Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']forum dotyczace Wybrzeza rewalskiego
kiedys tam bylo fajnie ale moze moje spojrzenie na swiat zmienilo sie na patrzenie przez pryzmat mojego bialego paskudztwa:diabloti:
jeden sfrustrowany pan zaznaczy mi na wstepie ze jak sprobuje wejsc na plaze z psem to pies dostanie z buta:roll:...wiec zajelam sie tym panem dosc mocno..... ale ze nie da sie rozmwaic ani dyskutowac z lysym o grzebieniu to chyba juz dam sobie spokoj....[/quote]

To może skrzyknijmy się wszyscy razem na tą plażę (z wszystkimi Samoyedkami), glany założę specjalnie, i pana z butem zapoznamy...

Strasznie mi szkoda Pumci, dziś same smutne wieści :-(

Posted

Lolinda....kiedy Wy wracacie bo nie wiem czy sie Was spodziewac czy nie..i kurna dziennie sprzatam,zeby sie wstydu nie najesc jakby co:diabloti:

Posted

rajku jak to dobrze ze o mnie jeszcze pamietacie slicznotki:multi:
nie porwal niedzwiedz....nadrabiam galerie...a ze jestescie okropne gaduly :shake:to jeszcze sporo pracy przede mna:roll:
co do nas.....to jestesmy po wakacjach....wyczyszczeni z kaski. Moi panowie zadowoleni bo odpoczeli....a ja...hmm....chcialam do Dilego pojechac ale mi sie nie udalo i bylam pogniewana przez kilka dni. A ja umiem focha strzelac:diabloti:
Maxina wlazla do morza tylko do cyckow:evil_lol:....dalej nie udalo sie jej zaciagnac:shake:. Kilka razy dostawala sraczki, chyba od morskiej wody bo pila ja jak zrodlana:roll:. Ale naprawde milo bylo wrocic do domku. Maxina z radosci ze jest w swoim miejscu pozarla cala miche zarcia....co dla niej to wyczyn.
Fotki jakies beda ale musze je przerzucicc na tego kompa.
Fajnie byc juz z Wami:loveu: