weszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Pokaż się światu Mojżeszku! A może zmienić tytuł wątku że Mojżesz jest stary, smutny, zrezygnowany i na stare lata chce do domu? No coś w tym stylu co może bardziej łapie za serducha... :( Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nie ma dla Ciebie miejsca w czyimś sercu, u czyjegoś boku :( Nie wierzę... Quote
malawaszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Weszko a możeby ze skarpety sznaucerowej zasponsorować mu fryzjera - nie golenie na łyso żeby nie marzł, ale jakąś stylizację bo ludzi pewnie przeraża jego wygląd, a ja widzę oczami wyobraźni, że jakby go ładnie zrobić to będzie piękne psisko!!!! Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 malawaszka napisał(a):Weszko a możeby ze skarpety sznaucerowej zasponsorować mu fryzjera - nie golenie na łyso żeby nie marzł, ale jakąś stylizację bo ludzi pewnie przeraża jego wygląd, a ja widzę oczami wyobraźni, że jakby go ładnie zrobić to będzie piękne psisko!!!! Ja już proponowałam ale mariolka napisała że to zły pomysł :roll: Ja też uważam że by się przydało, nie do skóry ale tak na ładnie, krótko i by zupełnie inaczej wyglądał. To co ciotko mariolko może jednak???? weszka napisał(a):A czy dałoby się Mojżesza uładzić tzn. ostrzyc? To śliczny sznaucer ale niestety zaniedbany i wzbudza raczej odrazę wśród tych durnych ludzi, którzy patrzą na wygląd... mariolka napisał(a):odpada, chlopaka wystarczy wykapac i wyczesac. a siersc on ma no kiepska wiec jakby go jeszcze ostrzyc to wygladał by jak... weszka napisał(a):Z tym strzyżeniem nie całkiem sie zgodzę. Sierść ma kiepską bo zaniedbaną, a po ostrzyżeniu za 2-3 tygodnie odrośnie znacznie lepsza i zdrowsza. Będzie i lepiej wyglądał i lepiej się czuł. Póki co jest na tyle ciepło że można by go uporządkować. Quote
pumcia02 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 porozmawiam z Agnieszka zobaczymy co ona powie. tylko trzeba byloby wszystko organizowac transport itd. Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no to :kciuki: Mariolka a allegro mu wznowisz bo się skończyło :modla: Quote
pumcia02 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 wznowie jak bedzie uregulowany rachunek... Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no to może ja to zrobię???? czy chcecie sami??? Quote
pumcia02 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 nie problemem jest wystawic ale kiedy bedzie rachunek zaplacony to nie wiem, juz powinnien byc (to jest konto azylowe). Quote
pumcia02 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 tak jak myslalam. Agnieszka nie jest zachwycona pomysłem, po pierwsze zimno, mrozy, po drugie potrzebuje kogos kto pokocha jego starosc a nie wyglad... Quote
malawaszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 no tylko jakoś tego kogoś kto pokocha jego starość za bardzo nie ma... :-( już tyle czasu... tak już jest świat skonstruowany, że ludzie są wzrokowcami, no ale cóz zrobić - może kiedyś uda sieznaleźć kogoś komu się spodoba... Quote
weszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Szkoda :roll::shake: I Mojżesz by się lepiej poczuł, a i może ktos by się nim zainteresował. Starość starością, ale pies nie musi być zapuszczony. Bo tak bywa że zadbany pies prędzej kogoś przyciągnie, a nie tylko na litość trzeba liczyć :-( No ale Wasza decyzja, w końcu pies pod Waszą opieką. Quote
Edi100 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 I co u Ciebie chłopaku? Pewnie smutny jesteś...:placz: Quote
pumcia02 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Mojzeszku kochany we wtorek postaram sie z toba wyjsc na spacerek Quote
pumcia02 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 wczoraj go niestety nawet nie widziałam. dzisiaj za to nie dałam rady z nim wyjść :( Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Mojrzeszku doczekasz się w końcu i spacerku a co najważniejsze własnego domeczku!!!!!! a co z tym allegro??? ma już czy nadal nie??? Quote
pumcia02 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 w najblizszym czasie ma byc ale to tak jest od jakiegos czasu :/ juz mnie to denerwuje z reszta nie tylko mnie. dobra jak chcecie mozecie dac Quote
Recommended Posts