malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 noo też na tych fotkach na średniaczka mi wygląda :loveu: piękny jest!!! Quote
weszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A witaj sznaucerowa mateczko-cioteczko Malawaszko :D Prawda że ślicznota? Trza go zabrać do domku! Quote
Neigh Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Weszko możesz na mnie......namiary, wyślę Ci zaraz mój numer tel. Jest tylko jeden problem ..........nie bardzo mogę jeździć do schronu:-( . Miałam na tymczasie dwa koty.........odeszły na panleukopenię.......wirus jest aktywny jeszcze przez pól roku. Ponoć moze być także odpowiedzialny za parwo.........to co tu jeszcze dodać? Quote
Neigh Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6622670#post6622670[/URL] To wątek suniek z Józefowa.........też sznaucerkowate.......tak przy okazji Kołtunka nieśmiało i o nich napomykam,......... Quote
weszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ok dzięki za namiar. Postaram sie jak najszybciej zrobić kilka ogłoszeń. Quote
weszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ogłoszenie na kupsprzedaj już jest. Kołtunek do domku marsz!!!! Quote
schroniskoJozefow Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 do gory koltunik! ja bede w schronie albo w sobote albo w pon, to odwiedze malego Quote
Neigh Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 DO góry pies..........i szukaj domu:-) Quote
Neigh Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Do góry idziemy......kto wie, może do domku...... Quote
schroniskoJozefow Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 bylam dzis u naszego delikwenta. zdjec mam kilka, ale to potem. no wiec serio jest to "pies-bez-wad" weszlam do jego boksu, od razu grzecznie usiadl i dal sobie spokojnie zapiac obrozke( normalnie to do tego czasu jestesm cala utytlana, podrapana i obsliniona ;o)). potem bardzo grzecznie wyszedl na spacerek od razu zaczal zalatwiac swoje potrzeby, a ze jest to pies z serii "obsikam-kazde-drzewo-i-juz", troche to trwalo. ;o) kiedy sie zatrzymywalam siadal grzecznie itp... jak usiedlismy sobie, zeby sie troche poprzytulac, to nadstawil pyszczka i kazal sie drapac za uszkiem ;o) a gdy chcialam juz wstawac i isc dalej, to popatrzyl na mnie zza grzyfki ;o) i delikatnie polozyl lapke na mojej nodze, oczywisice nadstawiajac lepek.... slodziach z niego... jest bardzo grzeczniutki ;o) potrzeba mu domku! moim zdaniem musial mieszkac w mieszkaniu, nie boi sie samochodow, wie, co nalezy zrobic na spacerze itp... ma bardzo aktywne lapki, tak wiec nie wykluczam, ze moze byc podkopywaczem... [SIZE=5][COLOR=Purple]!!!!!!!!!!koltunek szuka domku!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
weszka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Kochane stworzonko.... tak mi smutno że nie ma domu :( Quote
Neigh Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Ha........ja mam oko. Od pierwszego wrażenia wiedziałam, że to ideał. Moim skromnym zdaniem pies jest jak najbardziej domowy, mało tego bardzo dobrze ułożony. Stan w jakim trafił do schronu świadczy o braku zaradności .......to nie jest "śmietnikowy cwaniaczek", ale pies z dobrego domu. Możliwe, że się zgubił............możliwe, że ktoś po nim rozpaczał. W każdym razie "ktoś" go w tym schronisku nie szukał:((. Do schroniska trafił chyba pod koniec kwietnia.......czyli zgubił się na wiosne.......Może hmm podpytaćciocię[B] Korę.......[/B] Tak czy siak domu mu trzeba szukać.........a jak na razie kompletna w tej sprawie ciszaaaaaa. Quote
weszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dlaczego nikt nie chce ślicznego i grzecznego psa??????????????????? Quote
schroniskoJozefow Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a tak btw to nie jestem w 100% pewna czy Koltunek to ten sam pies, co na pierwszym zdjeciu- jest jeszcze u nas jeden sznaucer, identyczny jak K., tylko o zupelnie innym charakterze i dopeiro niedawno 9tzn przed wakacjami)go zauwazylam ;o) ale na razie swatajmy koltunka ;o) Quote
Neigh Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 A tak wiem, że jest. Ostatnio Chrupek mi mówiła........ze w pierwszej chwili myślała, że Kołtunka przenieśli.......a potem dopiero jej do głowy przyszlo, że to jednak inny pies. Ja tego drugiego nie widziałam. Mam szlaban na wizyty w schronie. Miałam w domu panleukopenię........także na razie jestem spalona:( Quote
weszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jeszcze jeden kołtunkopodobny??? Dowiedzcie się więcej proszę. Bo tak szczerze mówiąc to mnie też się jakoś wydawało że ten psiak z pierwszego zdjecia jest inny... Mniejszy i pysio jakby inne... A póki co Kołtunek do góry! Quote
Neigh Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Swiat jest pełen "kołtunkowatych". Tak czy siak szukamy domu............ Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 no nie :placz: to mamy DWA Kołtunki... :shake: prosimy o więcej informacji o tym drugim... Quote
Neigh Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Na razie nawet o tego ideała nikt nie pyta:(. Ja do schroniska nie mogę pojechać.........ale przychylam się do próśb:cool3: Quote
weszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nikt nie pyta :(:(:( nie rozumiem :shake: Quote
Neigh Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 No cisza kompletna, poza uporczywmi smsami od jednej pani, która się o Czupurka Liki pytała. Lika dała mi jej namiar .........zadzwoniłam i się zaczęło. Panią spokojnie można sobie odpuścić........ Quote
Recommended Posts