Jump to content
Dogomania

Ch.GOLD BOY średni, SUNNY BOY mini pudel i niezapomniany CHEVALIER i DIAMOND za TM.

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilix4 napisał(a):
śliczne chłopaki

Oj tak, śliczne i jak się super bawią i dogadują:loveu:
Choco jest chyba wpatrzony w Cherisia jak w obrazek, widać, że się chłopaki bardzo lubią:loveu:

Brawo dla EKO Patrolu:p

Posted

oj jakbym widziała naszego Dezertera :D tylko w ilości nastu :P no brawa dla patrolu, szkoda tylko że ten chleb podają - jak zima potrwa dłużej to ptakom wątroba zacznie siadać od chleba :/ Dezertera też chlebem dokarmiali i był straszliwie ospały.. myśleliśmy że nam padnie - po 4 dniach u nas na musli i kukurydz odżył - zupełnie inny łabędź.. ważne że coś dają.. bo ptaki teraz mają strasznie :/ u nas do słoniny nawet jastrzębie zaczęły przylatywać - to już o czymś świadczy :/

a pudliszony jak zawsze piękne :)

Posted

sachma napisał(a):
oj jakbym widziała naszego Dezertera :D tylko w ilości nastu :P no brawa dla patrolu, szkoda tylko że ten chleb podają - jak zima potrwa dłużej to ptakom wątroba zacznie siadać od chleba :/ Dezertera też chlebem dokarmiali i był straszliwie ospały.. myśleliśmy że nam padnie - po 4 dniach u nas na musli i kukurydz odżył - zupełnie inny łabędź.. ważne że coś dają.. bo ptaki teraz mają strasznie :/ u nas do słoniny nawet jastrzębie zaczęły przylatywać - to już o czymś świadczy :/

a pudliszony jak zawsze piękne :)

Dezerter to Wasz Łabędź?

Chłopaki superowi - wystrzyżeni i wypięknieni :) :loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Oj tak, śliczne i jak się super bawią i dogadują:loveu:
Choco jest chyba wpatrzony w Cherisia jak w obrazek, widać, że się chłopaki bardzo lubią:loveu:

Brawo dla EKO Patrolu:p

Cheri bardzo go lubi i chętnie się z nim bawi.

lilix4
śliczne chłopaki

:loveu:

sachma
oj jakbym widziała naszego Dezertera tylko w ilości nastu :P no brawa dla patrolu, szkoda tylko że ten chleb podają - jak zima potrwa dłużej to ptakom wątroba zacznie siadać od chleba :/ Dezertera też chlebem dokarmiali i był straszliwie ospały.. myśleliśmy że nam padnie - po 4 dniach u nas na musli i kukurydz odżył - zupełnie inny łabędź.. ważne że coś dają.. bo ptaki teraz mają strasznie :/ u nas do słoniny nawet jastrzębie zaczęły przylatywać - to już o czymś świadczy :/

a pudliszony jak zawsze piękne

Patrol EKO daje to co w danym dniu dostanie dlanich, ale jak widać na zdjęciach dają też ziarno :lol:

Dezertera dostaliśmy od Trójmiejskiego patrolu dla zwierząt i jest najprawdziwszym łabędziem mieszka u nas na stawie

Fajnie mieć własnego łabątka,
Ty to masz wielkie serduszko jak widać :loveu:

Posted

agaciaaa
Witamy

Witamy, witamy i częściej zapraszamy :p

GPooLCLD ,
Chłopaki superowi - wystrzyżeni i wypięknieni

Takie mają być :razz:

filodendron napisał(a):
Jestem fanką Choco - zawsze wygląda na takiego wesołka, przeurocze pyszczydło :)

Jest przeuroczy i zawsze chętny do zabawy, ale to jeszcze dzieciam,
ma dopiero półtora roczku :)

Posted

EFMAN napisał(a):
Jaka ona:-oCheryś gotów się obrazić,to 100% facet.
A uszy - chyba najdłuższe morelowe w Polsce:lol:

Mnie się już nie chce ludziom powtatrzać, że to nie suczka,
bo zaraz słyszę; przecież ma kucyki :)

Posted

Cheritka napisał(a):
Mnie się już nie chce ludziom powtatrzać, że to nie suczka,
bo zaraz słyszę; przecież ma kucyki :)

U mnie to samo,ostatnio kobieta zwróciła mi uwagę żeby ta mniejsza suczka tak nie szalała,bo przecież jest w ciąży:evil_lol:Nie wie czemu tak pomyślała ,chyba ze względu na fryzurę.

Posted

EFMAN napisał(a):
U mnie to samo,ostatnio kobieta zwróciła mi uwagę żeby ta mniejsza suczka tak nie szalała,bo przecież jest w ciąży:evil_lol:Nie wie czemu tak pomyślała ,chyba ze względu na fryzurę.

Ja zawsze miałam parę albo dwie suczki :D

Ale ile ras miałam nawer charciki afgańskie miniaturowe :)

Posted

Doginka napisał(a):
Fotki Cherisia śliczne, ale ja juz tęsknię za wiosną:lol:

I my też tęsnimy ,
bardzo,
bardzo !!!!!!

I mamy coś dla ciebie na poprawę humorku :)

Niuniuś przyleciał na śniadanko ;D

Posted

EFMAN napisał(a):
To papugi jedzą ser?:-o
Dopiero teraz widzę jaka ona malutka,co to za rasa ?
Znam tylko ary i żako.

To jest nimfa i jest nieduża, ale za to bardzo kochana,
i w tym małym serduszki jest bardzo dużo miłości :loveu:
Powinna jeść owoce i nasiona , ale u nas je wszystko nawet od Cherisia z miski :angryy:
[FONT=Comic Sans MS]A teraz Cheri bawi się w domku swoimi zabawkami[/FONT]