Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pokaż się światu Mojżeszku!
A może zmienić tytuł wątku że Mojżesz jest stary, smutny, zrezygnowany i na stare lata chce do domu? No coś w tym stylu co może bardziej łapie za serducha... :(

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszko a możeby ze skarpety sznaucerowej zasponsorować mu fryzjera - nie golenie na łyso żeby nie marzł, ale jakąś stylizację bo ludzi pewnie przeraża jego wygląd, a ja widzę oczami wyobraźni, że jakby go ładnie zrobić to będzie piękne psisko!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
Weszko a możeby ze skarpety sznaucerowej zasponsorować mu fryzjera - nie golenie na łyso żeby nie marzł, ale jakąś stylizację bo ludzi pewnie przeraża jego wygląd, a ja widzę oczami wyobraźni, że jakby go ładnie zrobić to będzie piękne psisko!!!!

Ja już proponowałam ale mariolka napisała że to zły pomysł :roll:
Ja też uważam że by się przydało, nie do skóry ale tak na ładnie, krótko i by zupełnie inaczej wyglądał. To co ciotko mariolko może jednak????

weszka napisał(a):
A czy dałoby się Mojżesza uładzić tzn. ostrzyc? To śliczny sznaucer ale niestety zaniedbany i wzbudza raczej odrazę wśród tych durnych ludzi, którzy patrzą na wygląd...

mariolka napisał(a):
odpada, chlopaka wystarczy wykapac i wyczesac. a siersc on ma no kiepska wiec jakby go jeszcze ostrzyc to wygladał by jak...

weszka napisał(a):
Z tym strzyżeniem nie całkiem sie zgodzę. Sierść ma kiepską bo zaniedbaną, a po ostrzyżeniu za 2-3 tygodnie odrośnie znacznie lepsza i zdrowsza. Będzie i lepiej wyglądał i lepiej się czuł. Póki co jest na tyle ciepło że można by go uporządkować.

Posted

no tylko jakoś tego kogoś kto pokocha jego starość za bardzo nie ma... :-( już tyle czasu... tak już jest świat skonstruowany, że ludzie są wzrokowcami, no ale cóz zrobić - może kiedyś uda sieznaleźć kogoś komu się spodoba...

Posted

Szkoda :roll::shake: I Mojżesz by się lepiej poczuł, a i może ktos by się nim zainteresował. Starość starością, ale pies nie musi być zapuszczony. Bo tak bywa że zadbany pies prędzej kogoś przyciągnie, a nie tylko na litość trzeba liczyć :-( No ale Wasza decyzja, w końcu pies pod Waszą opieką.