lolka75 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Jeszcze raz dziewczynki bardzo dziekuje za zyczenia, za kffiatuszki i ciasteczka:loveu::multi::loveu: niestety cos mnie dopadlo i nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac:roll:. Myslalam ze zab mnie zaczyna bolec.... ale ten bol sie rozsial. W tej chwili boli mnie pol twarzy.... do tego stopnia ze nie moge sie dotknac. Szczegolnie bola wlasnie zeby...wszystkie..... po prawej stronie, szczeki, ucho, migdal jest jak sliwa. Zadne przeciwbolowe nie dzialaja a ja odchodze od zmyslow z bolu. Pomaga plukanie paszczy zimna woda:shake:...i ta woda sie racze w ilosciach przeogromnych. Jutro pojde do dentysty....moze to jakies zapalenie okostnej (juz to kiedys przechodzilam) a moze przeziebilam pysk klimatyzacja w aucie:shake:. teraz tylko sie martwie jak ja przetrwam ta noc...poprzednia to byl horror jakis. Dobrze ze monsz przywiozl mi ksiazek z Polski to bede miala co robic w przerwach miedzy kolejnymi kubkami z woda:roll: ale jeszcze raz dziekuje kochane za cudne zyczenia:loveu: Quote
M&S Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='lolka75']Jeszcze raz dziewczynki bardzo dziekuje za zyczenia, za kffiatuszki i ciasteczka:loveu::multi::loveu: niestety cos mnie dopadlo i nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac:roll:. Myslalam ze zab mnie zaczyna bolec.... ale ten bol sie rozsial. W tej chwili boli mnie pol twarzy.... do tego stopnia ze nie moge sie dotknac. Szczegolnie bola wlasnie zeby...wszystkie..... po prawej stronie, szczeki, ucho, migdal jest jak sliwa. Zadne przeciwbolowe nie dzialaja a ja odchodze od zmyslow z bolu. Pomaga plukanie paszczy zimna woda:shake:...i ta woda sie racze w ilosciach przeogromnych. Jutro pojde do dentysty....moze to jakies zapalenie okostnej (juz to kiedys przechodzilam) a moze przeziebilam pysk klimatyzacja w aucie:shake:. teraz tylko sie martwie jak ja przetrwam ta noc...poprzednia to byl horror jakis. Dobrze ze monsz przywiozl mi ksiazek z Polski to bede miala co robic w przerwach miedzy kolejnymi kubkami z woda:roll: ale jeszcze raz dziekuje kochane za cudne zyczenia:loveu:[/quote] Lolcia, tak mi przykro, że jakaś zaraza Cię dopadła:shake: ...może masz zapalenie ucha, też okrutnie boli.... Trzymaj się Ściskam mocno A. Quote
malawaszka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 o rany opis przerażający - współczuję i zdrówka zyczę!!!! Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ała... aż mnie zabolało jak poczytałam.... mam nadzieje że to nic poważnego i szybciutko wyleczysz :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś ... kurde ....nie strasz ... :razz: [SIZE=1]Loluś zajrzyj w necie czy to nie coś z tych rzeczy jak zapalenie nerwu twarzy , nerwu trójdzielnego , węzłów chłonnych , ewentualnie ślinianek .... wszystko boli jak cholera ... no i jak to z facjatą troszkę trzeba uważać :razz::razz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Lolusia :calus: Mam nadzieję, ze dzisiaj jest już dobrze :calus: Trzymaj się cieplutko i daj znaka jak zdrówko :calus: :calus: Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cześć Lolciu!!!! Jak zdrowie? mam nadzieję, że już nie boli Trzymaj się cieplutko, ściskam A. Quote
Vectra Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Lola ,masz apalenie ślinianki ? :hmmmm: współczuje bardzo :( trzymaj się !!! Quote
lolka75 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 hej dziewuszki:loveu: siadly mi oba zeby madrosci po prawej stronie:roll: (ciekawe co to oznacza dla mojej inteligencjii:evil_lol:). Od tych zebow zrobil sie ropien (chyba) w kosci:roll:. Grozi mi zabieg:shake:...ale najpierw dostaje antybiotyki i jakas pochodna morfiny jako przeciwbolowy srodek. Moze sie uda rozpedzic dziada bez zabiegu. Ale oczywisice zanim udalo sie stwierdzic co mi jest musialam sie wkur... zdenerwowac:angryy:. Poszlam do mojego dentysty... wlasciwie to jest jakas dentystyczna fabryka bo lekarzy tam milion i czysta i gabinetow tez. Na wstepie musialam przejsc przez rece pani aststentki. I tu nalezy sie wyjasnienie. Panie asystentki u lekarzy to cos jak za komuny w Polsce ekspedientka w miesnym:angryy:. Ona jest alfa i omega, ona ma wladze i ona lubi sie ta wladza poslugiwac:angryy:. Tak wiec spowiadam sie pani ekspedientce ze boli przeokropnie, ze mam juz dosc ze zadne przeciwbolowe nie pomagaja. A ona zagapiona w ekran kompa mi wali: "a na copolrocznej kontroli nie byla...a teraz to z wielkim bolem przychodzi..." Ja z racji tego ze slablam z bolu nie bylam w stanie wydusic juz nic wiecej z siebie. Pani laskawie wyznaczyla wizyte na.... :crazyeye: nastepny dzien:crazyeye::angryy::angryy:. Normalnie sie poryczalam. Goraczka mnie zabijala to zawinelam kite i poszlam do domu. Na szczescie byl moj maz i od razu zalatwil mi wizyte u normalnego lekarzaw mniejszej przychodni a do tamtej poszedl i nabluzgal. Pani przepraszala strasznie...co z tego. Juz nie jestesmy pacjentami tamtej lecznicy, przenieslismy sie do tej gdzie ludzi traktuja jak ludzi. W Holandii jest akcja "walka z bolem"....tu nie ma prawa nic bolec.... Ale najwidoczniej jak ktos przegapia wizyty kontrolne to za kare ma cierpiec. Ale juz jest lepiej:p...tylko ze po tych przeciwbolowych to auta prowadzic nie moge:mad:.... i z przepisu i sama sie przekonalam jak chcialam wyjechac z parkingu i widzialam dwa jadace kolo siebie auta...a to bylo jedno:evil_lol: Dziekuje dziewuszki za slowa otuchy i troske:loveu:. Poodwiedzam Was jak uda mi sie zapanowac nad podwojnym widzeniem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='lolka75'] Ale juz jest lepiej:p...tylko ze po tych przeciwbolowych to auta prowadzic nie moge:mad:.... i z przepisu i sama sie przekonalam jak chcialam wyjechac z parkingu i widzialam dwa jadace kolo siebie auta...a to bylo jedno:evil_lol: [/quote] hahaha oj Lolka Lolka coś Ty wzięła hahahaha w końcu holandia jest znana z wielu możliwości :lol::lol::lol: Quote
furciaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Podeslij mi no troche tych tabletek bo tu mi sprzedac nie chca:evil_lol::evil_lol: Quote
Cordia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 wczoreaj moj brat zastal kartke w skrzynce na listy. :" PROSIMY [B]PRZEBADAC [/B]PSA ABY PRZESTAŁ UJADAĆ W INNYM RAZIE WEZWIEMY POLICJE" dodam tez ze nikt nie mial odwagi sie podpisac :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: i dalej dalej niestety ja wiem ze Cordia drze jape, tylko nie wiem co z tym zrobic. serce mi sie kraja jak musze ja na 8 h zamykac w domu. znacie jakies szkolenia metody.... te obroze.... :shake:ja nie mam pomyslu Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='lolka75']hej dziewuszki:loveu: siadly mi oba zeby madrosci po prawej stronie:roll: (ciekawe co to oznacza dla mojej inteligencjii:evil_lol:). Od tych zebow zrobil sie ropien (chyba) w kosci:roll:. Grozi mi zabieg:shake:...ale najpierw dostaje antybiotyki i jakas pochodna morfiny jako przeciwbolowy srodek. Moze sie uda rozpedzic dziada bez zabiegu. Ale juz jest lepiej:p...tylko ze po tych przeciwbolowych to auta prowadzic nie moge:mad:.... i z przepisu i sama sie przekonalam jak chcialam wyjechac z parkingu i widzialam dwa jadace kolo siebie auta...a to bylo jedno:evil_lol: Dziekuje dziewuszki za slowa otuchy i troske:loveu:. Poodwiedzam Was jak uda mi sie zapanowac nad podwojnym widzeniem:evil_lol:[/quote] Lolcu! ząbków mądrości Ci się zachciało...:evil_lol: to super, tylko bolesne. pamiętam moje mądrości, które wyłaziły wszystkie 4 na raz:diabloti: koszmar, japa spuchnięta w środku, że otworzyń nie mogłam....czy madrości więcej przybyło....nie wiem, ale apteki na pewno się wzbogaciły:mad:, bo przeciwbólowe konsumowałam w dużych ilościach:evil_lol::evil_lol: Bardzo Ci współczuję. Czekamy na Ciebie, trzymaj się cieplutko i bez bólu A. Quote
Unbelievable Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Cordia']wczoreaj moj brat zastal kartke w skrzynce na listy. :" PROSIMY [B]PRZEBADAC [/B]PSA ABY PRZESTAŁ UJADAĆ W INNYM RAZIE WEZWIEMY POLICJE" dodam tez ze nikt nie mial odwagi sie podpisac :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: i dalej dalej niestety ja wiem ze Cordia drze jape, tylko nie wiem co z tym zrobic. serce mi sie kraja jak musze ja na 8 h zamykac w domu. znacie jakies szkolenia metody.... te obroze.... :shake:ja nie mam pomyslu[/QUOTE] napisz do AngelsDream, ona ma wilczaka z lękiem separacyjnym i sobie z tym radzi;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f589/beriet-baaj-galicyjski-wilk-celar-zymft-z-emira-ogoniaste-108191/[/url] Quote
Cordia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Tinka dzieki na pomoc napewno sie zwróce, ale opisze dokdlaniej ona szczeka jak wychodze ale potem sie uspokaja i zaczyna jak ktos idzie ulica albo jak pies jakies sobie idziez...... kurde... cale szczescie mam tylko 2 miesiace do wakacji a potem jade na wies. cale szczescie i bede cos z nia cwiczyc. ale mi zabili kołka.... Quote
jbk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Cześć Loluś ;) A ja nie mam jeszcze ani jednego zęba mądrości.... Cordia, jak są dwa, to się sobą zajmują i nie potrzebują szczekać na wszystko.... Quote
malawaszka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='jbk'] Cordia, jak są dwa, to się sobą zajmują i nie potrzebują szczekać na wszystko....[/quote] guzik prawda :lol: moje dwie drą się razem jak im coś odwali :lol: Quote
lolka75 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Wasia i Gosia.... jak cos brac w Holandii to takie zeby sie czulo:diabloti::eviltong: Agatko.... ja Ci nic nie doradze.... moje biale tez sie dra mocno...ale tylko jak wychodze jest taka histeria. Jak juz zamkne kluczem drzwi to jest cisza:roll:. Tylko ze moje broja:mad:... zawze cos musza wywalic, rozedrzec. Ale dzieki temu ucze sie utrzymywac porzadek tak zeby pieski nie mialy sie czego czepic;) Aniu.... moje zeby madrosci to jakis niewypal....ledwo wyrosly (a rosly jak bylam w ciazy:roll:) a zaraz byly zepsute, mimo ze mam dosc silne zeby:shake:. Teraz byly wyleczone wszystkie.... ale okazalo sie ze cos sie pod nimi dzieje. Mialam w przeciagu 3 dni 5 zdjec RTG na ta strone szczeki. Paskudztwo sie zmniejsza.... i ja nie mam juz goraczki. Asiu....czyli jeszcze czeka Cie ta watpliwa przyjemnosc rozsadzania szczek rosnacymi osemkami:shake:... a co do dwoch samojedow...to Borys byl cichszy...ale odgapia darcie sie od Maxiny.... zreszta wszystko od niej odgapia:evil_lol: Wasiu...no wlasnie u mnie jak Maxina zacznie to Borysidlo spiewa drugi glos basem:mad: Moje dziecko dzisiaj zaczyna "tulipanowe wakacje":multi:... Bedziemy spac tak dlugo az zaczniemy gnic:multi:. Uwielbiam jak on ma wolne... dziwne ale moj syn jest moim przyjacielem i lubie spedzac z nim czas:loveu:... Zepsulo mi sie okno w aucie, znaczy sie nie chce sie otwierac. Pojechalam do mechanika i okazalo sie ze wysiadl motorek otwierajacy szybe:shake:. Musze miec sprawne to okno bo placenie przy bramkach wjazdowych , automatach:roll:. Pan poszedl do kompa i zamowil potrzebna czesc i pokazal mi kosztorys...250 euro:placz:... Skad brac tych piniondzorow:shake::-(?? I dlaczego jakies bzdety, jakis silniczek durny ma tyle kosztowac:angryy:... Powariowali. Wiec plac i placz:shake: Quote
lolka75 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dzisiejszy [B]psacerek[/B] [URL=http://img522.imageshack.us/my.php?image=ton044976x6521.jpg][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/2535/ton044976x6521.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img522.imageshack.us/my.php?image=ton014crop888x8723.jpg][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/9282/ton014crop888x8723.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img522.imageshack.us/my.php?image=ton063crop753x7875.jpg][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/1651/ton063crop753x7875.jpg[/IMG][/URL] :stupid: [URL=http://img522.imageshack.us/my.php?image=ton024crop975x8484.jpg][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/1434/ton024crop975x8484.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='lolka75'] Zepsulo mi sie okno w aucie, znaczy sie nie chce sie otwierac. Pojechalam do mechanika i okazalo sie ze wysiadl motorek otwierajacy szybe:shake:. Musze miec sprawne to okno bo placenie przy bramkach wjazdowych , automatach:roll:. Pan poszedl do kompa i zamowil potrzebna czesc i pokazal mi kosztorys...250 euro:placz:... Skad brac tych piniondzorow:shake::-(?? I dlaczego jakies bzdety, jakis silniczek durny ma tyle kosztowac:angryy:... Powariowali. Wiec plac i placz:shake:[/quote] nooo kupiłaś sobie furę to płacz i płać :lol: mnie jak się zepsuje korbka to kupuję nową za 20 zł :evil_lol: ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [U][url]http://img522.imageshack.us/img522/1434/ton024crop975x8484.jpg[/url][/U] śliczne zdjecie :multi::loveu: Quote
Ela i Luna Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='lolka75']Moje dziecko dzisiaj zaczyna "tulipanowe wakacje":multi:... Bedziemy spac tak dlugo az zaczniemy gnic:multi:. Uwielbiam jak on ma wolne... dziwne ale moj syn jest moim przyjacielem i lubie spedzac z nim czas:loveu:...[/quote] Cześc! Wakacje o tej porze? A ile one trwają? Piękną macie wiosne w tej odległej krainie. Pozdrawiam serdecznie! Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 jakie piękne mordki:loveu: [url=http://img522.imageshack.us/my.php?image=ton024crop975x8484.jpg]ImageShack - Image Hosting :: ton024crop975x8484.jpg[/url] a te wakacje fajne są u Was:p A. Quote
agaciaaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Hej Loluś :multi: Mam nadzieje, że szybko wrócisz do zdrówka. Ale te tabletki to fajne masz.... :evil_lol: [url]http://img522.imageshack.us/img522/2535/ton044976x6521.jpg[/url] piękna wiosna tam u was :loveu: [url]http://img522.imageshack.us/img522/1434/ton024crop975x8484.jpg[/url] które to to szalone z przodu? Borys? :roll: Nie odróżniam ich :oops: Quote
Recommended Posts