Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się mądrzyć nie chcę :oops:, ale to jest szylkretka, a szylkretki są magiczne i przynoszą szczęście :loveu:. Wiem coś o tym bo mam jedną w domu :lol:.
Brać i się nie zastanawiać !!!!!!!

Posted

[quote name='Poświata']A ja się mądrzyć nie chcę :oops:, ale to jest szylkretka, a szylkretki są magiczne i przynoszą szczęście :loveu:. Wiem coś o tym bo mam jedną w domu :lol:.
Brać i się nie zastanawiać !!!!!!!
:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:tak tak ....Beatka ma rację ....no kolejka ...ustawiamy się ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:tak tak ....Beatka ma rację ....no kolejka ...ustawiamy się ;)[/FONT]

[FONT=Arial]to ja komuś zajmę kolejka... jakby sie zagapił... bo sama nie mam potrzebybrac kotka:cool1:[/FONT]

Posted

MIAU MIAU
KTO BY KOTKA CHCIAL
TAKA SLICZNA KICIA
DO WSPOLNEGO ZYCIA
NA PORANNE PRZYTULANKI
I DO SNU MRUCZANE KOLYSANKI
MIAU MIAU
KTO BY KOTKA CHCIAL
TRIKOLORKA JAK WIEC NIESIE
SZCZESCIE W ZYCIE TWOJE WNIESIE
MIAU MIAU
KTO BY KOTKA CHCIAL?

Posted

[quote name='dealer']

MIAU MIAU
KTO BY KOTKA CHCIAL
TAKA SLICZNA KICIA
DO WSPOLNEGO ZYCIA
NA PORANNE PRZYTULANKI
I DO SNU MRUCZANE KOLYSANKI
MIAU MIAU
KTO BY KOTKA CHCIAL
TRIKOLORKA JAK WIEC NIESIE
SZCZESCIE W ZYCIE TWOJE WNIESIE
MIAU MIAU
KTO BY KOTKA CHCIAL?

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:no proszę .......komu kotka komu ....bo on szuka domu :grins:[/FONT]

Posted

Witam wszystkich. Jezeli koteczka wciaz jest do wziecia, zdecydowanie bylibysmy zainteresowani. Mamy w domu trzymiesieczna koteczke, ktorej na pewno przydaloby sie towarzystwo. Tak jak dobrze zrobilo naszemu owczarkowi towarzystwo "zgarnietej" z dogomanii suni zwanej kiedys Gromit, dzis po prostu Luśką. :-)
Pozdrawiamy
Brawurka, Borys Grushenko i caly zwierzyniec (bo mamy jeszcze koteczke rasy devon rex, ale ona trzyma sie od malenkiej z daleka [nawet bardzo daleka :-)]).

Posted

Brawurka napisał(a):
Witam wszystkich. Jezeli koteczka wciaz jest do wziecia, zdecydowanie bylibysmy zainteresowani. Mamy w domu trzymiesieczna koteczke, ktorej na pewno przydaloby sie towarzystwo. Tak jak dobrze zrobilo naszemu owczarkowi towarzystwo "zgarnietej" z dogomanii suni zwanej kiedys Gromit, dzis po prostu Luśką. :-)
Pozdrawiamy
Brawurka, Borys Grushenko i caly zwierzyniec (bo mamy jeszcze koteczke rasy devon rex, ale ona trzyma sie od malenkiej z daleka [nawet bardzo daleka :-)]).
[FONT=Arial]tak Kicia nadal czeka na domeczek ...
a skąd jesteście ....napisz tutaj bądź na PW
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]Ala zdradź sekret... bedzie domek?? :cool3::cool3:[/FONT]
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:trzymaj kciukaski do jutra:kciuki:[/FONT]