Jump to content
Dogomania

Ch.GOLD BOY średni, SUNNY BOY mini pudel i niezapomniany CHEVALIER i DIAMOND za TM.

Recommended Posts

Posted

EFMAN napisał(a):
To z króliczkiem czy zajączkiem to zdjęcie miesiąca:lol:
Zabawki tojest to co pudle lubią najbardziej,im więcej tym lepiej.

Cheri teraz jak jest sam to wszystkie zabawki zanosi sobie na posłanie

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Niuniuś rewelacyjny, Cheriś też:loveu:, ale serek wiejski nie konieczne:shake:

Pokażę Ci kto u nas czyści maszynkę do mięsa,
mam w domu drapieżnego ptaka :)

jak nie serek to może mięsko :) ???

Posted

[quote name='Sasinka']Przyłączamy się do klubu fanów Cherisia. Pozdrowienia od Sasinki.
Witam, nareszcie dotarłyście :)

gops
swietny ten Twoj psiak
zazdroszcze tej pieknej szaty , wiem ze to kupa roboty

i papug tez sliczny

Nie jest tak dużo roboty,
teraz są świetne kosmetyki i "dużo robią za nas "

Posted

Jej aż mi dech zaparło. Chyba my musimy też trochę popracować nad nasza fryzurą. Moja sasi po sniegu nie umie chodzić, jak tylko zmarzną jej łapki to piszczy i trzeba szybko na ręce. Chyba ją rozpieściłysmy.... nawet nie chyba.

Posted

Jestem pod wielkim wrażeniem Pani umiejętności fryzjerskich:crazyeye: Cheriś wygląda cudownie :loveu:
Nie mogę przestać zachwycać się jego ucholkami:cool3:
A ten biały książę zachwyca wyglądem:loveu:

PS Dziękujemy za pomoc w wyborze bucików. Wczoraj kupiłam podobne Dolly i sprawują się super.

Pozdrawiam!

Posted

Ismena napisał(a):
Jestem pod wielkim wrażeniem Pani umiejętności fryzjerskich:crazyeye: Cheriś wygląda cudownie :loveu:
Nie mogę przestać zachwycać się jego ucholkami:cool3:
A ten biały książę zachwyca wyglądem:loveu:

PS Dziękujemy za pomoc w wyborze bucików. Wczoraj kupiłam podobne Dolly i sprawują się super.

Pozdrawiam!

Prosze cos wiecej o tych bucikach. Sasinka dzisiaj po krótkim spacerku odmówila chodzenia. Widzialam w sklepie buciki dla psa, ale myslalam, że to przesada.

Posted

[quote name='Sasinka']Prosze cos wiecej o tych bucikach. Sasinka dzisiaj po krótkim spacerku odmówila chodzenia. Widzialam w sklepie buciki dla psa, ale myslalam, że to przesada.

Sasinko witam i odpowiadam;

Cheri nosi buciki bardzo rzadko, tylko wtedy gdy dozorca sypie mocno solą,
bo wtedy pękają pieskom łapki.
Raz mu założyłam jak było poniżej 20 stopni, bo chodził i kulał.

już gdzieś o tym pisałam na poprzednich stronach.

Posted

[quote name='Sasinka']Jej aż mi dech zaparło. Chyba my musimy też trochę popracować nad nasza fryzurą. Moja sasi po sniegu nie umie chodzić, jak tylko zmarzną jej łapki to piszczy i trzeba szybko na ręce. Chyba ją rozpieściłysmy.... nawet nie chyba.

Nad fryzurką troszkę trzeba popracować :D,
a rozpieszczacie, bo po to jest :)

Posted

[quote name='lilix4']a co to za przystojniak?

Większa porcja kochaniego białego :D

sachma
piękny jest! białe małe w ogóle mnie nie ruszają, białe duże mnie zachwycają!

ale sama to masz małe białe,
ale duże białe to ja też wolę u kogoś :)
Ismena
Jestem pod wielkim wrażeniem Pani umiejętności fryzjerskich Cheriś wygląda cudownie
Nie mogę przestać zachwycać się jego ucholkami
A ten biały książę zachwyca wyglądem

Pozdrawiam!

Nie chwalcie mnie bo :oops::oops::oops:
a jeśli chodzi o radę to sama wypróbowałam i teraz mogę inny polecic

Posted

Jak Cheris nosi rozmiar 4 to dla Sasinki 2 ? Muszę kupić, bo po sypkim sniegu to możemy chodzić z 5 minut, a po mokrym nie możemy chodzic wogóle. Potem musimy iść na rączki, a czasami jak jest sól to wniebogłosy sie drzemy i wszyscy patrzą jakbym pudla mordowala.
Uczymy się ostatnio strzyc, ale nie posiadamy jeszcze maszynki. Bradzo mi się podobała sesja z Cherim - kąpiel, strzyżenie i czesanie.

Posted

[quote name='Sasinka']Jak Cheris nosi rozmiar 4 to dla Sasinki 2 ? Muszę kupić, bo po sypkim sniegu to możemy chodzić z 5 minut, a po mokrym nie możemy chodzic wogóle. Potem musimy iść na rączki, a czasami jak jest sól to wniebogłosy sie drzemy i wszyscy patrzą jakbym pudla mordowala.
Uczymy się ostatnio strzyc, ale nie posiadamy jeszcze maszynki. Bradzo mi się podobała sesja z Cherim - kąpiel, strzyżenie i czesanie.

Maszynka to podstawa :)
Cheri nosi rozmiar 3, kupisz te buciki w necie

mam dla Ciebie banerek :)
podoba się ???
;)

Posted

ale sama to masz małe białe,
ale duże białe to ja też wolę u kogoś

ja będę miała małe czarne :P a szczury to zupełnie inna kategoria :P biel w połączeniu z rubinowymi oczami powala na kolana :P

Posted

sachma napisał(a):
ja będę miała małe czarne :P a szczury to zupełnie inna kategoria :P biel w połączeniu z rubinowymi oczami powala na kolana :P

Weź od nas małe rude i będziemy powalać na kolana innych,

jutro wkleję Ci szczurki :D

Posted

[quote name='Sasinka']Prosimy o zdjęcia Sasinki po czesaniu, nsze są wszystkie potargane.

Załóż sobie swóją galerię i wklejaj zdjęcia Sasi, bo jest śliczna.

To co znalazłam u siebie,

Sasinka mała :)

i dorosła ;)