Jump to content
Dogomania

Szkielet psa juz nabiera ciala we wlasnym domu!! Kinga jest aniolem :-)

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KingaW pisac na dogo nie może, napisała maila, chyba moge go przekopiować
Słuchajcie, słuchajcie Bartuś jest przesłodki.....
Na 99,99% komuś zginął bo nie wyobrażam sobie, żeby psiak o podobnych nawykach był psem wywalonym na bruk.
Ktoś go kiedyś bardzo kochał. Jest rozpieszczony i bardzo domowy.
Przytulanka na kolanka....

Szukajmy mu domu, pls..... Najlepszego jak się da.
Jeśłi ktoś łaskaw fotki wstawić to prąciem o to one, świeżuchne foty z wczoraj...

Posted

Bartuś może zostać u mnie tylko do końca tygodnia. :-(
Po dzisiejszej porannej akcji z Korą, zapowiedziałą mi to mama.
Moze uda mie się to jakoś odwlec, ale na pewno nie będę mogła sie udzielać pro psio póki Bartek jest u mnie...
Prośba o pomoc przy transporcie suniek z Ostrowi do Teresina.
Transport jest, potzrebna tylko osoba do pomocy.
Zapewniony będzie transport z W-wy do Ostrowi. z Ostrowi do Terseina i z Tresina do W-wy.
Optymalnie> w sobotę.
Potem sunie trafią do naszego ulubionego schronu....

Posted

Chcialabym pomoc z transportem suniek, ale tym razem nie ma mnie w Wawie, wracam w sobote popoludniu.
Ale moze Owieczka pojedzie? :p
Jutro do niej zadzwonie w tej sprawie - przy okazji moze znjada moment zeby zajrzec do schronu?

Posted

jayo napisał(a):
Chcialabym pomoc z transportem suniek, ale tym razem nie ma mnie w Wawie, wracam w sobote popoludniu.
Ale moze Owieczka pojedzie? :p
Jutro do niej zadzwonie w tej sprawie - przy okazji moze znjada moment zeby zajrzec do schronu?

Sprawa wygląda tak: pan przywiezie sunie do Warszawy w poniedziałek , wtorek lub środę najpóźniej a z Warszawy ktos musi z nim pojechać do Teresina odstawić sunie. :placz: Ja niestety nie mogę :shake:

Trzeba jak najszybciej dac znac :modla:

Posted

Jest jeszcze u mnie... Ale lada chwila matka zrobi awanturę i nie wiem co zrobię z tym małym frędzlem....:roll:
A jest przeuroczy.
Nie sposób go nie kochać.

Najgorsze jest to, że wczoraj wieczorem odkryłyśmy regularnie okrągłą ranę (z pół raza większą od 5 złotówki) na jego chudym zadku (tak z boku raczej). Taką do mięcha. Będzie miał bliznę w tym miejscu do końca życia.:placz:
Nie było nas kilka godzin, Brave i Bartuś zostali sami - no i masz babo placek... A normalnie merdają do siebie ogonami i jest spoko... Inaczej bym ich nie zostawiła. Zresztą nie byli razem... Brave był na werandzie, a Bartuś w domu. Ale pewnei wyszedł na siku (zostawiamy mu otwarte drzwi na taras, ale z zamkniętą krata, a on sie przez tę kratę mieści, bo chudy jak przecinek).
Zresztą gdyby Brave tylko chciał to by Bartka jednym chapnięciem załatwił (Brave waży powyżej 30 kg, a Bartuś z jakieś 4).
Nie wiem co się stało...:shake:
Początkowo nawet sie zastanawiałam co to moze być, ale cudów nie ma.
Ktoś to musiał zrobić, a w domu był tylko Brave i Kocisia....
Fergie ma alibi bo była z nami na zakupach.

Zryczałam się wczoraj strasznie.
Nie wiem co ta biedna psina zawiniła, że go takie straszne rzeczy spotykają.

Bartuś (nie dość. że z chorym brzyszkeim to i z bolącą pupką i ogryzionym boczkiem) się przypomina i prosi o dom!!!

Posted

Owieczka napisał(a):
Sprawa wygląda tak: pan przywiezie sunie do Warszawy w poniedziałek , wtorek lub środę najpóźniej a z Warszawy ktos musi z nim pojechać do Teresina odstawić sunie. :placz: Ja niestety nie mogę :shake:

Trzeba jak najszybciej dac znac :modla:

Kochani, w związku z tym, że musze gnać do domu i opiekować sie Bartusiem, mam remont, organiuzję imprezę firmową i pracuję do 18-tej, a nie mogę teraz brać urlopu, wielka prośba o pomoc w transporcie suczek z W-wy do Teresina. Zajmie to zaledwie 2-2,5 godz. Gdzieś w okolicach popołudniowych. We pon., wt., albo śr.
Trzeba będzie zgadać tam na miejscu, zapłacić z góry za tymczas (oczywiście naszą kasą), no i dopilnowąć, żeby suńki sie dobrze poczuły... Transport z W-wy do Tersina i powrotny zapewnia Pan Jacek.