Cheritka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Mam jeszcze kilka fotek Cherisiowych :multi: Quote
Cheritka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Popatrzcie co robi u nas EKO Patrol, super pomagają !!!! http://strazmiejska.kei.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1292&Itemid=90 Dzięki im za to i serce dla zwierząt. Quote
Cheritka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 A teraz wstawie kilka zdjęć z zabawy Cherisia z Choco Quote
Cheritka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 i jeszcze ...... TABALUGA BEL AMI BONAPARTE. :) Quote
Energy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 lilix4 napisał(a):śliczne chłopaki Oj tak, śliczne i jak się super bawią i dogadują:loveu: Choco jest chyba wpatrzony w Cherisia jak w obrazek, widać, że się chłopaki bardzo lubią:loveu: Brawo dla EKO Patrolu:p Quote
sachma Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 oj jakbym widziała naszego Dezertera :D tylko w ilości nastu :P no brawa dla patrolu, szkoda tylko że ten chleb podają - jak zima potrwa dłużej to ptakom wątroba zacznie siadać od chleba :/ Dezertera też chlebem dokarmiali i był straszliwie ospały.. myśleliśmy że nam padnie - po 4 dniach u nas na musli i kukurydz odżył - zupełnie inny łabędź.. ważne że coś dają.. bo ptaki teraz mają strasznie :/ u nas do słoniny nawet jastrzębie zaczęły przylatywać - to już o czymś świadczy :/ a pudliszony jak zawsze piękne :) Quote
agaciaaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Witamy :) http://i46.tinypic.com/30j6vl0.jpg nie ma to jak patyczkowe szaleństwo :p http://i45.tinypic.com/2zj013q.jpg ależ ona ma dłuuuugie uszy, cudne :loveu: Quote
al'akir Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 sachma napisał(a):oj jakbym widziała naszego Dezertera :D tylko w ilości nastu :P no brawa dla patrolu, szkoda tylko że ten chleb podają - jak zima potrwa dłużej to ptakom wątroba zacznie siadać od chleba :/ Dezertera też chlebem dokarmiali i był straszliwie ospały.. myśleliśmy że nam padnie - po 4 dniach u nas na musli i kukurydz odżył - zupełnie inny łabędź.. ważne że coś dają.. bo ptaki teraz mają strasznie :/ u nas do słoniny nawet jastrzębie zaczęły przylatywać - to już o czymś świadczy :/ a pudliszony jak zawsze piękne :) Dezerter to Wasz Łabędź? Chłopaki superowi - wystrzyżeni i wypięknieni :) :loveu: Quote
filodendron Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jestem fanką Choco - zawsze wygląda na takiego wesołka, przeurocze pyszczydło :) Quote
sachma Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 GPooLCLD , Dezertera dostaliśmy od Trójmiejskiego patrolu dla zwierząt i jest najprawdziwszym łabędziem :) mieszka u nas na stawie :) Quote
Cheritka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Energy napisał(a):Oj tak, śliczne i jak się super bawią i dogadują:loveu: Choco jest chyba wpatrzony w Cherisia jak w obrazek, widać, że się chłopaki bardzo lubią:loveu: Brawo dla EKO Patrolu:p Cheri bardzo go lubi i chętnie się z nim bawi. lilix4 śliczne chłopaki :loveu: sachma oj jakbym widziała naszego Dezertera tylko w ilości nastu :P no brawa dla patrolu, szkoda tylko że ten chleb podają - jak zima potrwa dłużej to ptakom wątroba zacznie siadać od chleba :/ Dezertera też chlebem dokarmiali i był straszliwie ospały.. myśleliśmy że nam padnie - po 4 dniach u nas na musli i kukurydz odżył - zupełnie inny łabędź.. ważne że coś dają.. bo ptaki teraz mają strasznie :/ u nas do słoniny nawet jastrzębie zaczęły przylatywać - to już o czymś świadczy :/ a pudliszony jak zawsze piękne Patrol EKO daje to co w danym dniu dostanie dlanich, ale jak widać na zdjęciach dają też ziarno :lol: Dezertera dostaliśmy od Trójmiejskiego patrolu dla zwierząt i jest najprawdziwszym łabędziem mieszka u nas na stawie Fajnie mieć własnego łabątka, Ty to masz wielkie serduszko jak widać :loveu: Quote
Cheritka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 agaciaaa Witamy Witamy, witamy i częściej zapraszamy :p GPooLCLD , Chłopaki superowi - wystrzyżeni i wypięknieni Takie mają być :razz: filodendron napisał(a):Jestem fanką Choco - zawsze wygląda na takiego wesołka, przeurocze pyszczydło :) Jest przeuroczy i zawsze chętny do zabawy, ale to jeszcze dzieciam, ma dopiero półtora roczku :) Quote
EFMAN Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 agaciaaa napisał(a): http://i45.tinypic.com/2zj013q.jpg ależ ona ma dłuuuugie uszy, cudne :loveu: Jaka ona:-oCheryś gotów się obrazić,to 100% facet. A uszy - chyba najdłuższe morelowe w Polsce:lol: Quote
Cheritka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 EFMAN napisał(a):Jaka ona:-oCheryś gotów się obrazić,to 100% facet. A uszy - chyba najdłuższe morelowe w Polsce:lol: Mnie się już nie chce ludziom powtatrzać, że to nie suczka, bo zaraz słyszę; przecież ma kucyki :) Quote
EFMAN Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cheritka napisał(a):Mnie się już nie chce ludziom powtatrzać, że to nie suczka, bo zaraz słyszę; przecież ma kucyki :) U mnie to samo,ostatnio kobieta zwróciła mi uwagę żeby ta mniejsza suczka tak nie szalała,bo przecież jest w ciąży:evil_lol:Nie wie czemu tak pomyślała ,chyba ze względu na fryzurę. Quote
Cheritka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 EFMAN napisał(a):U mnie to samo,ostatnio kobieta zwróciła mi uwagę żeby ta mniejsza suczka tak nie szalała,bo przecież jest w ciąży:evil_lol:Nie wie czemu tak pomyślała ,chyba ze względu na fryzurę. Ja zawsze miałam parę albo dwie suczki :D Ale ile ras miałam nawer charciki afgańskie miniaturowe :) Quote
Cheritka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 A u nas zima, zima, zima pada, pada śnieg....... ale nie pojedziemy saniami :( :) Quote
Doginka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Fotki Cherisia śliczne, ale ja juz tęsknię za wiosną:lol: Quote
Cheritka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Doginka napisał(a):Fotki Cherisia śliczne, ale ja juz tęsknię za wiosną:lol: I my też tęsnimy , bardzo, bardzo !!!!!! I mamy coś dla ciebie na poprawę humorku :) Niuniuś przyleciał na śniadanko ;D Quote
EFMAN Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 To papugi jedzą ser?:-o Dopiero teraz widzę jaka ona malutka,co to za rasa ? Znam tylko ary i żako. Quote
Cheritka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 EFMAN napisał(a):To papugi jedzą ser?:-o Dopiero teraz widzę jaka ona malutka,co to za rasa ? Znam tylko ary i żako. To jest nimfa i jest nieduża, ale za to bardzo kochana, i w tym małym serduszki jest bardzo dużo miłości :loveu: Powinna jeść owoce i nasiona , ale u nas je wszystko nawet od Cherisia z miski :angryy: [FONT=Comic Sans MS]A teraz Cheri bawi się w domku swoimi zabawkami[/FONT] Quote
EFMAN Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 To z króliczkiem czy zajączkiem to zdjęcie miesiąca:lol: Zabawki tojest to co pudle lubią najbardziej,im więcej tym lepiej. Quote
Recommended Posts