Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszko możesz na mnie......namiary, wyślę Ci zaraz mój numer tel. Jest tylko jeden problem ..........nie bardzo mogę jeździć do schronu:-( . Miałam na tymczasie dwa koty.........odeszły na panleukopenię.......wirus jest aktywny jeszcze przez pól roku. Ponoć moze być także odpowiedzialny za parwo.........to co tu jeszcze dodać?

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6622670#post6622670[/URL]

To wątek suniek z Józefowa.........też sznaucerkowate.......tak przy okazji Kołtunka nieśmiało i o nich napomykam,.........

Posted

bylam dzis u naszego delikwenta. zdjec mam kilka, ale to potem.

no wiec serio jest to "pies-bez-wad"
weszlam do jego boksu, od razu grzecznie usiadl i dal sobie spokojnie zapiac obrozke( normalnie to do tego czasu jestesm cala utytlana, podrapana i obsliniona ;o)). potem bardzo grzecznie wyszedl na spacerek od razu zaczal zalatwiac swoje potrzeby, a ze jest to pies z serii "obsikam-kazde-drzewo-i-juz", troche to trwalo. ;o) kiedy sie zatrzymywalam siadal grzecznie itp...

jak usiedlismy sobie, zeby sie troche poprzytulac, to nadstawil pyszczka i kazal sie drapac za uszkiem ;o) a gdy chcialam juz wstawac i isc dalej, to popatrzyl na mnie zza grzyfki ;o) i delikatnie polozyl lapke na mojej nodze, oczywisice nadstawiajac lepek....

slodziach z niego...

jest bardzo grzeczniutki ;o) potrzeba mu domku!
moim zdaniem musial mieszkac w mieszkaniu, nie boi sie samochodow, wie, co nalezy zrobic na spacerze itp...

ma bardzo aktywne lapki, tak wiec nie wykluczam, ze moze byc podkopywaczem...

[SIZE=5][COLOR=Purple]!!!!!!!!!!koltunek szuka domku!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

Ha........ja mam oko. Od pierwszego wrażenia wiedziałam, że to ideał. Moim skromnym zdaniem pies jest jak najbardziej domowy, mało tego bardzo dobrze ułożony. Stan w jakim trafił do schronu świadczy o braku zaradności .......to nie jest "śmietnikowy cwaniaczek", ale pies z dobrego domu. Możliwe, że się zgubił............możliwe, że ktoś po nim rozpaczał. W każdym razie "ktoś" go w tym schronisku nie szukał:((. Do schroniska trafił chyba pod koniec kwietnia.......czyli zgubił się na wiosne.......Może hmm podpytaćciocię[B] Korę.......[/B]

Tak czy siak domu mu trzeba szukać.........a jak na razie kompletna w tej sprawie ciszaaaaaa.

Posted

a tak btw to nie jestem w 100% pewna czy Koltunek to ten sam pies, co na pierwszym zdjeciu- jest jeszcze u nas jeden sznaucer, identyczny jak K., tylko o zupelnie innym charakterze i dopeiro niedawno 9tzn przed wakacjami)go zauwazylam ;o)

ale na razie swatajmy koltunka ;o)

Posted

A tak wiem, że jest. Ostatnio Chrupek mi mówiła........ze w pierwszej chwili myślała, że Kołtunka przenieśli.......a potem dopiero jej do głowy przyszlo, że to jednak inny pies. Ja tego drugiego nie widziałam. Mam szlaban na wizyty w schronie. Miałam w domu panleukopenię........także na razie jestem spalona:(

Posted

Jeszcze jeden kołtunkopodobny??? Dowiedzcie się więcej proszę.
Bo tak szczerze mówiąc to mnie też się jakoś wydawało że ten psiak z pierwszego zdjecia jest inny... Mniejszy i pysio jakby inne...
A póki co Kołtunek do góry!

Posted

No cisza kompletna, poza uporczywmi smsami od jednej pani, która się o Czupurka Liki pytała. Lika dała mi jej namiar .........zadzwoniłam i się zaczęło.
Panią spokojnie można sobie odpuścić........