Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']A nie chcesz kota? :evil_lol:;)[FONT=Arial]zaprawdę powiadam ze Madzia nie chce kota :diabloti:... i chcieć nie może :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']a gdzie on jest ogłoszony? Mogę ją wstawić na alegratkę, eoferty i gdzieś tam, tylko namiary na pw dajcie;)[FONT=Arial]:razz:narazie tylko na dogo , na miau i wśród ludzieńków ...rozesłane wici ....

potem wyślę do Ciebie PW
[/FONT]

Posted

Sliczny kotek :loveu:
Szkoda że ja teraz nie mogę mieć drugiego kota, bo ta kicia wygląda jak skrzyżowanie mojego Rudka z kotką sąsiadów :evil_lol:

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']A nie chcesz kota? :evil_lol:

[FONT=Arial]NIE CHCE KOTKA....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[quote name='Kati']Sliczny kotek :loveu:
Szkoda że ja teraz nie mogę mieć drugiego kota, bo ta kicia wygląda jak skrzyżowanie mojego Rudka z kotką sąsiadów :evil_lol:
[FONT=Arial]a ja to bym przemyslała... Będzin jest rzut beretem... co za różnica?? 1 czy 2 kotecki :razz::razz: z dostawą do domu :cool3::cool3:[/FONT]

Posted

Przepiękny szylkret!!!!
"Mój" wet /kociarz/ mówi, że jest takie chińskie przysłowie, że kto ma w domu szylkreta /trzykolorowy kociak/ ten ma szczęście. Może pod takim hasłem spróbujcie go rozreklamować?:lol:

Posted

[quote name='graszka']Przepiękny szylkret!!!!
"Mój" wet /kociarz/ mówi, że jest takie chińskie przysłowie, że kto ma w domu szylkreta /trzykolorowy kociak/ ten ma szczęście. Może pod takim hasłem spróbujcie go rozreklamować?:lol::hmmmm:[FONT=Arial] może to i dobry pomysł ;)[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Jakie cudeńko piękne! A Rudziaszek ma od wczoraj psiego przyjaciela. Małego ONka. Na razie poznaje go z szafy.[FONT=Arial]no super ...mam nadzieję ze się zaprzyjaźnią ....nam niestety spotkanko Ozzy -Kicia nie udało się ....Ozzy jest zbyt żywiołowy a Kicia nadal bardzo się boi ....więc myślę ze domeczek koniecznie poszukiwany

To byłam JA ALICJA
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]a ja to bym przemyslała... Będzin jest rzut beretem... co za różnica?? 1 czy 2 kotecki :razz::razz: z dostawą do domu :cool3::cool3:[/FONT]
jestem tego samego zdania, żadna róznica a o ile w domu weselej. Niestety nie można mieć wszystkiego, a dwa nowe zwierzaki w domu to byłoby za duże wyzwanie dla mojego Rudusia. :evil_lol:

Posted

[quote name='Kati']jestem tego samego zdania, żadna róznica a o ile w domu weselej. Niestety nie można mieć wszystkiego, a dwa nowe zwierzaki w domu to byłoby za duże wyzwanie dla mojego Rudusia. :evil_lol:
[FONT=Arial]ale 2 kotki to nie WSZYSTKO... bierzesz??? :cool3: ustawia sie kolejka... bedziesz żałować :razz::razz::razz:[/FONT]

Posted

ale cudo - i ta czarna "łezka" na nosku - ludziska się powinni bić o nią tri są najfajniejsze - wiem coś o tyma gdyby tak Ci Alu w końcu domków zbywało to mam bardzo podobną kicię u siebie ;)

Posted

[quote name='anilla']ale cudo - i ta czarna "łezka" na nosku - ludziska się powinni bić o nią tri są najfajniejsze - wiem coś o tyma gdyby tak Ci Alu w końcu domków zbywało to mam bardzo podobną kicię u siebie ;)[FONT=Arial]:razz:o mazs ....czyli szukamy wespół w zespół ;)[/FONT]

[quote name='Alfa i Zuzia']wstawiłam kotkę na alegratka, eoferty, neeon, i usiłuję na adopcje.org ale znowu coś im tam się popsuło:mad::loveu:[FONT=Arial]dzięki ...mam nadzieję ze KTOŚ koffany się odezwie ;)[/FONT]

[quote name='Kati']2 koty to nie wszystko, to zaledwie "kropla w morzu" :lol:, mnie bardziej chodziło o to, że nie mozna mieć wszystkiego na raz. :)
[FONT=Arial]no tak...ale Kasiu ;) drugi raz może sie nie trafić :evil_lol:

Szukamy domeczku .....:cool1:
[/FONT]