Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beata25']
Wiem doskonale o ktorym piesku piszesz, niestety nie widac go ostatnio a zawsze byl raczej widoczny....
[/quote]
nieee, nieee:shake::placz:zapytaj się pani Wandy-ona wie-wie o jakiego Cockera chodzi-on miał ponad 10 lat-sprawdź i napisz proszę, że jeszcze żyje:placz::cry::wallbash:

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']nieee, nieee:shake::placz:zapytaj się pani Wandy-ona wie-wie o jakiego Cockera chodzi-on miał ponad 10 lat-sprawdź i napisz proszę, że jeszcze żyje:placz::cry::wallbash:[/quote]
Podaj mi numer tego psiaka zapytam jutro

• 2 weeks later...
Posted

My teraz na Śląsku siedzimy i nawet nie mamy jak sie dowiedzieć co u sunieczki :placz:Może ktoś ją chociaż wyprowadził w ostatni weekend i będzie w stanie coś napisac na jej temat...

Posted

[quote name='Witokret']Oktawia, niestety nie wiemy czy ten spaniele jeszcze jest, dawno nie bylysmy na Paluchu :( a jaki on ma numerek? Moze warto zapytac na naszym watku Paluchowym?[/quote]

[quote name='oktawia6']to charakterystyczny i ciężki przypadek-po usunięciu kanału słuchowego-zapomniałam jego imię-nikt nawet na niego nie spojrzał nikt o niego nie zapytał, siedział u dyrektor w biurze-czasem przy siatce,gowa cały czas na bok, jak pies z laboratorium-nie zainteresował nikogo-mam jego 2 zdjęcia:-(na płycie muszę jutro poszukac[/quote]

[quote name='Beata25']Wiem doskonale o ktorym piesku piszesz, niestety nie widac go ostatnio a zawsze byl raczej widoczny....[/quote]

[quote name='oktawia6']nieee, nieee:shake::placz:zapytaj się pani Wandy-ona wie-wie o jakiego Cockera chodzi-on miał ponad 10 lat-sprawdź i napisz proszę, że jeszcze żyje:placz::cry::wallbash:[/quote]
Czy wiadomo co z Tym spanielkiem?
Oktawia6, mogę prosić o te fotki, o których piszesz?
Umieszczę go na spanielowym.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
[B]Czy wiadomo co z Tym spanielkiem? [/B]
[B]Oktawia6, mogę prosić o te fotki, o których piszesz?[/B]
[B]Umieszczę go na spanielowym.[/B]
[/quote]
trzeba sprawdzic, czy on jeszcze jest czy żyje-staruszek:placz::
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/6908/tnp5030460jk6.jpg[/IMG]
na stałe tak już ma:-(
[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/3820/tnp5030461wy6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='oktawia6']trzeba sprawdzic, czy on jeszcze jest czy żyje-staruszek:placz::
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/6908/tnp5030460jk6.jpg[/IMG]
na stałe tak już ma:-(
[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/3820/tnp5030461wy6.jpg[/IMG][/quote]
Czy ktoś może sprawdzić, czy ten psiak jest jeszcze w schronie?

Posted

[quote name='Beata25']Sprawdze jutro.[/quote]
[B]Beata25[/B], dzięki wielkie.
Straszny biedaczek z niego. :-( :-( :-(
Na moje oko to on jest bardziej cockerem amerykańskim niż angielskim, albo mieszańcem obu tych ras. :roll:

Posted

Beatko... wiemy, ze zawsze wyprowadzasz Rudzie, dziekujemy Ci bardzo. Czy ona bardzo schudla? tak dawno juz nie bylysmy u niej :-(.
2 tyg. temu powiesilysmy jeszcze troche ogloszen na Wale Miedzeszynskim, ale jak widac bez odzewu :(. Nikt jej nie szuka. Nikt jej nie chce. Wiemy, ze jaj bardzo ciezko w tej klatce. Ona sprawia wrazenie psa, ktory cale zycie mial wiele wolnosci. Teraz bardzo musi cierpiec w takiej niewoli :shake:

Posted

Jesli chodzi o Rudzie to bardzo nie schudla,ale martwi mnie troche...W takiej ciasnej klateczce caly czas, na poczatku spacerku zawsze nozki odmawiaja jej posluszenstwa jakby miala zdrętwiale- i nie ma co sie dziwic :-((( Tak mi jej zal :placz:
A co do tego drugiego psiaczka z wykrzywioną glówką, to nie bylo kogo zapytac, wszyscy zajeci i niemili, Pani Ela-wolontariuszka mowila ze wydaje jej sie ze zostal adoptowany, ze tak cos kojarzy..nie wiem, naprawde ciezko sie cokolwiek dowiedziec ostatnio na Paluchu :shake: