Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='lolka75']Alunia...mam juz spraj co zabija i pchly i ich larwy w mieszkaniu......ale napisali zeby po wypryskaniu mieszkania wietrzyc przynajmniej 10 godzin:roll:. Czyli spac musze isc do sasiadki;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wypsiukać rano i na cały dzionek wywędrować ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 dawno tu nikogo nie bylo..... a ja chce sie pochwalic. Dostalam w koncu auto:multi:. Ale nie umiem nim jezdzic:oops::roll:. Musze cwiczyc:lol::roll: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/288/2b328a9dcdbf8bd1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tepes Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [COLOR=Blue]Ofo gratulacje samochodzika:) No to kochana ćwicz i ćwicz i niedługo będziesz smigać:) [/COLOR] Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 o wow ale wypasiona furka :loveu::loveu::loveu: volvo prawda? :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 to s40? :loveu: mieliśmy taki, ale combi, teraz mamy xc90, trochę większy : P Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:poka całe autko , poka :multi: berczysławek :loveu::loveu: [SIZE=1] a jak walka z insektami :razz::razz::razz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ofo gratulacje samochodzika:)[/COLOR] [COLOR=blue]No to kochana ćwicz i ćwicz i niedługo będziesz smigać:)[/COLOR] [/quote] [quote name='malawaszka']o wow ale wypasiona furka :loveu::loveu::loveu: volvo prawda? :loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='Tinka:)']to s40? :loveu: mieliśmy taki, ale combi, teraz mamy xc90, trochę większy : P[/quote] dziekuje za gratulacje.... i przepraszam ze sie chwale, ale ja jestem biedna dziewucha co dostala dosc drogie autko i sie ciesze:oops:... A komu mam sie pochwalic jak nie dobrym duszyczkom z dogo:loveu: Wasia a skad wiedzialas ze volvo?:crazyeye: tinka to s60;)...chcielismy s 80 ale kasa:shake: ale najwazniejsze ze klima jest i Maxina nie bedzie sapac:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='lolka75']Wasia a skad wiedzialas ze volvo?:crazyeye: tinka to s60;)...chcielismy s 80 ale kasa:shake: ale najwazniejsze ze klima jest i Maxina nie bedzie sapac:evil_lol:[/quote] volvo jest jedyne w swoim rodzaju :loveu::loveu: :evil_lol: napisałam s40 bo nie byłam pewna czy s60 istnieje : P do s80 mój tata też się przymierzał, ale stanęło na audi :razz: ty też nie będziesz : P Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:poka całe autko , poka :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]berczysławek :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]a jak walka z insektami :razz::razz::razz:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote] cale sie wstydze Alusia:oops:.... a insekty sa dalej.....zwariuje z nimi... ale wet mnie pocieszyl ze jak zasialy sie w dywanie to walka gdzies okolo poltora miecha:placz:... Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Tinka:)']volvo jest jedyne w swoim rodzaju :loveu::loveu: :evil_lol: napisałam s40 bo nie byłam pewna czy s60 istnieje : P do s80 mój tata też się przymierzał, ale stanęło na audi :razz: ty też nie będziesz : P[/quote] zebym jeszcze rozkimala ten komp pokladowy:roll:.... durne to jakies..najlepiej wylaczyc i jezdzic tylko na radiu:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='lolka75']zebym jeszcze rozkimala ten komp pokladowy:roll:.... durne to jakies..najlepiej wylaczyc i jezdzic tylko na radiu:evil_lol:[/quote] a radio włączyć umiesz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='lolka75']cale sie wstydze Alusia:oops:.... [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no poka ....przecie nie pojade oglądać do Holandii:shake:...Dilerkowym jechałam jak kupili :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] a insekty sa dalej.....zwariuje z nimi... ale wet mnie pocieszyl ze jak zasialy sie w dywanie to walka gdzies okolo poltora miecha:placz:...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a jakby dywana gdzieś oddać na odchamienie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Tinka:)']a radio włączyć umiesz? :evil_lol:[/quote] nie umiem...ale cale szczescie ze sie samo wlaczylo:evil_lol: Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a jakby dywana gdzieś oddać na odchamienie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] najgorsze ze ten dywan to wykladzina:roll:....w calej sypialni:shake: Quote
Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='lolka75']nie umiem...ale cale szczescie ze sie samo wlaczylo:evil_lol:[/quote] tylko nie przełączaj nic bo sie wyłączy : P ewentualnie TZta zapytaj :razz: Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Tinka:)']tylko nie przełączaj nic bo sie wyłączy : P ewentualnie TZta zapytaj :razz:[/quote] tylko ze TZ wie mniej niz ja:evil_lol:... to moje auto:roll:, on ma busa firmowego i moje volvo go nie interesi:shake: a tak na marginesie to mam instrukcje obslugi jakby co:roll: Quote
Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='lolka75']tylko ze TZ wie mniej niz ja:evil_lol:... to moje auto:roll:, on ma busa firmowego i moje volvo go nie interesi:shake: a tak na marginesie to mam instrukcje obslugi jakby co:roll:[/quote] a myślałam że skoro takie auto ci kupił to obcykany jest :cool3: instrukcja obsługi to prawie jak biblia przy tak skomplikowanych sprzętach : P Quote
agbar Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 potwierdzam...Alunia jechala jak my kupili Zielonego Gluta:loveu: I chwal sie chwal bo jest czym:multi:kazdy sie chwali jak cos kupi....:loveu:no pokkkkkkkaaaaaaaaaa :razz::razz: Quote
lolka75 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Tinka:)']a myślałam że skoro takie auto ci kupił to obcykany jest :cool3: instrukcja obsługi to prawie jak biblia przy tak skomplikowanych sprzętach : P[/quote] no narazie wyczailamjak sie swiatla wlacza:evil_lol: [quote name='agbar']potwierdzam...Alunia jechala jak my kupili Zielonego Gluta:loveu: I chwal sie chwal bo jest czym:multi:kazdy sie chwali jak cos kupi....:loveu:no pokkkkkkkaaaaaaaaaa :razz::razz:[/quote] ale straszny obciach focic nowe autko:roll:....to zdjecie to przez okno zrobilam:evil_lol:zeby mnie nikt nie widzial:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='lolka75']no narazie wyczailamjak sie swiatla wlacza:evil_lol: ale straszny obciach focic nowe autko:roll:....to zdjecie to przez okno zrobilam:evil_lol:zeby mnie nikt nie widzial:evil_lol:[/quote] mam rozumieć, że z wyłączaniem też problemu nie ma? : P aj tam, udaj że maxinie robisz zdjęcia : P Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Tinka:)'] aj tam, udaj że maxinie robisz zdjęcia : P[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooo właśnie , ten sam pomysł chciałam podsunąć ;) Dlaczemu masz się Nam nie pochwalić :cool1: przeca nie ukradłaś ... a ja naprawdę się cieszę , że masz Twoje wymarzone i z klimą ;)tak jak ci zależało :multi: Witaneczko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja tez sie ciesze,ze masz nowe autko:multi:bo moze w koncu sie doczekam ciebie u mnie:razz:chociaz teraz zas masz wymowke,ze musisz autko opanowac:roll:oszaleje z ta kobieta:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 o rany Lolka ale masz problemy - zobaczysz jak ja za jakieś 40 lat kupię sobie autko fajne to będę wlepiać fotki jak opętana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a skąd wiem, że volvo - ŻADNE INNE nie ma TAKICH kształtów :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Tinka:)']mam rozumieć, że z wyłączaniem też problemu nie ma? : P aj tam, udaj że maxinie robisz zdjęcia : P[/quote] no tak...tylko ze parking jest w srodku placu a dookola domy. Jak bede stawiac maxine przed autem i focic to dopiero beda sie ze mnie nabijac:evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]oooo właśnie , ten sam pomysł chciałam podsunąć ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Dlaczemu masz się Nam nie pochwalić :cool1: przeca nie ukradłaś ... a ja naprawdę się cieszę , że masz Twoje wymarzone i z klimą ;)tak jak ci zależało :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaneczko :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no......zklima:loveu:...tylko juz mnie od niej gardlo boli:roll:...chyba za bardzo sie chlodze [quote name='agbar']Ja tez sie ciesze,ze masz nowe autko:multi:bo moze w koncu sie doczekam ciebie u mnie:razz:chociaz teraz zas masz wymowke,ze musisz autko opanowac:roll:oszaleje z ta kobieta:evil_lol:[/quote] Agusiu...juz wbilam mistko co masz w profilu w navi i wyjszlo ze 425kilosow:roll:.... A moj TZ stwierdzil ze sama moge jezdzic najwyzej do 200 kilosow:roll:. Wiec jakby co to przyjade ale z nim:placz:, bo mi nie pozwala samej:angryy:. [quote name='malawaszka']o rany Lolka ale masz problemy - zobaczysz jak ja za jakieś 40 lat kupię sobie autko fajne to będę wlepiać fotki jak opętana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a skąd wiem, że volvo - ŻADNE INNE nie ma TAKICH kształtów :loveu::loveu::loveu:[/quote] nooo:p...spodobala mi sie jego doopka i te wielkie tylne swietliska i takie zlamane:loveu: Quote
furciaczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Aaaa Volvo:loveu: Moje ukochane autko:multi: Mielismy S80 ale TZ sprzedal...nigdy mu tego nie wybacze:angryy: S60 bardzo mi sie podobaja i gdyby nie to ze dla nas ciut za male molestwalabym i to ostro:diabloti: Ale i tak z Volvo najfajniejsze jest XC70:loveu: Tylko drogie jak pierun:shake: Quote
Recommended Posts