Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dopisałam na allegro, że suczki zostają ze schroniska wydane wysterylizowane i że schronisko w zw. z tym pobiera opłatę adopcyjną - żeby nie było nieporozumień znowu, a tak poza tym to dwie osoby je obserwują i NIC!! :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dopisałam na allegro, że suczki zostają ze schroniska wydane wysterylizowane i że schronisko w zw. z tym pobiera opłatę adopcyjną - żeby nie było nieporozumień znowu, a tak poza tym to dwie osoby je obserwują i NIC!! :mad:

Jeszcze takiego zastoju adopcyjnego to nie miałam. Nic. Dosłownie nic, żadnych pytań, telefonów. Hmm

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108652
znalazłam taki wpis:
"miła pani z Warszawy- ale Qdłaczek raz za daleko, 2 za duży.....zostawiła swój telefon namber jakby była mała sunia do 3 lat w Warszawie do adopcji- sunia, dlatego że ma psa, i ryzyko czy się zgodzą, ma dom z ogrodem, twierdzi że psina trafiłaby w bardzo dobre ręce...Podkreślam nie znam pani ale jak jest jakiś mały psiak-sunia w Warszawie podam numer tel. i można dzwonic, sprawdzić domek... a nóż ...... "

wpisała clockwork

Posted

Do Kasi jednej z wolontariuszek odezwała się jakaś pani, nie znam szczegółów, ale ponoć ma przyjechać do schronu poznać Małe. Naturalnie to nic pewnego, ale jakiś cień szansy..........

Tak czy siak nie ma co się do tej myśli za bardzo przyzwyczajać......i dziewczynki jak najbardziej dalej szukają domu:-)

• 2 weeks later...
Posted

Młodsza i żywsza Ana pojechała wczoraj do nowego domku. Nie byłam przy adopcji, pani trafiła na suńki na stronie schoroniska.:-)

Starsza i bardziej stonowana Tonka kibluje nadal:-(

Posted

Neigh napisał(a):
Młodsza i żywsza Ana pojechała wczoraj do nowego domku. Nie byłam przy adopcji, pani trafiła na suńki na stronie schoroniska.:-)

Starsza i bardziej stonowana Tonka kibluje nadal:-(

ooo wow jaka niespodzianka!!!!! a ktoś mi powie która to panna? to bym zdjęła z allegro