BlackSheWolf Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 heja :D :D :D witamy i na nowe fotki do Kleksa galerii zapraszamy :D Quote
Pimpek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Cześć,foty dopiero po poniedziałku bo aktualnie jestem u rodzinki w Krakowie i piszę z nich laptopa :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cześć Pimpki, to ja czekam na fotki ;) Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To przywiez jakies zdiecia z Krakowa, kocham to miasto:loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 witamy i rowniez czekamy na nowe zdjecia;) Quote
Bewarka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 No właśnie...przywieź cosik z Krakowa fotek :D Quote
Pimpek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Fotki z Krakowa ? Mam mnóstwo :cool3: Ale najpierw muszę je pomniejszyć, a za parę min jadę na Angielski, foty z Krakowa na 100% po powrocie - chyba :cool3: No więc umawiamy się tak : Wracam,daję parę fot Pimpkowych z łąk,zmniejszam foty Krakowskie, daję foty Krakowskie, pasi ?:cool3: Quote
anetta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oooo ja tyż chętna na krakowskie foty :multi: :-D Quote
Bewarka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Pimpek'] Wracam,daję parę fot Pimpkowych z łąk,zmniejszam foty Krakowskie, daję foty Krakowskie, pasi ?:cool3:[/quote]Yhym...wszystko dobrze tylko 3 razy szybciej :eviltong: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Purple]witaaajcie Pimpusie :p przyszłyśmy z Zuzką utulić Was na dobranoc :loveu: zaległości nadrobię jutro.. dziś już na pysk padam....:roll: buźka!! :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Pimpek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Doooooooobra............... Krakowskie jutro.................:cool3: A jutro dostaniecie kilka foteczek ze śliczną minką Pimpka, dam dziś jedno na przykład :cool3: Oto one : [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/8283/zdjcie70og5.jpg[/IMG] Najlepsze zostawię na jutro :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [url]http://img248.imageshack.us/img248/8283/zdjcie70og5.jpg[/url] suuuuuper :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [URL]http://img248.imageshack.us/img248/8283/zdjcie70og5.jpg[/URL] Ale fajnie prosi. :cool3: :loveu: Quote
Pimpek Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Ech............. Tak,tak, będą Krakowskie fotki.... Ale mam większe zmartwienia :placz: Jak wróciłam z Krakowa to mi babcia powiedziała że KItek (mój kot) nie chcę, nie jeść, i że chyba jest pod truty, mama też tak sądzi :placz: A patrząc na łakomstwo KItka, i jeśli na serio zjadł trutkę to nie ma szans na prze życie :placz: Jest osowiały, nie biega po domu jak zwykle, nie chce mokrej karmy :placz: Ani suchej :placz: Mośliwe że podtruł go sąsiad, bo Kitek chodził do niego chyba na gołębie :placz: Dzisiaj z KItkiem jest już lepiej, zjadł tyci kawałek ciasteczka, i nawet caaaaały plasterek szynki prawie, i mruczał przy tym i skakał po plasterek :crazyeye: Mam nadzieję ze przeżyje :placz: Bo jak nie....to...to.... No nie wiem co zrobię :placz: Rodzice do wet anie chcą jechać bo on i tka zdechnie mówią, a moja dalsza sąsiadka to ma córkę weterynarza i u nich też był kot podtruty a ta jej córka jej powiedziała że nie da się go odratować i zdechł :-( Oby Kituś przeżył :-( Aktualnie leży po kociemu na moim biurku przed monitorem kompa osowiały i drzemie...... Quote
basia bonnie Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ojej.. trzymaj się! Przesyłamy moc buziakow! i dla Ciebie i dla kotka.. Quote
Pimpek Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dziękuję wszystkim bardzo za ciepłe słowa :oops: Quote
Recommended Posts