lepiej ją najpierw wyleczyć niż wziąć do domku i potem leczyć swoje psy. A z Sasi to trzeba się zastanowić co dla niej lepsze, operacja czy kropelki. Quote
Włodek i Agunia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Co to za salon z tymi plakatami i ja tez chce miec ta ksiazke !!!!!!!!! Quote
Sasinka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Z banerkiem to się wstrzymamy, bo na wszelki wypadek wolę się już tak nie angażować. To bardzo miło ze strony wolontariuszy, że oddają pieski wyleczone i po sterlizacji. Tylko skąd oni biorą fundusze, to wszystko jest drogie. USG! nieliczne gabinety wet mają taki sprzęt. Zdaję sobie sprawę, że po takim miejscu sunia wymaga opieki wet. Chciałam ich namówić, abym podpisała zobowiązanie o sterylizacji, ale boją się, że na hodowle biorę pieska. Ja nie z chęci pomocy, tylko coś mnie ujęło w tej psince. Zdołałam się jednak dowiedzieć, że mała szczeka, ma towarzystwo i ma ADHD. No i co mnie rozśmieszyło, nie jest za ładna:crazyeye:Ale jak ma być ładna jak nie nie ma domu. Chyba jestem rozżalona, ale rozumiem tą nieufność. Mnie też już trudno zaufać. Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Sasinko Sama nie wiem co odpowiedzieć, to trudna sprawa. Może Wasza hodowczyni poręczy za Was. Włodek i Agunia Co to za salon z tymi plakatami i ja tez chce miec ta ksiazke !!!!!!!!! Salon to moje SPA dla KOTA i PSA, a książkę już Ci wysłałam, jeszcze nie dostałeś ??? Quote
Sasinka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Daje to na żywioł. Wychodzę z założenia, że psinki są przypisane do ludzi. Jak ma być nasza to będzie, ale dziękujemy za wsparcie. Pozdrowienia dla wujka Cheridiana. Quote
al'akir Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sasinka napisał(a):Daje to na żywioł. Wychodzę z założenia, że psinki są przypisane do ludzi. Jak ma być nasza to będzie, ale dziękujemy za wsparcie. Pozdrowienia dla wujka Cheridiana. Napisz mi skąd jesteś , to poszukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej :) Quote
al'akir Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sasinka napisał(a):Jesteśmy z Warszawy. ok :) już napisałam na tamtym wątku Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):ok :) już napisałam na tamtym wątku Dziękujemy ! Warto jest pomóc Sasince, bo ma dobre serduszko i kochaaaaaaaaa !!! Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Kiedyś obrałam mandarynkę zrobiłam jej zdjęcie a potem tak jakoś samo mi się dalej coś zrobiło Podoba się to moje różyczki Quote
Cheritka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 To nasz urlop i jeszcze taka jedna zabawa Quote
Energy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ale pięknie:lol:ja też chcę takie wakacje:cool3: Quote
lilix4 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Cheritko mam proźbę:oops:.Zrobiłabyś fotki jak spinasz po kolei Cherisowi piękne kucotki:lol: super fotki Quote
al'akir Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Cheritka napisał(a):Dziękujemy ! Warto jest pomóc Sasince, bo ma dobre serduszko i kochaaaaaaaaa !!! nie ma za co dziękować ;) ja sama tego nie rozumiem , fajny domek się zjawił , który interesuje się psinką i jakieś wyrzuty się pojawiają ... mam nadzieję , że Fanta trafi do Sasinki ! A wizyty nie ma co się obawiać - ot zwykła pro psia rozmowa, a potem podpisanie umowy i tyle. Foty super , w jakim programie je przerabiasz ? Quote
EFMAN Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Piękny salon. Podaj adres to Cię odwiedzimy,koniec marca początek kwietnia będziemy w Warszawie u doktora Garncarza. Quote
Recommended Posts