GameBoy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 do mnie nikt sie nie odezwal, bardzo szkoda, ze nie ma lepszych zdjec :roll: Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ehhhh dziewuszki :shake::shake::shake: ja się obawiam, że przez te opłaty wysokie tam w schronie ciężko będzie o domek... niesttey ale tacy są ludzie :placz: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dopisałam na allegro, że suczki zostają ze schroniska wydane wysterylizowane i że schronisko w zw. z tym pobiera opłatę adopcyjną - żeby nie było nieporozumień znowu, a tak poza tym to dwie osoby je obserwują i NIC!! :mad: Quote
Neigh Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 malawaszka napisał(a):Dopisałam na allegro, że suczki zostają ze schroniska wydane wysterylizowane i że schronisko w zw. z tym pobiera opłatę adopcyjną - żeby nie było nieporozumień znowu, a tak poza tym to dwie osoby je obserwują i NIC!! :mad: Jeszcze takiego zastoju adopcyjnego to nie miałam. Nic. Dosłownie nic, żadnych pytań, telefonów. Hmm Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 pamiętam o Was kochane http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=340735036 Quote
Selenga Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108652 znalazłam taki wpis: "miła pani z Warszawy- ale Qdłaczek raz za daleko, 2 za duży.....zostawiła swój telefon namber jakby była mała sunia do 3 lat w Warszawie do adopcji- sunia, dlatego że ma psa, i ryzyko czy się zgodzą, ma dom z ogrodem, twierdzi że psina trafiłaby w bardzo dobre ręce...Podkreślam nie znam pani ale jak jest jakiś mały psiak-sunia w Warszawie podam numer tel. i można dzwonic, sprawdzić domek... a nóż ...... " wpisała clockwork Quote
Wisełka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ogłoszneie siostrzyczek: http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=856 Quote
Neigh Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Do Kasi jednej z wolontariuszek odezwała się jakaś pani, nie znam szczegółów, ale ponoć ma przyjechać do schronu poznać Małe. Naturalnie to nic pewnego, ale jakiś cień szansy.......... Tak czy siak nie ma co się do tej myśli za bardzo przyzwyczajać......i dziewczynki jak najbardziej dalej szukają domu:-) Quote
Neigh Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Młodsza i żywsza Ana pojechała wczoraj do nowego domku. Nie byłam przy adopcji, pani trafiła na suńki na stronie schoroniska.:-) Starsza i bardziej stonowana Tonka kibluje nadal:-( Quote
Wisełka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Oooooo! Super że chociaż jednej udało się wyrwać ze schronu :loveu: A na drugą też przyjdzie pora :roll: Quote
malawaszka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Neigh napisał(a):Młodsza i żywsza Ana pojechała wczoraj do nowego domku. Nie byłam przy adopcji, pani trafiła na suńki na stronie schoroniska.:-) Starsza i bardziej stonowana Tonka kibluje nadal:-( ooo wow jaka niespodzianka!!!!! a ktoś mi powie która to panna? to bym zdjęła z allegro Quote
Recommended Posts