Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kićke podrzucono pod balkon moich rodziców w centrum Rybnika, gdzie dokarmiaja bezpańskie kotki .Zabrali ja do domu w obawie ,że dorosłe koty moga jej zrobic krzywdę .Malutka jest odrobaczona , ma leczonego świezbowca w uszku ...pieknie załatwia sie do kuwety..... szukamy domku ....... Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 przybyłam wymiziac kociaczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Wetka powiedziała, ze kicia może mieć dłuższe futerko niż zwykły dachowiec .... mała ma swój wątek na MIAU http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2458084#2458084 Quote
syla00 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ale cudo:loveu: Myślę, że szybko znajdzie swoego adoratora;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 śliczna, może DT zamieni się DS? Jest taka szansa?:cool1: :diabloti: ciii Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']śliczna, może DT zamieni się DS? Jest taka szansa?:cool1: :diabloti: ciii :razz:oj ..ani nie mów....bo to moja jedyna meta żeby zostawiać w razie wyjazdów Ozzulka ....ale wyrzucić na ulicę nie wyrzucą , a i do weta do kontroli też się wybierają , wiec tak jest oki ;) Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Rozmawiałam dziś z rodzicami ...mała wchodzi wszędzie , we wszystkim chce uczestniczyć , jest rozkoszna..... Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ale kolorowa kicia, a futerko takie długawe się zapowiada!:cool3: :loveu: I ten nosek w sadzy umazany!:lol: Do góry śliczna kiciu! Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]Dzień dobry Maleńka , pokaż się światu ....[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Wróciłam do domku. Jak tylko się obudzę, to zajmę się myśleniem o kici. Moja mama na działce do niedzieli, ale od poniedziałku włączę Ją w poszukiwania domku. Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']Wróciłam do domku. Jak tylko się obudzę, to zajmę się myśleniem o kici. Moja mama na działce do niedzieli, ale od poniedziałku włączę Ją w poszukiwania domku.[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Aniu jesteś koffana ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]cześć kicia... wiesz że nie jesteś w swoim STAŁYM domku :cool3: nie przyzwyczajaj sie :mad: SZUKAMY DOMKU!!!!!! :cool1: miauuuuuuu :diabloti:[/FONT] Quote
Angel_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Śliczna jest :D Uwielbiam trikolorki :D aka pięknota, napewno znajdzie szybko domek ;) Trzymamy kciuki ! Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Śliczna jest :D Uwielbiam trikolorki :D aka pięknota, napewno znajdzie szybko domek ;) Trzymamy kciuki !:shake:[FONT=Arial]oj chyba kiepsko z domkami dla koteczków....[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Znajdziemy, znajdziemy. Piękna dziewczyneczka! Zamiast o domek, to może pomartwmy się o jakiś transport w dowolnym kierunku? hehehehe A ja zrobię offa i opowiem o Rudasku. Moja mama ma nowe zdjęcia, ale wzięła telefon ze sobą na działkę i nie umie chyba przesłać mi MMSa. Hmmmm Dajmy Jej szansę. Toffik-Rudasek został posądzony o bycie dziewczynką, bo jest taki milutki, kochany, grzeczniutki, chodzi za Pańciostwem jak szczeniaczek, śpi w łóżeczku i w ogóle ochy i achy. A chłopczyki tak nie roboią przecież. Ale wg wetek jednak samczyk. ;) 8 sierpnia drugie odrobaczanko, kąpanko, a 15 szczepionka. Wtedy się zobaczymy i fotki porobimy maluchowi. Podpasiony jest. Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']Znajdziemy, znajdziemy. Piękna dziewczyneczka! Zamiast o domek, to może pomartwmy się o jakiś transport w dowolnym kierunku? hehehehe A ja zrobię offa i opowiem o Rudasku. Moja mama ma nowe zdjęcia, ale wzięła telefon ze sobą na działkę i nie umie chyba przesłać mi MMSa. Hmmmm Dajmy Jej szansę. Toffik-Rudasek został posądzony o bycie dziewczynką, bo jest taki milutki, kochany, grzeczniutki, chodzi za Pańciostwem jak szczeniaczek, śpi w łóżeczku i w ogóle ochy i achy. A chłopczyki tak nie roboią przecież. Ale wg wetek jednak samczyk. ;) 8 sierpnia drugie odrobaczanko, kąpanko, a 15 szczepionka. Wtedy się zobaczymy i fotki porobimy maluchowi. Podpasiony jest.[FONT=Arial];)a może Rudziaszek to jednak dziewczynka .....albo tak ładnie wujek go nauczył dobrych manier :evil_lol: będziemy czekać na fotaski Szukamy domeczku ...a potem bedziemy kombinować transporcik ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]Kicia :loveu::loveu::loveu:wstawaj ...marsz na górę ...;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]Troszkę mniej pada to zrobimy sobie spacerek na 1 stronke ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]hopsia.... :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]to raz jeszcze HOP[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]w górę maleńka...................................[/FONT] Quote
Recommended Posts