Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Witokret']Udało mi sie dodzwonić na Paluch... Rudzia podobno cały czas jest w klateczce przed biurem - ma jedynie podawane leki na porost sierści hm... Może akurat w niedzielę była gdzie indziej - już kilka razy nam się tak zdarzyło, że "chwilowo" psiaki były przerzucane.
Matko musimy ją stamtąd wyciągnąć :placz: bo o mało zawału nie dostałam jak przeczytałam, że jej nie było :shake:[/quote]
Bylam w sobote z 3 godziny na Paluchu i jej nie widzialam, nie widzialam tez zeby ktos z nia na spacerku byl, ale skoro ponoc jest to dobrze,choc mialam malenka nadzieje ze moze do nowego domku poszla...

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatko - nam się zdarzało, że w sobotę przez cały dzień jakiegos psiaka nie widziałyśmy, a w niedzielę już był na "swoim miejscu" ;)
Mam tylko nadzieję, że psina faktycznie jest - a niestety nie mamy teraz tego jak sprawdzić :shake:

Posted

[quote name='Witokret']Beatko - nam się zdarzało, że w sobotę przez cały dzień jakiegos psiaka nie widziałyśmy, a w niedzielę już był na "swoim miejscu" ;)
Mam tylko nadzieję, że psina faktycznie jest - a niestety nie mamy teraz tego jak sprawdzić :shake:[/quote]

Jest jest nasza Pięknuska:-) przeniesli ja do innej klateczki. Bylam z nia w niedziele na spacerze,znowu jest leczona -chyba na oczka bo takie jakies mokre miala jakby od kropli jakis.

Posted

Wspaniałe wieści (że sunieczka jest)...
Szkoda tylko, że bidusia cały czas w klatkach zamiast wylegiwać się gdzieś na kanapce :-(
Oby nadchodzący rok był dla niej radosny i przyniósł jej domek !!!

Posted

[quote name='Witokret']
Wspaniałe wieści (że sunieczka jest)...
Szkoda tylko, że bidusia cały czas w klatkach zamiast wylegiwać się gdzieś na kanapce :-(
Oby nadchodzący rok był dla niej radosny i[B] przyniósł jej domek !!![/B]
[/quote]
[B]wątpię:shake::shake:[/B]:shake:.................

Posted

Matko boimy się, że ona nie doczeka wiosny :placz: Jest coraz zimniej... Jak ona przetrwa mrozy :shake:
Przed chwilą dowiedziałysmy się, że starsza sunia, którą miałysmy w niedzielę przywieźć do Warszawy nie przeżyła dzisiejszej nocy :-(

Beatko wyściskaj ja od nas !!! Może udałoby się dać jej coś ciepłego do jedzonka... my zawsze jej michę domowego żarełka zawoziłyśmy.

[SIZE=4][COLOR=red]Czy nikt nie znajdzie kawałeczka miejsca dla starszej suni ????????????[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Witokret']Matko boimy się, że ona nie doczeka wiosny :placz: Jest coraz zimniej... Jak ona przetrwa mrozy :shake:
Przed chwilą dowiedziałysmy się, że starsza sunia, którą miałysmy w niedzielę przywieźć do Warszawy nie przeżyła dzisiejszej nocy :-(

Beatko wyściskaj ja od nas !!! Może udałoby się dać jej coś ciepłego do jedzonka... my zawsze jej michę domowego żarełka zawoziłyśmy.

[SIZE=4][COLOR=red]Czy nikt nie znajdzie kawałeczka miejsca dla starszej suni ????????????[/COLOR][/SIZE][/quote]
Wysciskam na pewno, a z tym cieplym jedzonkiem to szczerze mowiac nie bardzo mam kiedy ugotowac:oops:
ps. chyba nie tylko ja z nia wychodze, ktoregos dnia wlasnie mialam po nia isc, a tu wyskakuje mi zza rogu Rudzia z jakas wolontariuszką :lol:

Posted

Super, że Rudziasek ma więcej spacerków :lol: Ona jest niesamowita :loveu: Każdemu psiakowi w jej wieku takiej formy życzyć i to jeszcze w warunkach schroniskowych !!! Słowo daję -ludzie nie wiedzą co tracą :shake:

Posted

[quote name='malagos']ciekawe, czy bedzie spacerek....
A te psiaki starotki, z geriatrium też są wyprowadzane? A jak Agunia? niekt jej nie zabrał do domu?...[/quote]
Ostatnio z geriatrium nie chca dawac psiakow na spacery, nikt nie wie dlaczego :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Zonia kochana jesteś :loveu: Strasznie nam szkoda Rudziuni, ale niestety na razie nijak nie możemy jej pomóc :shake: Pozostaje mieć tylko nadzieję, że w końcu ktoś się sunieczką zainteresuje...
My będziemy ją mogły odwiedzić dopiero za dwa tygodnie :placz: