Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzikuski to jedno - ale w schronisku jest dużo psów biegających luzem.........to tacy "rezydenci", one dostają palmy, jak jakiś psiak wędruje przez schronisko.........taki "klatkowy". Robi się jeden wielki dym........nie z każdym psem tak można:(

Posted

jedyny ratunek dla dziewczynek to wyciągnięcie ich stamtąd do kogoś, kto cierpliwie krok po kroczku nauczy je co to smycz, obroża, spacer itp.
Na razie kontakt z nimi bardziej przypomina "polowanie"
Ja bym się je chyba bała brać na spacer, tam trzeba do lasu przez dość ruchliwą drogę przejść..........to nie takie proste.

Posted

No pewnie, że pozytywne......:-) i do tego baaaaaaaardzo ładne. Tylko znów mają niefart......tam do kociarni, to mało kto dociera.
Takie wesolutkie toto:-)

Posted

Nio:-).
Bardzo Toto ładne :-). I jedno i drugie.
Nikt nie chce fajowego małego sierściucha? Ja już je widzię takie błyszczące, wyczesane na kanapie.

Wizualizacja, wizualizacja.......to naprawdę działa:-)

Posted

jak chodzi o charakterki, to po wstepnych ogledzinach- numer 1 jest bardziej "do przodu", numer dwa, troszke spokojniejsza, ale uczy sie, uczy ;o). numer dwa opiera lapy na moim ludzie, jesli wie, ze cos za to bedzie, numer 1 tylko szczeka i rzada ;o) obie sa dosc kumate i zabawowe, niestety gdy podchodza za blisko i dostaja ode mnie za duzo, wlacza sie do zabawy herszt bandy, i male sterroryzowane w poplochu umykaja do budy...

domki, domki, gdzie jestescie?

Posted

Prawda? Dwie śliczne, rozrywkowe, młode panienki.
Czasem mam wrażenie, że do schronisk to jacyś hmm niedowidzący przychodzą...
Jak brałam Brombola ( moją suńkę) to patrzyłam tęsknie w ich stronę.......no ale pomyślałam młode, śliczne to zaraz dom znajdą.....
A kto weźmie tego kołtuna ( moja psica).
No i Brombolina się rozwala na kanapie.......a one kiblują. I gdzie tu pytam sprawiedliwość.....

A teraz z uporem maniaka wszystkim tym bez których wtedy wyszłam.......szukam domu.

Posted

Neigh napisał(a):
Mam nowe zjęcia:-) Byłam w niedzielę w schronie. Kurcze.......jakie one są śliczne:-).
Jutro wstawię, bo mi się dziś już nie chce.....

No i gdzie te nowe fotki?:cool3: