Alicja Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]:shake:...i nadal cisza........[/FONT] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]przerywam CISZE...[/FONT][FONT=Arial]:kociak:[/FONT][FONT=Arial] MIAU :diabloti:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Miau, miau... W W-wie też mamy "wysyp" kociaków. Pozwolę sobie zaśmiecić wątek: http://www.lecznica-oaza.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=1390 Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]masakra ile kociaków...... Spacerek slicznotko ....:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Poświata Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A ja się mądrzyć nie chcę :oops:, ale to jest szylkretka, a szylkretki są magiczne i przynoszą szczęście :loveu:. Wiem coś o tym bo mam jedną w domu :lol:. Brać i się nie zastanawiać !!!!!!! Quote
Wilejkaros Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No właśnie! Brać, Kochani, brać takie cudo! Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Poświata']A ja się mądrzyć nie chcę :oops:, ale to jest szylkretka, a szylkretki są magiczne i przynoszą szczęście :loveu:. Wiem coś o tym bo mam jedną w domu :lol:. Brać i się nie zastanawiać !!!!!!! :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:tak tak ....Beatka ma rację ....no kolejka ...ustawiamy się ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:tak tak ....Beatka ma rację ....no kolejka ...ustawiamy się ;)[/FONT] [FONT=Arial]to ja komuś zajmę kolejka... jakby sie zagapił... bo sama nie mam potrzebybrac kotka:cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 MIAU MIAU KTO BY KOTKA CHCIAL TAKA SLICZNA KICIA DO WSPOLNEGO ZYCIA NA PORANNE PRZYTULANKI I DO SNU MRUCZANE KOLYSANKI MIAU MIAU KTO BY KOTKA CHCIAL TRIKOLORKA JAK WIEC NIESIE SZCZESCIE W ZYCIE TWOJE WNIESIE MIAU MIAU KTO BY KOTKA CHCIAL? Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dijejka, masz talenta:loveu::loveu::diabloti: PoDnoszę:multi: Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Dijejka, masz talenta:loveu::loveu::diabloti: wiem....:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']MIAU MIAU KTO BY KOTKA CHCIAL TAKA SLICZNA KICIA DO WSPOLNEGO ZYCIA NA PORANNE PRZYTULANKI I DO SNU MRUCZANE KOLYSANKI MIAU MIAU KTO BY KOTKA CHCIAL TRIKOLORKA JAK WIEC NIESIE SZCZESCIE W ZYCIE TWOJE WNIESIE MIAU MIAU KTO BY KOTKA CHCIAL? [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:no proszę .......komu kotka komu ....bo on szuka domu :grins:[/FONT] Quote
Brawurka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witam wszystkich. Jezeli koteczka wciaz jest do wziecia, zdecydowanie bylibysmy zainteresowani. Mamy w domu trzymiesieczna koteczke, ktorej na pewno przydaloby sie towarzystwo. Tak jak dobrze zrobilo naszemu owczarkowi towarzystwo "zgarnietej" z dogomanii suni zwanej kiedys Gromit, dzis po prostu Luśką. :-) Pozdrawiamy Brawurka, Borys Grushenko i caly zwierzyniec (bo mamy jeszcze koteczke rasy devon rex, ale ona trzyma sie od malenkiej z daleka [nawet bardzo daleka :-)]). Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Brawurka napisał(a):Witam wszystkich. Jezeli koteczka wciaz jest do wziecia, zdecydowanie bylibysmy zainteresowani. Mamy w domu trzymiesieczna koteczke, ktorej na pewno przydaloby sie towarzystwo. Tak jak dobrze zrobilo naszemu owczarkowi towarzystwo "zgarnietej" z dogomanii suni zwanej kiedys Gromit, dzis po prostu Luśką. :-) Pozdrawiamy Brawurka, Borys Grushenko i caly zwierzyniec (bo mamy jeszcze koteczke rasy devon rex, ale ona trzyma sie od malenkiej z daleka [nawet bardzo daleka :-)]).[FONT=Arial]tak Kicia nadal czeka na domeczek ... a skąd jesteście ....napisz tutaj bądź na PW [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]Ala zdradź sekret... bedzie domek?? :cool3::cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Ala zdradź sekret... bedzie domek?? :cool3::cool3:[/FONT][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:trzymaj kciukaski do jutra:kciuki:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:trzymaj kciukaski do jutra:kciuki:[/FONT] [FONT=Arial]trzymam :kciuki: [/FONT] Quote
syla00 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 uuuuułł.. widze, że cos się ruszyło w sprawie domku. Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 syla00 napisał(a):uuuuułł.. widze, że cos się ruszyło w sprawie domku.[FONT=Arial]:razz:...ruszyło ....ale trzymam :kciuki: co by nie zapeszyć.....[/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]:kciuki: ...nadal czekam na info w sprawie domeczku ...[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]Brawurka.... noooo.... dzwoń :modla::modla::modla: bo ja niczym FAKIR siedze na tych szpilach ... kują mnie w.............. siedzenie :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 :shake::shake::shake:[FONT=Arial]...i cisza.........chyba musimy szukać dalej [/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 :multi::multi::multi: [FONT=Arial] Kiciunia jutro jedzie do swojego nowego domeczku do Brawurki :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]BRAWO BRAWURKA!!!! opiekuj sie kotkiem :loveu::loveu::loveu: :drink1: i jeszcze jeden i jeszcze raz... domek domek niech żyje nam[/FONT] :knajpa: Quote
Recommended Posts